TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse <>

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 192)
  • Autor
    Gizmo
    Člen

Tak závidim, ale sel bych hutně do mínusu tak snad příští rok …

BTW doufám, že se rozšířil (podle reakcí ano) počet lidí, kteří doufají v blíyký dovoz Alexe M.O.R.P.H.a do Čech … někteří DJs sem už jezdí jak na chalupu (pomalu ob víkend) a on pořád nic … škemry škemry přivezte ho někdo …

komar
    Člen

chtěl jsem něco připsat ale bude to čistě OT sm13

2dance-girl: 327-986-851

dance-girl
    Člen

hej, Ultraform hraje na In Qontrol… no nic sm3

OT: komar: hoď mi na sebe ICQ sm4

Sq4Raa
    Člen

Napsal jsi hudebních sm15

TIGI
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > TIGI napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    >
    > > To mas sice pravdu ale zase jsi o nekolik
    > > hudebnich extazi a hudebnich vzpominek chudsi.
    >
    > Co blbneš, vzdyť mě tam nikdo nezajímal 🙂

Tak to jsem si tedka vzal osobne sm15

Sq4Raa
    Člen

TIGI napsal(a):
    ——————————————————-

> To mas sice pravdu ale zase jsi o nekolik
    > hudebnich extazi a hudebnich vzpominek chudsi.

Co blbneš, vzdyť mě tam nikdo nezajímal 🙂

TIGI
    Člen

Sq4Raa napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tak jsem vydělal 4000 sm15

To mas sice pravdu ale zase jsi o nekolik hudebnich extazi a hudebnich vzpominek chudsi.

fLaT.ERic
    Člen

sm0 to je uzasne, ako dancegirl bola nespokojna s celou akciou, ked 90% casu travila pri tom najnudnejsom stagi sm16

komar
    Člen

Tak konečně doma, blízko sprchy a vlastní postele sm15 Cesta busem holt člověka rozláme, ale jak podotkla už Anča, cesta v byť jen v blízkosti SHPho a Tigiho nedela člověku spát….sm4

Pokud bych měl shrnout party jako takovou, tak super, organizace, monstróznost celé akce atd. super, hudebně se však našly i ty nudnější chvilky (ale to je myslím všude…)

My personal highlights and ratings:
    Jochen Miller – ale jo, bylo to hezky na začátku, užíval jsem si sílu bassů, rozkoukával se kolem, sledoval MCho….rozhodně jsem se tu hodinku nenudil
    Ronald van Gelderen a jeho lajfko…. ten člověk má opravdu úžasný charisma a slyšeli jsme Dirty Rockera přímo od mistra, co víc si přát sm4 Bohužel, než se propracoval k tomu vzít si mikrofon tak celkem nuda…
    Alex Morph – mile překvapil, sympatický chlapík co hrál velmi sympaticky a skvěle se na to dalo pařit…
    Marcel Woods – pro mě hvězda večera, mazec od začátku do konce, bravo !
    Sander van Doorn / Rank1 – mezi těmahle dvěma jsem asi dvakrát přeběhnul, víceméně jsem neveděl co dělat, únava přicházela….Sander hrál ale klasicky svoje album, Siu si taky neodpustil vynechat….klasika prostě….rank1 mi přišel horší než v Polsku, nějak jsem nebyl schopný chytit tu atmosféru a spíš jsem poslouchal než pařil…Airwave sice super (i když je to asi rouhání tak ale od Tiesta mi zněl lépe), Fly Away taky….ale…
    Mark Sherry – začal zajímavou až balearsky pumpingovou pasážísm15, ale pak přidal plyn a drtil to svými reworky všeho možného…byl jsem už moc mrtvý abych na něj pařil ale třeba Remix Chemiců byl bez chyby…
    ULTRAFORM – pomóóóóóóc ten člověk je DÉMON…. už jsem šel pomalu pryč a cestou se stavil na Futurestage abych zahlédl mladíka, co si hodil na gramec nějakou „dark pure techno“ desku, vzbudil pospávajícího MCho, začal šermovat se svojí dýkou a předvedl naprosto neskutečnou show asi pro 30lidí….nikdy jsem nezažil nic takovýho, z absolutně nepochopitelných důvodů ho ale utnuli o 30min dřív copak dělal až takovej bordel?sm15) a i když publikum šílelo, nic nepřidal sm19

+ drobnosti jako tiesto úvod a 30sec hardcoru sm15, fajn ochutnávky na clubstagi (ta ženská MC byla fakt skvělá….) a další věci na které si momentálně unavený nevzpomenu….

Pro mě fajn párty kterou jsem si určitě výborně užil, hudebně to ale rozhodně nebyla nejlepší párty na které jsem byl a asi jsem čekal při pojmu „trance energy“ ještě něco malinko více….

Sq4Raa
    Člen

Desire napsal(a):
    > PS: Taky me prekvapilo jak kontrolovali u vchodu
    > drogy.. Me prohledali snad vsechno,od zvejkacek,
    > pres cigara az po vsechny kapsicky v penezence..
    > Diky tomu byl asi nedostatek „vitaminu“ uvnitr
    > haly coz melo za nasledek ze se me asi kazdejch
    > deset minut nekdo ptal jestli nemam extaze… sm13

To nekontrolují jen kvůli drogám. A vzhledem k tomu, že tyhle kontroli jsou v NL na každé akci, tak to ti návštěvníci ví a všechno stejně v pohodě schovají.

dance-girl
    Člen

jo a když jsme u toho zvyku, High Contrast a Clubstage z tohohle hlediska taky nebyly vyřešený zrovna nejlíp sm6sm18
    a ten Jean s pani MC mě mrzí, holt někdy příště…sm3

Desire
    Člen

Tak ja jsem maximalne spokojenej a rozsekanej jako snad nikdy.. Celej vecer krom posledni puhodiny hodiny Tiesta a Ferryho jsem stravil na Hardstage a byl to kotel, zasluhou i toho masivniho zvuku kdy mi skakalo i srdce.. Nej byl J. Miller s Woodsem, tenhle styl proste na party miluju, zadny utahany melodie, ale poradnej naklep…ostatni byli taky super, prekvapil Tiesto, kterej hral az necekane luxusne a Ferry to byla taky parada.. Ta Gouryella a Out Of Blue to jsou stejne tracky jak hova.do sm3 Pri nich mi vzdycky tecou slzy stestim… Vydarena akcicka, nikdo me nezklamal, naopak… Akorat zvuk na Future Stagi stal za prd a proto jsem vydrzel na Johnovi asi deset minut a pak se vratil nicit si bubinky na hard stage.. Diky Daveovi za zajezd, byla to super akce…
    PS: Taky me prekvapilo jak kontrolovali u vchodu drogy.. Me prohledali snad vsechno,od zvejkacek, pres cigara az po vsechny kapsicky v penezence.. Diky tomu byl asi nedostatek „vitaminu“ uvnitr haly coz melo za nasledek ze se me asi kazdejch deset minut nekdo ptal jestli nemam extaze… sm13

dance-girl
    Člen

Ještě jsem si vzpomněla, že jsem zapoměla zmínit intro k Tiestovi… Smells Like Teen Spirit a půlminutová gabber vložka sm15sm11 (kecy okolo si bohužel nepamatuju)

zeleenda
    Člen

Při poslechu Ferryho setu mi to prostě nedalo a musím sem něco napsat:
    To je neskutečná trancová extáze……Já se asi zaseru……To je něco naprosto úžasnýho jeden lepší track než druhej…….
    Tenhle setík zařadím do své VIP zbírky…sm5

Sq4Raa
    Člen

No, když vidím, co píše Anička a představím si to ze svýho pohledu, tak vydělal, byť jsem je neměl sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.