TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Party 25.12.2007 Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 173)
  • Autor
    iamek
    Člen

Ernit: Muzu vedet kde mam chybu v S a Z?

Ermit
    Člen

Tak doufej, že to tak není. B-] Nebo vlastně tam nikdo odsud nejde, tak doufejte, že to tak je, ať se potvrdí vaše názory. :oD

Ale je celkem směšný a ano, ubohý :´-)), posuzovat nějakou akci když ještě neproběhla. Hodnotit cokoliv by měli účastníci akce po jejím skončení. 😉 Skvěle se bavím nad tím, jak někdo, kdo by se na pořádání jakékoliv akce ani nezmohl a umí jen sedět u monitoru a psát kecy, hodnotí něco, co vlastně ještě ani neproběhlo. :oD Fakt ste „hustí“. Smekám před váma. :_)

Pavlas
    Člen

No je to evidetní že Ermin je jeden z organizátorů…..je to trapný jako celá tahle akce, takže se není čemu divit no..:oD

Stoupa
    Účastník

By mě teda zajímalo, co dělá ten pseudo DJ Fanatic (už jenom ten nick je vesnickej až hrůza) pro naší scénu… jestli tim myslí ty svoje piškotéky, tak to je ovšem mega LOL :oD:oD:oD

Hustey
    Člen

ty vole jestli tuhle party organizuji lidi jako Ermit, tak to bude docela psycho vecirek ^_^

uz vidim ty reporty, trapas roku se v boby necekane konal prave 25.12. :oD

Ermit
    Člen

Jasný že jsem angažovanej, a jak jsem řekl, už se těším až mi pořadatelé nějakou provizi dají, a když se budou cukat, tak jim vytisknu tuhle diskusi na důkaz, že přeci musím bejt angažovanej a tedy si zasloužím podíl. :oD

2Deivis: tak samo že to měl být částečně joke, ale většina lidí nemá problém se správným používáním písmenek S a Z. B-]

Ale taky se u této diskuse vřele bavím a hlavně už se těším na ten vámi prosazovaný a uznávaný můj finanční podíl, protože se mě tady všichni jako „angažovanýho“ v této akci horečně zastáváte. 😛 A podle vás malej nebude, jak jsem tady někde četl, že to budou jednoduše vydělaný prachy. 😀 Takže budou opožděný vánoce. A ne že to pak, jak s tímto požadavkem za nimi přijdu, budete popírat, že jsem s nima měl něco společnýho. :oD

Jen vás poprosím, moc lidí mezi ty „angažovaný“ nestrkejte, protože když nás pak s tímto požadavkem přijde moc, tak to bude jak ve Sportce. Výhra milion rozdělená mezi výherce = Kč 79,- na každýho. -(( :oD

Pavlas
    Člen

no tak tady je jasny ze Ermit bude „angažovanej“ :oD

Mario
    Člen

To jo no, mě zase stačí, když vidím jak má na 56 místě v hitparádě pojmenovanej song od Maura Picotta:oD A nikdy nezapomenu na jeho „Hod Dog“:oD:_)

Fanat1c
    Člen

trosku offtopic ale
    Andrews: mam M3 v cerne, ale jinak myslim, ze je daleko lepsi nez iPod (radio, skiny, fw upgradable, …)
    no a jinak Dj fanatic z Dubnan bude akce roku…

Horvi
    Člen

No tak to je mazec, takhle dlouho už jsem se dlouho nenasmál, stojí za to si důkladně prohlídnout oba weby 😀 , doopravdy, fotky já a „celebrity “ rulez 😀 … taky ta hitparáda rulezz, at žije Alex Gaudino :´-))

deivis
    Člen

Ermit – můžeš mě vysvětlit jako člověku neznalém: Co vypovídá čeština o osobnosti člověka, který zde něco napsal?
    Soudíš člověka podle písma? Podle slovosledu, nebo podle čeho? Nebo to byl pouze žert z mé strany nepochopený?
    Dle mého by ses v tuto chvíly měl na nad sebou zamyslet, přečíst si co jsi napsal, lisknout si a poté možná přestat číst toto fórum, protože dle tebe tu asi bude každej takovej jako je iamek.

iamek
    Člen

Ermit : Jake je tvoje pozice v tymu ktery pripravuje WP??

Ermit
    Člen

iamek napsal(a):
    ——————————————————-
    > sharx : Ze se o zadnou napodobeninu SW nejedna a
    > ze se nebude bavit znekym jako jsem ja ze sedim
    > jen u PC a buzeruju… Ze on aspon neco pro
    > tanecni scenu v CR dela… A ja jsem odepsal ze to
    > je fajn ze neco pro tanecni scenu v CR dela ale ze
    > by bylo asi v hodnejsi kdyby prisel on sam znakym
    > konceptem party a ne kopirovat SW…. Po tomhle
    > prispevku jsem dostal banana a na 100% smazal nasi
    > konverzaci :)…

Tak to já bych si možná spíš neodpustil narážku na Tvůj skqvělej češtin, což většinou o člověku jako takovém taky něco vypovídá, a tím už se hned od počátku pasuje do pozice člověka, kterému asi nemá cenu cokoliv vysvětlovat. :_)

Mario
    Člen

Myslím že mu taky pudu něco napsat…

iamek
    Člen

sharx : Ze se o zadnou napodobeninu SW nejedna a ze se nebude bavit znekym jako jsem ja ze sedim jen u PC a buzeruju… Ze on aspon neco pro tanecni scenu v CR dela… A ja jsem odepsal ze to je fajn ze neco pro tanecni scenu v CR dela ale ze by bylo asi v hodnejsi kdyby prisel on sam znakym konceptem party a ne kopirovat SW…. Po tomhle prispevku jsem dostal banana a na 100% smazal nasi konverzaci :)…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 173)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.