TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 310)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

no už 2 měsíce naplánované alpy říkají jasně, že tahle akce bude beze mě :-(:´-(:´-(

milan
    Člen

dave napsal: „S Polakama je strasne tezke neco domluvit………“…Bohužel musím souhlasit…Chtěl jsem jet na jejich silvestra a díky jejich komunikaci mi to nevyšlo:_):oD
    btw U mě jde spíš o to, jestli budu mít zrovna volno, což takhle dopřed netuším…Ale na TE si volno dělám ať se to druhým líbí nebo ne:´-))

prochi
    Člen

dave zajezd by byl skvely,pokud by to jen trochu financne slo,tak nevaham

Horvi
    Člen

2 DjDkD@ve : Ale určitě by to stálo za to :o)) , jestli by byl zájezd tak by to byla doopravdy bomba

DjDkD@ve
    Člen

Nejak to zkusim promyslet, hlavne se musi zjistit dostupnost listku…….
    S Polakama je strasne tezke neco domluvit………

Fox Mulder
    Člen

Souhlasim s prochim! 😉

prochi
    Člen

souhlasim s hellmanem……mam rad armina strasne moc,ale radsi si vyslechnu dje ktery jsem neslysel nebo ktery zboznuju…..nejde o hvezdnost ale o kvalitu

1.Eddie Halliwell……..po setu na Creamech bych si ho dal hned znova,nevahal bych ani minutu,to je moje srdcovka
    2.Rank 1 Live act…….to je dalsi uplna pecka,neslysel jsem ho,moc ho chci videt a navic live….co vic si prat
    3.John O’callaghan…..pro me headliner sam o sobe,proste tvorba uzasna tak uz ho chci slyset taky jednou na zivo
    4.Menno de Jong….to snad asi nemusim komentovat :oD
    5.Giuseppe Ottaviani…….mrzelo me ze jsem nejel na Smichoff afterparty,z videa i z ohlasu to proste musi byt bomba….navic jeho tvorbu mam obvzlaste rad
    6.Stoneface & Terminal……..libil se mi jejich set na Creamech a klidne bych si je dal znova
    7.Richard Durand…….nejak se nim nezaobyvam ale par jeho remixu se mi libi tak proc ne

Lineup je pro me proste naprosto uzasny……zadna superhvezdnost ale za to kvalita a to poradna…..7 kvalitnich jmen to je proste muj sen a vim ze UM mi ho nesplni pac bude vzdycky hledet na hvezdnost a proste vic ze tak blizko tolik kvalitnich jmen naraz nikdy neuvidim………nepotrebuju jet na TE abych videl po nekolikate hvezdy typu armina aj….staci mi RTX

Fox Mulder
    Člen

Souhlasim s hellmanem! Taky bych jel, ale fakt nevim, kde bych na to vzal.. :-/ Kdybych nejel na Trancovou Energii, tak by to šlo…

Ale tak třeba se poštěstí, peníze mít budu a pojedu.. 🙂 Kdyžtak bych dal vědět! 😉

alexx
    Člen

Martinek: ja tam letos byl taky a prej to bylo vyborny a podle fotek to taky tak vypadalo skvele, tak nevim, budu muset s vama souhlasit :oD

bajkal
    Člen

ja chci ject zalezi zda bude zajezd:-) jinak klidne pojedu na obe akce

Hustey
    Člen

vidim to presne jako hellman : )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kašlete na jména, menno a pepé prostě hudbu umí parádně naservírovat (pepé navíc v současnosti jeden z mála ryze trance „djů“) a troufám si říct, že eddie bude opět největší rozsekávka a o’callaghan na tom nebude o moc hůř..
    kdybych měl peněz nazbyt, neváhal bych ani vteřinu

Paya
    Člen

doslova a dopísmene souhlasím s M4rt1nkem 😉

M4RT1NEK
    Člen

byl jsem tam letos a teda line up tam byl lepsi …. viz flyer :

tím neříkám že nepojedu ale spíše dám přednost šetření na TE :-!

Paya
    Člen

neříkám, že to není zajímavé, ale pokud budou ta jména, která mě zajímají, na Trance Energy, pak je to vyřízený 😉

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.