TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 153)
  • Autor
    milan
    Člen

To zase bude prodlouženej víkend:_)Místo Bratislavy tentokrát po emotion do Prahy?:oD:oD

Hustey
    Člen

masakr, wippenberg to tam naprosto nakraji. : )

Starf
    Člen

hm, proc to davaj tak blbe… se zase nevyspim 😮

souhlasím s kytárkou

já budu devatenáctýho dospávat po E-Motion, žádnej vrzač v nějaký Mecce me v tu chvíli nezajímá B-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tracid: to sem neřekl a myslel sem to tak, že nevim, kam dřív skočit, protože navíc sou to termíny z kraje zkouškovýho..
    a vůbec, už sme offtopic, tohle bude electro-vrz akce, takže řešme každou zvlášť 😉

Tracid
    Člen

dle mého, myslet si, že akce E-motion a Wippenberg si nějakým zásadním způsobem konkurují je zcestné a že by to někdo dělal naschválX[]

v Praze je takové množství akcí, že kdo nechce specielně na emotion, tak prostě do Brna nepojede, vždy si najde něco jiného „doma“ a naopak, kdo má rád emotion, tak prostě přijede stůj co stůj;-)

trošku jako problémek bych to viděl v jeden den v jednom datu, takhle se o nějaké schválnosti nedá mluvit:-|

Lukin_
    Člen

Jedu na Emoušn jen přece to je blíž a lepší line up :oP

bajkal
    Člen

ac jsem prazak na fledu zavitam rad vzdycky:oDTakze do Brna jedu:oPa Prahu uvidim

deivis
    Člen

hellman – také mě to přijde.. navíc termín E-MOTION věděli.. Termín E-MOTION je znám od 2.9.2007 a od te doby ho ma i treba Stepan Bruck na myspace.

Andree
    Člen

Hooodne lakavy:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

18.1. emotion brno
    19.1. wippenberg praha

hele kluci já mám pocit, že to děláte naschval

tracidek
    Člen

cože?????:-O….tak snad hned na další den dorazí i k nám do FabricuB-]….noo a pokud ne,tak budu muset nasednout na vlak směr praha:´-))….tohle si opravdu ujít nenechám:-)

SHP
    Člen

No tak co se týče trancu, tak v něm si už opravdu vybírám, ale tohle zní zajímavě….

K1aptcha
    Člen

tak si to vrzání užijte 🙂 mě to neláká 😉 (zatím :oD)

PS: třeba nakonec zahraje Aquagen :oD :oD :oD Its hááárd for mííí tůůů sej áájm sóóry

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 153)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.