TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Zájezd- 2.2 -TranceXplosion, Poznan- Polsko- E. Halliwell, Rank 1 live, J.O’C…

• Toto téma obsahuje celkem 285 odpovědí. Do diskuze (43 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 17 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 310)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

to ondrab:

Bohuzel, prvni zprava byla, ze zacatek cele party bude od 21. hodiny, ale posunuli to o 2 hodky, tak musime jet o hodinu driv a zrusit jednu planovanou zastavku sm15

prochi
    Člen

ondrab,v pohodě berou….stornuješ primo na webu,a pak si to nechas proplatit na pobocce SA nebo si cislo a heslo rezervace nechas a vyuzijes to pro jiny spoj

ondrab
    Člen

dave:ty voe…..co??…to nestihnu!!!!puvodne byl odjezd na 1 hodinu..tak sem si koupil listek na bus abych to stihl…a ty ted tohlesm7sm7sm7

PS: doufam, ze u studentu berou storno listku..musim si koupit na jinej cas

DjDkD@ve
    Člen

Mam uz nekolik dni problem s mojim wi-fi pripojenim, tak tu chci jen napsat, ze odjezd v sobotu bude ve 12 hodin, takze cca v 11: 45 sraz, abychom se tam dostali vcas 😉

Pokusím se zítra odeslat jeste ty emaily, snad to pujde……….

iamek
    Člen

Konecne jsem zaplatil 🙂

2Hustey: na 1800 a mas v tom vsechno..teda krom kapesnyho (vstupenku,dopravu,pojiteni)

Hustey
    Člen

na kolik vychazi ten zajezd? 1900?

Paya
    Člen

katty: sm7 sm7 sm7 nezbývá, než samozřejmě popřát brzké uzdravení!!!

prochi
    Člen

katterina123: tak to je mi moc lito,přeju brzké uzdravení,škoda jen,že se budeme muset obejít bez tvých skvělých videí….uvažuju že ukecam otce a’t mi půjčí lepší foták( i když to jde asi i s horším že? sm4)

M4RT1NEK
    Člen

optám se … sm4

lidicky prosim, nasla by se nahrada za me…..tak strasne rada by sem jela ale s penicilinem asi tezko.prosim prosimsm7

seven
    Účastník

katterina123: asi tě zklamu, jet nemohu, ale dík za nabídku, přeju ti sehnat náhradu, byla by to škoda.sm2

ver mi ze tohle je to posledni co sem si prala – nejetsm19sm19sm19

2seven:
    David mi rikial ze uz je plno ale ja jsem se ted vratila od doktorky a mam hnusnou anginu s antibiotikama na 10dni tkaze jet nemuzu – takze pokud bys mel zajem, muzes jet za me….potrebuju sehnat nahradu ( za 1800 listek,bus a pojisteni, presne tak jak to nabizi David)

seven
    Účastník

máte ještě fleka??sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 310)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.