TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Party 25.12.2007 Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 173)
  • Autor
    Ruuda
    Člen

jsem vazne zvedavej, kolik tam prijde lidi:oD:_):oD

nexus666
    Člen

Nečekané že jeden z partnerů je líbimseti :oD

Penza
    Člen

Tak to je sila:oD:oD:oD DJ P.M.C.:oD to me posilal kamos odkaz na jeho disko „mixy“:oD:oD:oD A ty fotky z SW:_) doufam ze jim prijde co nejmin lidi:oD

BoRo
    Člen

taky nechapu.tohle by meli kluci poradat v Moldavsku nebo Kazachstanu,ne se cpat s timhle sem%-).koho asi cekaji ten i prijde

Paya
    Člen

a to jako myslí někdo vážně? OMG

btw ty 4 fotky ze Sensation White, to je docela drsný, to si páni organizátoři za rámeček nedají …

psát, že nikoho nekopíruju, a pak dát to galerie tohle! ROFL

ceero
    Účastník

to je vazne nechutne %-)

eldee
    Člen

naslaplej line-up:´-)):´-)):_)

…krásnej joke…. :_) …. každopádně kopírovat fotky ze SW a používat robota I, Robot je to nejstupidnější, co by neudělalo ani malý dítě… a ještě je to v Brně :-D:-D:-D …asi nějakej uraženej Brňák, co se nedostal na SW, tak udělal vlastní balast,…návštěvnost budou mít cca 500 lidí ….víc určitě ne :_) …ikdyž dneska je diskantů plno…pročpa asi bylo na TM4 8 tisíc lidí? 😀

dukelak
    Člen

z těch Lopezů mi regulerně tekly slzy smíchu :´-))šecko to vypadá jako jedna rodina, nějakej tradiční drogovej kartel :´-))asi bude sněžit bílej prášek 😀

SHP
    Člen

2 Andrews: :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tohle je Sensation White:

Tohle je White Party v Bobycentru:

Muhehe… :´-))

Ale vážně – jsem velmi zvědav co se z toho vyvrbí, a hlavně jestli se jim to zaplatí. Udělat v Brně housovou halovku s dress codem je sice zajimavý nápad, ale za ty peníze by to chtělo nějaké zvučnější jméno. Takto se obávám že jim nepřijde dost lidí…

prochi
    Člen

omg mužete mi vysvětlit jaktože hraje na tehle akci dj z kroměřížské diskotéky?přesněji dj kossi……omg omg omg……..tahle party to je nejvetsi po*ser,doufam ze tam budou hrat djs pro 4 lidi na parketu……..jinak fiorino hral taky na nasi diskotece…….400 Kč za akci ktera by s timhle lineupem v klubu nestala ani 100 Kč….doufam že to moc lidi neodtahne od Cyberu…..tahle akce to je hruza……a podkresluji to jeste ty fotky kdy polovina z nich neni z bile akce a az na par jsou z sensation……doufam ze UM se bude branit……jinak nejvic me dostava ta cena na miste 570 Kč……nebo ta prostredni za 500…..kdyz to srovnam s TM4 kdy vetsina mela listek za cenu do 550 Kč tak je to síla

deivis
    Člen

Kazodpadne za 400kc dva dny po Cybertronicu a v den Aphrodisie jednoznacne spatne 😀
    Btw Hector nLopez tu hral s Moralesem jednou ale myslim si ze oprazskej Brian je znamejsi jak tento clovek 😀

f1d0
    Člen

Hectora Lopeze jsem slyšel jednou a to ve výše zmiňované kombinaci s Ivanem M. Nutno říct, že to bylo super, ti dva se dopbře doplňovali. Samotnej Hector určitě taky nebude hrát špatně, každopádně je to house, takže pro většinu lidí tady pravděpodobně nezajímavé.

Ostatní dje neznám, takež nehodnotím…každopdáně mě tam nikdo neuvidí:´-))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 173)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.