TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Party 25.12.2007 Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 173)
  • Autor
    Starf
    Člen

milan: red party byvala v Mecce nebo Roxy myslim, mozna este porad funguje 🙂

eldee
    Člen

Nuda v Brne :_) :´-))%-)

milan
    Člen

Včera jsem byl v Ostravě na Red party. To byl aspoň originální koncept. :oD

Ermit
    Člen

Tak jsem se s Hectorem bavil o white párty a SW a tak vůbec, a on mi říkal co jsem se dozvěděl na netu, že „white party“ už se pořádaly na Ibize v různých klubech už v 90tých letech, a pak teprve přišla Sensation někdy v roce 2001 v Holandsku. Takže vlastně i SW je „kopie“ už existujících věcí. To samozřejmě ještě nedává právo organizátorům WIW používat materiály z SW jak to asi dělali. A ten plakát na Big Shock je fakt čistě okopírovaný motiv SW.

Každopádně tvrzení, že to bude něco, co Brno ještě nezažilo, bude pravdivej. Teď je jen otázkou, jestli v dobrým nebo špatným. :oD Buď se jim to povede, nebo to bude provar jakej Brno ještě nezažilo. B-]

prochi
    Člen

nebo nazor producentu filmu Já,robot :oD

iamek
    Člen

Chtelo by to nazor ID&T :oD

prochi
    Člen

omg tak tahle zhovadilost ma už reklamu na rave.cz
    pry world in white,přichází něco nového,chceš zažít noc jako na ibize?25.12.bobycentrum lasershow hall vice info na http://www.worldinwhite.cz

takový sra*čky,to bude zas provar

Mario
    Člen

Tak už sem mu taky napsal – „Všichni víme že je to kopie a jedna věta tipu: „World In White není v žádném případě žádné už pořádané akce v ČR“ to nezmění! Myslím, že by se k tomu Fanatic měl postavit čelem a ne se furt trapně vymlouvat, a nebo dokonce mazat všechny příspěvky na tohle téma!“:oP

Počítam minuty za jak dlouho to smaže, ubožák…:-!

Stoupa
    Účastník

2 iamek: proč mě to nepřekvapuje? :oD

iamek
    Člen

Stoupa: Ten sasek fanatic smazl tvuj prispevek :-D… Konecne jsem se vecer na web dostal…
    Ermit: Mas pravdu byla to moje chyba…

Ermit
    Člen

2Paya:
    Tak jestli to byla oficiální citace odpovědi, poté se iamkovi omlouvám. 😉
    Ovšem takto psaný text „…SW nejedna a ze se nebude bavit znekym jako jsem ja…“ není citací ale osobním přepisem.

A poté to sám použil: „A ja jsem odepsal ze to je fajn ze neco pro tanecni scenu v CR dela ale ze by bylo asi v hodnejsi kdyby prisel on sam znakym konceptem party“

😉

Ermit
    Člen

2Paya:
    Tak jestli to byla oficiální citace odpovědi, poté se iamkovi omlouvám. 😉
    Ovšem takto psaný text „…SW nejedna a ze se nebude bavit znekym jako jsem ja…“ není citací ale osobním přepisem.

A poté to sám použil: „A ja jsem odepsal ze to je fajn ze neco pro tanecni scenu v CR dela ale ze by bylo asi v hodnejsi kdyby prisel on sam znakym konceptem party“

😉

Paya
    Člen

Ermit napsal(a):
    ——————————————————-
    > 😉 Skvěle se bavím nad tím, jak někdo, kdo by se
    > na pořádání jakékoliv akce ani nezmohl a umí jen
    > sedět u monitoru a psát kecy, hodnotí něco, co
    > vlastně ještě ani neproběhlo. :oD

toto není platný argument 😉 když nepořádám akce, nesmím žádnou předem (tzn. podle jejích PR materiálů) hodnotit? podivné …

p.s. iamek výše poznamenal, že mu ten DJ odvětil: „ja ze sedim jen u PC a buzeruju…“
    hmm, tak pokud nejste jedna a tatáž osoba, pak se shodujete minimálně v argumentaci 😀

Ermit
    Člen

iamek napsal(a):
    ——————————————————-
    > sharx : Ze se o zadnou napodobeninu SW nejedna a
    > ze se nebude bavitznekym jako jsem ja ze sedim
    > jen u PC a buzeruju… Ze on aspon neco pro
    > tanecni scenu v CR dela… A ja jsem odepsal ze to
    > je fajn ze neco pro tanecni scenu v CR dela ale ze
    > by bylo asi v hodnejsi kdyby prisel on sam znakym
    > konceptem party a ne kopirovat SW…. Po tomhle
    > prispevku jsem dostal banana a na 100% smazal nasi
    > konverzaci :)…

😉 Ale to asi bylo schválně, co? 😀 :-O B-]

deivis
    Člen

Ermit – lidé soudí stejně tak jako soudíš ty. Teď jen vlastně potvrzuješ to jaký jsi 🙂
    Narazila kosa na kámen?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 173)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.