TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Party 25.12.2007 Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 173)
  • Autor
    iamek
    Člen

Smesne

andre
    Člen

tigi: chce udělat Ibizu, ale bez DJů, teda alespoň tvrdí že DJs ho nezajímají (ted nevím jestli to je přímo v článku, nebo v diskuzi pod článkem na rave.cz, která je mimochodem taky zajímavá) :oD taková hurá akce jednoho „gurmána“, který ale jídlu vůbec nerozumí…. 😐 :_)

edit: abych to doplnil, tak ta diskuze je zde: http://www.rave.cz/forum/1865/

TIGI
    Člen

andre: Ted jsem to docetl a sel jsem do kolen :oD. Nejvic me pobavilo toto: Pokud si každý přečte všechny informace na našem webu, tak zjistí, že tato párty je výběrem toho nejlepšího z klubů na Ibize

Kdo chce ject na Sensation White – Düsseldorf s náma autobusem tak mi napište na můj mejl … Martassisco@seznam.cz ….více info v diskuzi …. autobus na SW :´-))

andre
    Člen

http://www.rave.cz/clanek.php?id=10403 – tady je rozhovor s pořadatelem akce…. po přečtení mám ale takový dojem, že moc neví,o čem mluví…

milan
    Člen

BoRo – Taky znám pár lidí co to dělali. Jednou mě kámoš nabízel, abych to dělal taky. S radostí jsem ho poslal víš kam:´-))
    Miuan, Deivis – Sranda musí být ne? Ale že vy tam dete kvůli těm 16tkám?:_):oD

Miuan
    Člen

Deivis: Rozhodne :oD a rano muzu rovnou vyrazit na Slovensko 😛 Obe fosny a bagl si v klidku necham v satne tam narvano nebude :oP

Hustey: Bacha abysme tam nebyli dohromady 3 + organizatori 😀

BoRo: jj, je to tak, znam asi 3 lidi co to delaji nebo delali, fakt chutovka. Navic techto sluzeb nejcasteji vyuzivaji socialne slasi az slabe skupiny, takze si dokazes predstavit jak to asi vypada

Hustey
    Člen

deivis: zkus zaridit volne vstupy a jdu tam s brkem v ruce se zasmat 😀

deivis
    Člen

Miuan – pujdem mrknout?

BoRo
    Člen

No fuj Provident.nebo to Cofidis. Ty zamestnanci delaji brutalni praci co jsem slysel,museji chodit po domacnostech a vybirat mesicni splatky,hruza.a navic nedostavaj zaplaceno. prominte,neudrzel jsem se.

Miuan
    Člen

Poradil bych Fanaticovi bud rychle koncept ukoncit, stahnout ocas mezi nohy, vsem se omluvit a vratit se k vecem ktere nejsou nad jeho sily. A nebo zacit resit dost tucny bankovni uver a pripravit se na jeho splaceni v prubehu mnoha pristich let jeho zivota. Doporucuji Provident Financial a jim podobne (RPSN > 25% rulez :oP )

450*500,- <<<< 300.000,- + XYZ.000 za "show", DJ's

Dal by me zajimalo, jakou show Fanatic planuje. Jestli neco co doplnuje probihajici hudebni vystoupeni, coz je s timto LineUpem kombinace vskutku vrazedna :oD Nebo prerusovanou serii nesouvisejicich predstaveni ve stylu: "Hele, az na tebe tamhle ten typek shora zamava, tak tam pustis tohle CDcko, my 'odskotacime' svych 10 minut a pak si zas delej co chces!" Ci dokonce zabavu z dob davno minulych formou soutezi ala "Kdo nejdriv nafoukne balonek", a prvnim budou rozdavat sqela dema od vystupujicich :´-))

Mel bych asi zrusit veskere sve plany tykajici se svatku a nasledujici dovolene, tohle si nemuzu nechat ujit 😀

andre
    Člen

Možná dobře Martinovi,že se tam neměl cpát… House,který hraje Javor,mě vždy totálně nudil,pro mě typický příklad uspavače hadů…..a nevím jak teď,ale v minulosti,co jsem slyšel,tak mu moc ty přechody nešly…. Jinak myslím,že Red Party a White Party by mohla přilákat stejnou sortu lidí….

Hustey
    Člen

milan: to ja taky, treba SHM : )

milan
    Člen

iamek – Taky jsem se divil, ale víš jak. To publikum chtělo převážně house music. Dokonce i já jsem tam přijel s tím, že si poslechnu pravej soulful/uk house set. Neseděl tam prostě do line-upu. Ale jelikož to byli převážně djs z rádia helax, tak ho tam dali (Jirka Javorský, Turda, Lumír, Martin) a hlavní hvězda Antoine. Můžu říct, že nejlíp hrál Jirka Javorský, který musel přetáhnout, protože několik lidí na něj zůstalo i když hrál Antoine. Ale kdo nezná nekomerční house music (třeba takovou co hrajou v House pacific), tak asi nebude nikdy vědět jakej tip house music hrál. Jenom nechápu, proč si ho ještě nikdo nevšiml a nedal ho na druhou stage na nějaké větší akci. Možná proto, že by jim zamíchal časově s plány co?:´-))..Ale house music na tomto fóru trošičku OT:´-))
    edit – docela bych uvítal house halovku v čr s nějakým pořádným jménem ze zahraničí:-)

iamek
    Člen

Coze :-O… Gredner v posledni dobe hraje naprosto uzasne… Diky za link

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 173)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.