TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse White Party 25.12.2007 Bobycentrum

• Toto téma obsahuje celkem 149 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 173)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

J.Clara napsal(a):
    ——————————————————-
    > World in White dělá DJ Fanatic ještě s někým. DJ
    > Fanatic hrává ve Vojkovicích u Brna na diskotéce
    > Oáza. Jsem hodně zvědavá kolik tam dojde lidí.
    >
    > http://www.djfanatic.cz/index1.php.cz

Jednou jsem to byl v tech Vojkovicich omrknout tuto pseudo white party a reknu Vam , že když DJ
    Fanatic hral napriklad Serenity od Armina tak jsem byl na place ja se svyma kamarada, tak to tam asi vypadalo 🙂

sharx
    Člen

iamek: a čo ti odpovedal?

iamek
    Člen

Napsal jsem svuj nazor na tuhle akci na http://www.djfanatic.cz do navstevni knihy a ten pablb odpovedel, pak smazal a nakonec mi dal ban… :oD

Ermit
    Člen

seven napsal(a):
    ——————————————————-
    > People, taky vám přijde že Ermit má s párty world
    > in white něco více společného?

😀 Tak to mě pobavilo a očekávám tedy těžkou provizi od pořadatelů když jsem teda asi jeden z nich. 😀 Případně se odvolám na Tebe, protože Ty o tom určitě jak tak vidím něco víš. :oD

Ale jako za tu „podporu“ tady bych si odměnu od nich zasloužil, v tom souhlasím. 😛

Last
    Účastník

To snad ani nema cenu komentovat – hnus velebnosti -((%-)

Jestli se me nejakej typek zepta, jestli tam jako spravnej trancer jdu, tak asi exploduju…:_)X[]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

heh to je mazec, konečně sem si prohlídl celej web.. ty lidí ví, jak se vydělává $ B-]

nexus666
    Člen

Heh navíc nekteré videa tam maj evidentně z Creamu v Amnesii.. Tady chce někdo lacině vytřiskat prachy.. Okopčit koncept s bilym dresscodem a nahnat tam vidlaky co zaplatěj i 600 jen pro to aby byli IN !!!

andre
    Člen

deivis – přesně,to je ten obrázek….

deivis
    Člen

Nevim no..

andre
    Člen

no tak to je síla… %-) z těch celebrit jsem poznal jen Leoše Mareše, zbytek je zřejmě tak hvězdný, že tak vysoko ani nedohlédnu…. 😐
    jinak tam má nějaký miniflyer na white party a je to úplná kopie flyeru na sensation white (ten obrázek co tam byl), takže to fakt není žádné kopírování, jak tvrdí….. ubohé :-!

SHP
    Člen

Jako stránky DJe Fanatica si všichni opravdu prohlédněte. Sekce já a celebrity je fakt zupa 😀

prochi
    Člen

Nuld@ napsal(a):
    ——————————————————-
    > myslím že by to mohla být sranda, já bych tam šel
    > už jen z p*dele neskutečně se vysmát, prostě si
    > stoupnou doprostřed a celou tuhle vychcanou
    > „Sensation“ probrečet smíchy
    >
    > SKUTEČNĚ TO NĚKDO MYSLÍ VÁŽNĚ A NEJEDNÁ SE O FAKE?
    > :oD

proplatis mi vstupenku když si ji koupim a vyfotim?pak ji dam do tomboly na nejaky vesnicky zábavě 😀

Nulda
    Účastník

myslím že by to mohla být sranda, já bych tam šel už jen z p*dele neskutečně se vysmát, prostě si stoupnou doprostřed a celou tuhle vychcanou „Sensation“ probrečet smíchy

SKUTEČNĚ TO NĚKDO MYSLÍ VÁŽNĚ A NEJEDNÁ SE O FAKE? :oD

Stoupa
    Účastník

Cejtim ve vzduchu pořádnej provar…

J.Clara
    Člen

World in White dělá DJ Fanatic ještě s někým. DJ Fanatic hrává ve Vojkovicích u Brna na diskotéce Oáza. Jsem hodně zvědavá kolik tam dojde lidí.

http://www.djfanatic.cz/index1.php.cz

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 173)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.