Úvod › Fóra › Trance Diskuse › XMAG #96
- Toto téma obsahuje celkem 300 odpovědí. Do diskuze (41 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
K1aptcha a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 12. 2007 v 22:32 #54560
Hustey
ČlenJames Zabiela je dost sileny typek, toho by to chtelo privest tady do CR.
spaceboss: pockej, jak ja mam udelat interview? VY jste edm magazin, VY jste redakce a JA mam delat rozhovory? navic jste za to predpokladam placeni, takze opravdu nechapu vyznam tve odpovedi.
a ted trosku emoci. nechapu proc tady porad prosazujes svuj anti-trance nazor. chapu ze 31-letemu typkovi euforicky trance nesedi a chce od hudby neco jineho, ale proc to tedy nutne shazovat?
se svym undergroundovym postojem muzes chodit do tobe vyhovujicich klubu za dalsimi undergroundovymi kamarady, poslouchat tvou vysnenou click and nuts music a nechat nam tranceove parties plne krasnych zen, dobre nalady a dalsich pozitivnich veci B-]
13. 12. 2007 v 22:30 #54558andre
Člensq4raa: spíš si to vykládej tak, že ten koho spaceboss neposlouchá, je looser… prostě kdo poslouchá někoho, kdo spacebossovi nevoní, tak je totální idiot… ten chlap je úplně mimo bez kousku tolerance, bohužel i tací mezi námi jsou….
13. 12. 2007 v 22:22 #54556Sq4Raa
Člendruhořadými trance hvězdičkami?
To si máme vykládat tak, že kdo není v djmagu v první desítce, je looser?
13. 12. 2007 v 22:18 #54553Anonymní uživatel
Neaktivníkoukám tady se to zase rozjelo 🙂
spaceboss, bud trochu tolerantnější k hudbě, kterou si dřív možná i zbožňoval a budeš tady možná i respektován 😉 a nebashuj furt 🙂a jinak spacemix 11 docela i chválím, začátek mi sice vůbec neseděl, ale pak 05 je dobrá a pak hlavně Coma, ta je samozřejmě geniální, oba track od Zabiely jsou taky výborný, konec už je pak zase trochu slabší ale dá se to…
13. 12. 2007 v 22:17 #54552Anonymní uživatel
Neaktivníto je pravda, s většinou trance fanatiků co chodí na tohle fórum je nějaká diskuze skutečně bezpředmětná :oD
iamek napsal(a):
——————————————————-
> deivis : Proc snim vubec komunikujes? Ztrata casu
> 🙂13. 12. 2007 v 22:14 #54549Anonymní uživatel
Neaktivnísorry, ale nemám si čas zjišťovat údaje o všech lidech, kterým někde odpodívám na fóru. ani v tom nevidím žádný smysl. pokud si ale vybavuju správně, jsi promotér, co dělá v brně akce s druhořadými trance hvězdičkami?
jediný problém je v tom, že nedokážeš přenést přes srdce, že si někdo dovolí rejpnout do hudby, o které si ty myslíš, že je kvalitní. že si někdo dovolí vyjádřit vlastní protichůdný názor.
já jsem taky otevřený nejrůznější hudbě, ale musí to být hudba, ne jen nějaká její imitace.
deivis napsal(a):
——————————————————-
> Autor: spaceboss (IP zapsáno) – Hudba není zapškla
> narozdíl od lidí co ji cíleně kritizují.
> Každej si může najít co se mu líbí. Pokud se mu to
> nelíbí nemusí to hned kritizovat, obzváště pokud
> to dříve poslouchal.
> Mě toto přijde jako povyšovaní nad něco co
> neexistuje.
> Já mám hodně široký hudební rozhled.. Možná mě
> neznáš, proto píšeš co píšeš, ale rozhodně nejsem
> to co jsi napsal.. Rozhodně nemám čistě tranceový
> mozek. Můj mozek je otevřen veškeré hudbě.
> Zjisti si něco o mě a poté prosím něco piš..
> Děkuji..13. 12. 2007 v 22:07 #54548Natix
ÚčastníkFIGHT!
13. 12. 2007 v 22:04 #54547iamek
Člendeivis : Proc snim vubec komunikujes? Ztrata casu 🙂
13. 12. 2007 v 22:01 #54546deivis
ČlenAutor: spaceboss (IP zapsáno) – Hudba není zapškla narozdíl od lidí co ji cíleně kritizují.
Každej si může najít co se mu líbí. Pokud se mu to nelíbí nemusí to hned kritizovat, obzváště pokud to dříve poslouchal.
Mě toto přijde jako povyšovaní nad něco co neexistuje.
Já mám hodně široký hudební rozhled.. Možná mě neznáš, proto píšeš co píšeš, ale rozhodně nejsem to co jsi napsal.. Rozhodně nemám čistě tranceový mozek. Můj mozek je otevřen veškeré hudbě.
Zjisti si něco o mě a poté prosím něco piš.. Děkuji..13. 12. 2007 v 21:51 #54544Anonymní uživatel
Neaktivníja spis myslim, ze zapskla je ta hudba, kterou tady zuby nehty obhajujes.
deivis napsal(a):
——————————————————-
> Autor: spaceboss (IP zapsáno) – na 31let máš
> docela zapšklé názory bez tolerance..13. 12. 2007 v 21:44 #54543Anonymní uživatel
Neaktivníasi si tu nabidku xmagu nepochopil. to neni o tom, co chces, ale co do toho casopisu udelas ty sam. proc ten rozhovor teda neudelas ty?
Hustey napsal(a):
——————————————————-
> Chceme interview s Nicem Chagallem a Mixed
> kompilaci. potom si to poprve koupim. ale zadne
> space grcky jako v cisle 96.13. 12. 2007 v 21:40 #54538deivis
ČlenAutor: spaceboss (IP zapsáno) – na 31let máš docela zapšklé názory bez tolerance..
13. 12. 2007 v 21:39 #54537deivis
ČlenAutor: xmag (IP zapsáno) – přihazovačem? Nejak to nechapu..Na rave.cz píšu stále.. Píšu všude kde to uznam za vhodné a kde mam co rici..
btw rad bych vedel s kym mam tu cest.. Slovo xmag je dosat obšírné. Abychom tu neztraceli cas s nejakym dohazovacem. Vis jak to myslim.. Vuci xmagu nemam nic.. Dokonce jsem si posledni dve cisla u jednoho dedka ve stanku koupil i kdyz film stal za starou belu a ja diky dvoum strankam venoval na konto xmag 200Kc sem rad.
Proto se ptam – da se koupit xmag jen samostatne bez cd a dvd?
Rad bych si xmag kupoval i v budoucnu ale to cd a dvd me limituje..Dekuji..
13. 12. 2007 v 21:03 #54529Hustey
ČlenChceme interview s Nicem Chagallem a Mixed kompilaci. potom si to poprve koupim. ale zadne space grcky jako v cisle 96.
13. 12. 2007 v 20:36 #54521Sq4Raa
Členxmag napsal(a):
——————————————————-
> Napište na
> info@xmag.cz kolik chcete v xmagu prostoru na
> seriózní trance materiál a co si za to
> představujete. Dodnes z nikoho zvás nic nevypadlo.Asi nejste dost seriózní vy 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.