TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Party 25.12.2007 Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 173)
  • Autor
    milan
    Člen

iamek – viz report a pár fotek zde http://www.chart.estranky.cz/clanky/news—novinky/red-party-v-ostrave—report
    Jenom dodám, že Martin Gredner zažil pořádnej průšvich. „Zdrhli“ mu lidi z parketu na hlavní stage do stage vedlejší a hlavní se předčasně zavřela a vedlejší fungovala pár hodin dál bez problémů (měla oproti hlavní lidi)..Nic proti Gréďovi, protože i já jsem od této party čekal především house a jeho styl se tam jaksi nehodil:oP

DanYjel
    Člen

zdál se mi o týhle party sen -((

iamek
    Člen

OT Milan: Jak bylo na DJ Antoine?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan: Nechápu, jak to souvisí s youtube, ale to je jedno.

Steve
    Člen

ja doufam ze to bude propadak, pze takhle okopcit Sensation White je nahoraznost :_)

btw. nemuzou proti tomu neco udelat lidi co sou za SW … ?

(uplne se mi zvedaj chlupy vsude na tele kdyz si predstavim, ze reknu „byl jsem na Sensation White“ a nekdo mi odpovi „joooo ty myslis White Party, jooo tak tam sem byl taky ten super DJ PMC z toho KissRadia to tam dobre rozjizdel“ ) 🙁 …… proste ze i takovy jedinci maji svoji white party je drzost

milan
    Člen

Andrews – nic, já jen že tihle lidi se o těchto parties dozví taky na internetu, kde si takové akce dělají reklamu. Stačí pak hodit link na líbímseti a je to:´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

milan napsal(a):
    ——————————————————-
    > nebo kam chodí na internetu (youtube…).

Co je špatného na youtube?

milan
    Člen

deivis – souhlasím. Jenom by mě zajímalo, kde se po akci dozvím, kolik tam přišlo lidí a jaká byla předpokládaná kapacita, ať se pak můžu zasmát:oD

deivis
    Člen

Ermit – zapomínáš zde ale na jednu zásadní věc. To že je to zaměřené na jinou sortu lidí tak to je možná docela zásadní mínus celé akce.
    Jsou dvě odlišné skupiny lidí:

1. party lidé
    2. komerčněji založení lidé

Ad 1. Party lidé jsou schopni zaplatit daleko více peněz za tento typ párty, jelikoz jsou na vyssi vstupne zvyklí. At jiz z klubu nebo z megaakcí kde se cena pohybuje v klubu od 100-250kc a na megaakcích od 350-1000kc.

2. Komerčněji založení lidé, nebo lidé co chodí spíše na diskotéky (v Brne je to treba two Faces, Zelena Kocka, Remix, 7nebe atd..) tak pro ty je docela zasadni vec vstupné. Na techto diskotekach prevazuje vstupne kolem 40,-Kč na nekterych akcích je vstup zdarma nebo treba i do 20Kc.

Toto také muze hrat roli pri zvoleni zdali na tuto akci pujdou nebo ne. V techto disco klubech je take vyrazne nizsi cena za piti nez v Boby centru, kde si ceny urcuje primo Boby a ceny tam nejsou nic moc hezke 🙂

Takze: Jit na akci ktera me vyjde (piti a vstupne) na 1000Kc a nebo jit na diskoteku kde za tech 1000kc dojdu domu pres zachytku jak dopadnu tim ze utratim 980Kc za alkohol..

Nevim.. To co jsi napsal bylo spise utvrzeni toho ze ten clovek nevi kam tu akci smerovat a to ze ta akce je uz ted odsouzena k zaniku.. Stale to beru ale jako vtip..

milan
    Člen

Podle mě jim jde o to dostat na tu akci co nejvíc děcek a vytřískat z nich (respektive z jejich rodičů) co nejvíc peněz, protože tihle pokud jdou na akci jsou závislý na reklamě toho co poslouchají (kiss), nebo kam chodí na internetu (líbímseti, youtube…). Vzpomeňte si, jak nedávno před Tiestem se každej druhej ptal co chvilku na line-up. Takhle by to podle mě fungovat nemělo. Udělat si z lidí co o dalších akcích nemají ani páru boxovacího panáka a utržit na všem co nejvíc. %-)

Ermit
    Člen

2 Deivis: tomu říkám aspoň solidní osobní názor bez zesměšňování či urážení. Ve většině s Tebou souhlasím, i když třeba termín mi zas tak blbej nepřijde. Otázkou je, jestli pořadatelé vědí o tom 7nebi. Že lidi by nechtěli jít na show je taky otázka, ale každopádně to je velkej risk organizátorů, ale já to vidím zase tak, že dělat ještě další Apo nebo Cyber v Brně nemá už smysl. A co jinýho? Takže i tohle relativně chápu.

Každopádně každá akce nějak začínala a i Cyber si určitě musel vybudovat pozici, takže tohle nevylučuju ani u WIW. Pokud se alespoň relativně akce povede, organizátoři se poučí z chyb, tak by to přežít mohlo a postupem se vypracovat v něco životaschopnýho. A podle mě by asi bylo nejlepší, kdyby to proběhlo přesně tak, jak tu někdo naznačoval. Že to bude akce pro „replayáky“ a „diskotékaře“. Svým způsobem v Brně žádná taková akce ne založena pouze na hudbě, ale spíš „komerční“ zábavná akce, není a možná i chybí. Takže pokud se z WIW vyklube akce zaměřená jinam než je Apo či Cyber, místo na trhu má a proč by mít neměla? Začátek je sice více než rozpačitý, ale teoreticky to naději má, a možná i dost velkou díky zaměření na jinou sortu lidí (viz. partneři Libimseti.cz a Kiss) ;-). Vám se nelíbí a možná o to více lidem jiného založení se líbit bude, a jak jsem tak pochopil z presentace, tak je to tak i myšleno… B-]

Mario
    Člen

4 Deivis – asi tak nějak. A ještě bych připomněl neustále se měnící ceny. Jeden týden 320,- další týden 450,- pak 380,-…

deivis
    Člen

Ermit – lineup hodne rozhoduje. rozhoduje i termin a rozhoduje i to jakou ma akce treba historii..

Akce: Nezavedena, uz od zacatku matouci pouzivajici PR prostredky jine zavedene akce navic coz by nemela, oficialne nikdo nevi kdo za tim stoji.. Pro me kdyby se tu nezminilo jmeno Fanatica tak je ta party spise dobrej aprilovej zertik což i tak je.

Termin: 3dny po Cybertroniku, den po Vanocich, v den akce je techhouseova akce v 7nebi se dvema zahranicnimi Djs a 6dní před Silvestrem..

Djs: Naprosta nuda, Hector Lopez je naprosto nezname jmeno a je jedno kde hraje. Lineup odpovida cene tak 100,-Kč více ne.

Show: nevím co k tomu říci, ale myslím že lidi tak trochu znám a show nenín to na co by šli.

Reklama: Naprosto nevyrazna ne li zadna. Jen par banneru nekde na part serverech, zadne plakaty po meste a nebo jen minimalne. Na to ze akce je za 3tydny promo neodpovida ani prumerne klubove akci kdekoliv jinde v brnenskem klubu v tuto dobu.

Zhodnoceni: Pokud tato akce ma udelat pruvan na tanecni scene tak spise to bude naopak. Bude jeden díl a pote upadne v zapomeni a nebo to bude mega pruser pro poradatele.
    Akce si nebuduje zadnou znacku proste je to akce bez napadu, bez myslenky a celkove me to prijde stale jako docela solidni vtip.

Hustey
    Člen

někde jsem zaslechl ze tmobile arena pronajem 1 milion a sazka 4 miliony na akci. takze s boby centrem za 300 000 se to moc neda srovnavat : )

Ermit
    Člen

Otázka ceny vs. DJs je jasná. Je fakt, že tady ty jména na tu cenu nejsou. Pak je jen na nich, jestli to opravdu vrazí do těch show. Protože si dokážu představit, že i když tam nebude žádný jméno, tak když se celý večer bude stále něco dít a lidi nechají ve varu, tak se budou návštěvníci bavit stejně (nebo dejme tomu jinak jinou formou) a užijí si to zas jinak, jak kdyby tam byli „jména“ a nic moc navíc.
    Teď se opravdu naskýtá ta správná otázka – ne jestli lineup stojí za peníze, ale zda-li celá akce jako komplet stojí za ty peníze. A tady je to otázka opravdu diskutabilní a dokud se akce neodehraje, tak tato otázka zodpovězena nebude. Každopádně je to risk ze všech stran, jednak ze strany návštěvníků, jestli to vstupné za to bude stát, a taky ohledně pořadatelů, jestli se to zaplatí. Pořadatelé svůj riskantní první krok udělali, a teď je na návštevnících, aby to buď riskli a zkusili tam jít, nebo ne. A do toho nikdo určitě nikoho nenutí (aspoň si myslím :oD).

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 173)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.