TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse XMAG #96

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 312)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

nevíš o co přicházíš :oD

Hustey napsal(a):
    ——————————————————-
    > jezis jeste ze mi neni 31, aspon nemusim vsem
    > okolo nadavat do decek 😀

Hustey
    Člen

jezis jeste ze mi neni 31, aspon nemusim vsem okolo nadavat do decek 😀

xmag
    Člen

deivis: S tím převracením názorů bych brzdil. Není to tak dávno, cos byl aktivním přihazovačem na všech techno fórech na rave.cz a teď to vypadá, jakobyste po nás ty + ostatní chtěli, abychom (obrazně řečeno) při vstupu na tyhle stránky přísahali na Trance Bibli.
    Znovu opakuji svou výzvu: Předvěďte nás někdo, že umíte něco víc než tlachat na fórech. Napište na info@xmag.cz kolik chcete v xmagu prostoru na seriózní trance materiál a co si za to představujete. Dodnes z nikoho zvás nic nevypadlo.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

díky za feedback 😉

Natix napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ten spacemix je dobrý, sice pro typického trancera
    > to asi bude dost nuda (viz. Tigi), ale je třeba to
    > brát spíš jako poslechovou hudbu. Tenhle styl se
    > mě osobně líbí čím dál víc, skvěle se u toho
    > přemýšlí, rozjímá anebo taky učí. Andrewsova
    > Listopadová láska je taky fajn. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Psát sem do fóra je docela zábava, ale znám i lepší způsoby, jak se pobavit 😉

Buď trpělivý, ja se občas objevím :oD

Fox Mulder napsal(a):
    ——————————————————-
    > Škoda, že sem pan Spaceboss nepíše častějš. 🙂
    > Rád bych četl jeho hloupý chorý zakomplexovaný
    > namyšlený nenávistný příspěvky časteji. :-):-PB-]

Anonymní uživatel
    Neaktivní

31 B-]

Freezer napsal(a):
    ——————————————————-
    > deivis: podle fota bych bossíka odhadoval tak
    > nějak kolem 28 – 30, ale možná jsem pěkně vedle

Anonymní uživatel
    Neaktivní

nevím, jestli třeba dvě minuty jsou pár vteřin, ale ty jsi určitě odborník přes mixing, tak to musíš vědet nejlíp 😉

tím nechci říct, že ten mix je stoprocentní, jen už mě tak trochu serou ty tvoje všudepřítomné všeználkovské kecy. o tvojí neschopnosti zareagovat na icq nebo emaily a slušně vysvětlit, z jakého důvodu si přestal psát na spaceboss.net raději ani nemluvím. po půl roce jsi nebyl schopen k tomu cokoliv říct. hraješ to tady na slušné chování, toleranci a nevím co ještě, ale jsi u mě obyčejný pokrytec.

Andrews napsal(a):
    ——————————————————-
    > xmag napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > Ať je Spaceboss, jakej je, namíchat takovej
    > set,
    > > jako je Spacemix 11 by asi nedokázal nikdo z
    > Vás.
    >
    >
    > Výběr tracků není zlý, ale namixované je to
    > stylem, kdy jeden track běží skoro až do konce a s
    > tím následujícím ‚jsou v mixu‘ pár vteřin. Docela
    > mě to kvůli tomu nudí, a to tuhle hudbu
    > poslouchám.
    >
    > Zkus(te) tohle:
    > http://plasticjourney.blogspot.com/2007/10/love-in
    > -november.html (není to trance).
    >
    > /shameless self-promo

Natix
    Účastník

Ten spacemix je dobrý, sice pro typického trancera to asi bude dost nuda (viz. Tigi), ale je třeba to brát spíš jako poslechovou hudbu. Tenhle styl se mě osobně líbí čím dál víc, skvěle se u toho přemýšlí, rozjímá anebo taky učí. Andrewsova Listopadová láska je taky fajn. 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

xmag napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ať je Spaceboss, jakej je, namíchat takovej set,
    > jako je Spacemix 11 by asi nedokázal nikdo z Vás.

Výběr tracků není zlý, ale namixované je to stylem, kdy jeden track běží skoro až do konce a s tím následujícím ‚jsou v mixu‘ pár vteřin. Docela mě to kvůli tomu nudí, a to tuhle hudbu poslouchám.

Zkus(te) tohle: http://plasticjourney.blogspot.com/2007/10/love-in-november.html (není to trance).

/shameless self-promo

TIGI
    Člen

xmag napsal(a):
    ——————————————————-
    > Ať je Spaceboss, jakej je, namíchat takovej set,
    > jako je Spacemix 11 by asi nedokázal nikdo z Vás.
    > Dejte si to tady:
    > http://www.spaceboss.net/clanek.php?id=1877&usid=6
    > cad9a03ec76ab7aaad4cebf9eeaba6e, bez ohledu na to,
    > jestli je lepší trance nebo neo-trance nebo
    > trinity-trance. U nás to vaříme už třetí den.

Prave jsem si to poslechl a mas pravdu. Nic tak nudneho bych nedokazal namixovat.

Gizmo
    Člen

:oD:oD:oD OKAMŽITĚ OBČANKY NA STŮL !!! :oD:oD:oD:oD

Sorry tohle je už opravdu na přesun do k zasmání … nebo udělejte vlakno „k zasmání/k nas*ání“ tam by se to šiklo 100%

Bohužel tolerance tolerance (alespoň dílčí) je něco co se dá těžko naučit.

Na druhou stranu tolerovat některé Spacebossem prezentované názory se dá jen velmi těžko. Asi největším výtlemem pro mě je pořád to s „stylové oblečení“ a podobné…

trance: trance = metrosexualita anebo znáte jiný styl, který má víc fanoušků s nagelovanými účesy, tričky Diesel a slunečními brýlemi?

neo trance: image je na nic. Typický obraz neo trancera neexistuje. Vlasy ala hippies ani intoš patka nejsou v případě návštěvy neo tranceového mejdla vůbec od věci.

to se opravdu ani nedá brát vážně … je určitě mnoho jiných stylů, které oblékání, účesy a vše podobné ovlivňují daleko víc (Punk, černota, metal …)

Ano metrosexuálové na akcích jsou běžní – otázkou je kolik z nich by bylo schopno říct 5 názvů trance tracků z posledních 3 let ??? 1-5% ??? To jsou podle SB a Xmagu tranceři ??? Za celý rok většinou poslouchají maximálně E2 a Fajn a pak prostě někde uslyší nějaké promo o tom jak pokud tam nebudou tak jsou houby frikulini

Intoš patka (Neotrance poslouchají EMO ???:oD:oD:oD:oD) nehledě na nešťastné ukončení věty, které spíš vyznívá do článku z Brava o to jak být IN (jestliže něco není od věci tak mi to navozuje přesně tohle – nechceš na téhle akci vyčnívat pořiď si máničku česanou na patku a to autor ačividně napsat nechtěl)

Vybral jsem si tenhle výcuc jako příklad za všechny – jsou tam určitě věci s kterými se dá i souhlasit a ty také podle mě po payově korektuře nedoznali změn.

btw k usmání na začátku… mlátit se tu občankama tu už dlouho nebylo (připomíná mi to scénu z tramwaye kde se fackujou 2 duchodci kdo má „jen ZTP“ a kdo „ZTP/P“ a tudíž ma sedět na vyhrazeném místě – v téměř prázdném voze).

deivis
    Člen

Autor: Freezer (IP zapsáno) – no nazval nas dětmi.. Stále čekám na to zdali je starší či ne, když už tu řešil ten věk..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dobrá vsuvka 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: podle fota bych bossíka odhadoval tak nějak kolem 28 – 30, ale možná jsem pěkně vedle

deivis
    Člen

xmag – michani je michani, to se da naucit, ale nazory tezko zmenis 😀 Obzvlaste v tomto pripade..
    At micha jak chce ale nazorama je rozhodne nekde jinde nez by dnesni spolecnost mela byt.. A nejde o to jak prudi na trance ale spise jakym stylem se do nej obouva…
    Do dnesniho dne sem od toho ditete neslysel jeho vek..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 312)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.