souhlasim s hellmanem……mam rad armina strasne moc,ale radsi si vyslechnu dje ktery jsem neslysel nebo ktery zboznuju…..nejde o hvezdnost ale o kvalitu
1.Eddie Halliwell……..po setu na Creamech bych si ho dal hned znova,nevahal bych ani minutu,to je moje srdcovka
2.Rank 1 Live act…….to je dalsi uplna pecka,neslysel jsem ho,moc ho chci videt a navic live….co vic si prat
3.John O’callaghan…..pro me headliner sam o sobe,proste tvorba uzasna tak uz ho chci slyset taky jednou na zivo
4.Menno de Jong….to snad asi nemusim komentovat :oD
5.Giuseppe Ottaviani…….mrzelo me ze jsem nejel na Smichoff afterparty,z videa i z ohlasu to proste musi byt bomba….navic jeho tvorbu mam obvzlaste rad
6.Stoneface & Terminal……..libil se mi jejich set na Creamech a klidne bych si je dal znova
7.Richard Durand…….nejak se nim nezaobyvam ale par jeho remixu se mi libi tak proc ne
Lineup je pro me proste naprosto uzasny……zadna superhvezdnost ale za to kvalita a to poradna…..7 kvalitnich jmen to je proste muj sen a vim ze UM mi ho nesplni pac bude vzdycky hledet na hvezdnost a proste vic ze tak blizko tolik kvalitnich jmen naraz nikdy neuvidim………nepotrebuju jet na TE abych videl po nekolikate hvezdy typu armina aj….staci mi RTX