Úvod › Fóra › Trance Diskuse › White Party 25.12.2007 Bobycentrum
- Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
2. 12. 2007 v 16:44 #52422
Paya
Členiamek napsal(a):
——————————————————-
> Reakce DJe Fanatica-
>
> Až teprve
> letos v dubnu jsem se dozvěděl, že existuje párty
> sensation whitena to, že je DJ a promotér, tak imho docela pozdě, ne?
2. 12. 2007 v 15:43 #52409milan
Člendeivis – Co já si pamatuju, tak když byl v Boby GiGi D Agostino, tak za něj chtěli 350Kč. Tady na white party není ani jedno pořádný známý zahraniční jméno. Proto souhlasím s tou cenou kolem 100kč. No a jestli nějaká „show“ stojí 40 000, tak o tom bych se taky hádal. A schválně, na kterou akci přijde víc lidí. Cyber nebo white?Já si myslím, že bohužel white, protože ti budou mít reklamu na Kiss Hády a Líbímseti.cz, takže asi přitáhnou ty náctiletý. Já osobně proti těm djs co tam hrajou nic nemám, na PMCm jsem vyrůstal a takový Andrea Fiorino hraje dobrej housík, ale za tu cenu fakt ne..:-!
2. 12. 2007 v 15:39 #52408BoRo
Členjan Vejn cgonamuvja!:-D
2. 12. 2007 v 15:11 #52406Anonymní uživatel
NeaktivníErmit napsal(a):
——————————————————-> To si myslí, že když začínali hrávat
> věhlasná jména, takže se o lineupu ve kterým byl
> napsanej třeba kdysi neznámý… Jan Wayne…:-O
:oD:oD:oD
2. 12. 2007 v 15:11 #52405deivis
ČlenNezastavam se nikoho, ale promin ta party je nejlvetsi lol za posledni dobu co vylezla..
Tri dny po Cyberu to dopadne jeste hure jak tenkrate boj Acko vs Imperium.
Btw treba ja osobně spoustu Djs od tama znam a reknu ti to takto: Lineup je tak na klubovku za 100Kc..2. 12. 2007 v 14:58 #52402Ermit
ČlenTo netvrdím, ale plivat na někoho, urážet ho a zesměšňovat je trošku pod úroveň… Nikdo nikomu nebere, že to pro něj není zajímavý a tudíž tam nemusí chodit, ale je docela rozdíl mezi názorem a zesměšňováním. Ale to je fuk. Spíš by mě jen zajímalo, dle čeho tady lidi soudili, že lineup je směšnej nebo jak to bylo nazváno? Podle toho co jsem pochopil z příspěvků, tak většinu těch DJs nikdo nezná. Tak jak může někdo tvrdit, že je to směšný? To si myslí, že když začínali hrávat věhlasná jména, takže se o lineupu ve kterým byl napsanej třeba kdysi neznámý Tijs Verwest, Armin van Buuren, Jan Wayne, Mauro Picotto, Benny Bennasi, atd., psalo že je směšný, že „Ten lineup To je fakt sranda“??? Toto jsou věci, které mi nepřijdou až tak vhodné. Ale samozřejmě diskuse jsou asi od toho, aby se každej vyjádřil i tak, jak by to normálně třeba neudělal.
Ale asi si ani neuvědomuješ, že tak jak se tu zastáváš ostatních a jejich „názorových vyjádření“, tak se tím zastáváš i mě a mého „názoru“… :oD 😉
2. 12. 2007 v 13:41 #52382deivis
ČlenErmit – to že nikdo neudělal žadnou akci tím se stále ohánět nemusíš ne?
To že nekdo neudelal zadnou akci a nepobavil ani tech 500lidi tak to dle tebe znamena, že nemá právo na vlastní názor, který zde prezentuje ? Nebo jak to vlastne je?2. 12. 2007 v 13:37 #52380Ermit
ČlenTen pronájem mi taky přijde teda divnej, ale těžko říct. Záleží určitě na datu a ostatních akcích, tedy kolik dá práce Sazka arénu přestavět a jak rychle, ale teoreticky tady kdokoliv z vás může zkusit zkontaktovat manažera Sazka arény s úmyslem pořádání takovéto akce. A budete mít jasno. 😉
2. 12. 2007 v 13:34 #52378Ermit
Členkluk08 napsal(a):
——————————————————-
> to iamek: tak si myslim, ze tohle bylo
> dostacujici. Na konec proc ne. a jestli s tim ma
> nekdo problem, tak na tu akci preci chodit nemusi.
> Nikdo ho nenuti. SW je super a proc si ji v bilem
> nepripomenout na wP. treba bude WP v necem lepsi.A tohle je naprosto výstižné. Ať to bude akce dobrá nebo jen velká diskotéka či propadák (taky možná jak pro koho a podle čeho se posoudí propadák), tak nikdo nikoho nenutí tam jít. A že to není ani podle lineupu či dalších informací pro nikoho z vás, kdo tu píšete ty negativní názory, tak to neznamená, že to není pro jinou sortu lidí. A tím že to je pro jinou cílovou skupinu je to tragické, propadák, sračky, provar a já nevím jak to tu bylo ještě nazvaný? Řekl bych, že i když přijde těch zmiňovaných 500 lidí a budou se dobře bavit, tak to může být akce úspěšná. Kdo z vás tu dokázal někdy tolik (nebo tak málo) lidí pobavit? A je jedno jestli to byly technaři, důchodci, postižení, diskofilové nebo šprti.
2. 12. 2007 v 13:32 #52377deivis
ČlenPochybuji ze pronajem Sazka Areny stoji „jen“ 300.000kc ..
2. 12. 2007 v 13:29 #52375prochi
Členaspon nejaka reakce,ale zas dalsi lez s tim že pronajem boby je dražší jak u Sazka Areny………
proste jestli zase lže tak jak zjistit co je z předchozího příspěvku pravda a co lež
2. 12. 2007 v 13:25 #52374Ermit
ČlenHa, díky iamek, za upřesnění již mnou uvedené informace ohledně historie takové akce. To co napsal kluk08 je asi zcela výstižný.
Co se Fanatica týče, tak bych mu jednu věc vytknul, jednu poradil a v jedné podpořil:
a) Vytknul bych určitě to plagiátorství co se těch údajně použitých fotek SW týče…
b) Poradil to, že kdyby to od začátku nazval třeba „Fiestas Blancas“, tak by většinu lidí nenapadlo nějaký plagiátorství SW, nebo by tím aspoň tak moc neargumentoval a třeba si napřed tuto historii akce napřed zjistil než blbě kecal…
c) A podpořil v tom, že určitě není nic jednoduchého jakoukoliv takovou akci dělat (od nějaké větší diskotéky přes technopárty až po velký akce typu SW – ať je WIW bráno jako cokoliv). Dát dohromady veškeré záležitosti ohledně něčeho takovýho určitě není sranda, ať se jedná o zajištění kapitálu předem na veškeré náklady na pronájem (určitě placený aspoň z části předem), propagaci, reklamu, atd., nebo třeba o sestavování veškerých akcí a show, dekorací, efektů, zvukové i světelné techniky (Boby sice má svou, ale ta je slabá a na takovou akci to chce zesílit – takže doufám že toto si zajistil, jinak to tragický bude), také zajistit veškeré propagační materiály, vstupenky, předprodeje, atd. A tohle všechno ať je akce jakákoliv je zaručeně blázinec. A nějaký nervy to určitě stojí. Takže když si já představím, že něco takovýho bych dělal, a začali by na mě takhle útočit a zesměšňovat lidi, kteří to vidí jen ze strany uživatele nebo ještě hůř jen virtuálního kecala (nechci se nikoho dotknout, ale mezi vámi jsou zaručeně taky), který má takhle anonymně v diskuzích sílu jak prezident, ale jen když je schovanej za anonymitou a monitorem, tak bych byl taky nasranej a reagoval možná stejně. A určití lidé by se tady měli zamyslet nad tím, jak by bylo jim v jeho pozici, a co by oni dělali na jeho místě, ať je to člověk jakej je. (tak a teď už jen čekám, jak mě místo „angažovaným“ člověkem nazvete rovnou přímo tím Fanaticem, ne? B-])2. 12. 2007 v 11:19 #52357seven
Účastníktenhle topic byl (…) moc zajímavej a podle mě se trance.cz stává stále navštěvovanějším servrem, dala by se nějak zjistit navštěvovanost servru za poslední 4 roky??
2. 12. 2007 v 11:00 #52356kluk08
Člento iamek: tak si myslim, ze tohle bylo dostacujici. Na konec proc ne. a jestli s tim ma nekdo problem, tak na tu akci preci chodit nemusi. Nikdo ho nenuti. SW je super a proc si ji v bilem nepripomenout na wP. treba bude WP v necem lepsi.
2. 12. 2007 v 9:33 #52352iamek
ČlenReakce DJe Fanatica-
Smazal jsem jen ty příspěvky, který byli defakto o ničem a obsahovali tak trošku urážky. Kdyby jste si poctivě přečetli všechny podrobnosti o této akci, tak by jste zjistili, že přijít v bílým je jen jedna část celé akce. Další důležitou věcí je to, že nájem na boby je větší než v sazka aréně. To co je třeba na apokalypse investováno do djs, my investujeme do programu, dekorací, masek a dalších účinkujících. Jen samotná cryogenic show stojí 40 000. Lístek stál na začátku 430 kč a protože jsme s tímto neměli zkušenosti, tak jsme tu další částku nahodili o dost víš a počítali jsme, že lidi určitě využijou předprodeje. Od příštího týdne budou lístky dotovaný od Hondy a budou k sehnání za 380 kč. A jako poslední se vyjádřím k tomu kopírování. Já chápu, že to tak vypadá, ale není to tak. Naše párty je výběrem toho nejlepšího z klubů na Ibize, který jsem měl možnost minulý rok navštívit osobně a poznatky a nápady jsem si přivezl sebou. O Ibizu se zajímám strašně dlouho a tímto vám zděluji, že White party vznikla v klubu PACHA a to pod názvem FIESTAS BLANCAS a to mnohem dřív, než byla na světě sensation white. Teď napíšu něco, na co mi určitě odepíšete že lžu, ale to je mi jedno. O tom, že bych chtěl uspořádat white párty a tím myslím pouze na klubové scéně přemýšlím už od návratu ze zminované Ibizi, ale nebyla odvaha. Až teprve letos v dubnu jsem se dozvěděl, že existuje párty sensation white, kterou já osobně i mí kolegové uznáváme jako opravdu dokonalou párty. Našim cílem není její kopírovaní, ale přiznáváme, že tak trošku využíváme toho že tato akce lidem zprostředkovala to o čem vlastně white párty je. Rádi bychom tento super zážitek přinesli i lidem tady v Brně. Když na této akci nějakou korunu vyděláme, tak by to bylo fajn, aly nám jde hlavně o to, abychom zaplatili vysoký náklady a získali zkušenosti. Myslím, že jsem vám to vysvětlil docela podrobně. Poberte to jak chcete. Já jsem myslím vcelku normální člověk a ti co mě znají, ví že dělám akce s radostí a na prvním místě je pro mě povedená akcička se spokojenýma návštěvníkama než peníze. I přesto, že mě asi nemusíte, tak vám přeju pěkný den.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.