TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse WIPPENBERG 19.ledna 2008 v Mecce

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (64 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel In Music a poslední změna proběhla před 17 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 153)
  • Autor

mno mám takový „pěkný stav“ že se mi tam vůbec nechce .. ale ludwek mi snad náladu zvedne s ním je vždycky veselo.. apokud potkám p@ca tak by se mi taky mohla nálada vratit..

kvůli muzice bych tam opravdu nešel.. snad jedine zelden s andrewsem by mohli bejt nečím zajimavý..

2Sexy
    Člen

Zítra v Mecce naviděnou 😉

Binary
    Člen

Pokud vim, tak Wippy hraje spíš do housu… občas to asi proloží nějakym svym vrzem… ale já dávám přednost E-motion.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

to já vás nechci odradit nebo tak, jasný že někomu se ten vrzing třeba líbí…a pravda můžete si odskočit na Andrewse, ale ten bude stejně hrát jen samého Tyase a tak 😀

mike_h
    Člen

Freezer:Wipp je asi tak to posledni, kvuli cemu tam jdu 😉 ale klidne dam tri kilka za 2 hodiny toho co mam opravdu rad na poradnem sound systemu by Andrews 😛

Gizmo
    Člen

Freezer: Nůž na krku, že bys tam musel jít nemáš, že ne ??? Tak nechápu co to tady plkáš … Jdu jak na E-motion tak na tuhle akci a nejsem sám … a je i dost těch co jdou jen do Meccy. Nelíbí se ti co se tam bude hrát ?? Nechoď a koukni se na TV nova, nebo si pust Ocko – tam vrzat nebudou 🙂

Jsi asi skutečně vrcholně tolerantní člověk viď … :_)

Btw motivovat lidi k návštěvě párty rozdáváním spodního prádla … panečku to je nápad – toho by se někdo měl ujmout 🙂

2 Dance girl – to znamená jediné – naběhám asi něco schodů …B-]

dance-girl
    Člen

Tak Wippenberg se kreje s Andrewsem, takže kdo nechce vrzání, může si zajít na dubstep/ deephouse/ progg/ minimal/ nevim co…;-)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

se ani nedivim, že většina dává přednost E-Motion, na tuhle vrzací party v čele s mistrem vrzu bych asi nešel ani kdyby tam dávali trenky zdarma 🙂
    Myslím, že stejný efekt by mělo navštívit nějakou továrnu, kde se řežou plechy a určitě by to vyšlo levněji

ale tak stejně si to tam užijte 😉

Cloxx
    Člen

22:30 P@co
    00:00 Bon Finix
    01:30 Wippenberg
    03:30 Ludweek
    05:00 to se ještě uvidí

no tak line up zrovna nic moc teda:oP

a od peti – to se ještě uvidí – to možná příjde naživo ta dáda patrasová ne?:oD

Kamca_
    Člen

set nic moc. taky tuhle akci vynechám a dávám přednost emotion …

Hustey
    Člen

zastavil bych se, ale celou noc pravdepodobne budu parit v Roxy B-]

versusio
    Člen

Chystáte se tady někdo na tuto akci ?
    Pokud mne do soboty nic nezabije rád bych se tam objevil.

In Music
    Člen

Chystáte-li se na blížící se klubovou noc Musica, na které vystoupí jako headliner německý DJ a producent WIPPENBERG a nemáte-li ještě lístek a nechce se vám ven do mrazu, nabízíme vám možnost zakoupit si přímo z domova online e-tickets na tuto akci.

Stačí kliknout na odkaz.

ON-LINE predprodej / Tickets>

In Music
    Člen

Magico
    Člen

že bych zajel po dlouhý době zase do Praglu? 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 153)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.