TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse <>

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 192)
  • Autor
    komar
    Člen

Hmm, tak jak koukam na ty videa tak ta Gouryella od Corstena m mrzí, že jsem ji prošvihl… sm6 Jinak Marcel Woods a Advanced….jo, přesně takovýhle mazec to byl od začátku do konce sm0

M4RT1NEK
    Člen

Paya : naprostý souhlas … já ať počítám jak počítám tak já ho slyšel ,,jen 7x“ sm15sm15sm15

bajkal
    Člen

Dobry den,kozy vensm16sm16
    Tak i ja pridamneco do mlyna.
    Zacneme tim nejdluzitejsim¨.Chci podekovat Dejvovi za vyborny zajezd a spolu sedicimiv buse. Jen jste strasne malokalili nooooooosm5sm5 a blbe cumelism15.
    A akci.Byla to jedna s mych nejlepsich party,jsem strasne nadseny.Prekvapil me Tiesto,ac ho nemam moc rad,zahra luplne skvele.FErry taky,z tech to dvou lidi jsem nejvice odvazan.
    Dekuju moc vsem a zdravime do Unesca a Milana skoro az z Tilburgusm5

iamek
    Člen

seven : Sen neni slyset airwave od tijse z CD… zazitek to je slyset live od RANK 1 …. A ja mel tu cest to zazit….

SHP
    Člen

IMHO byl set SVD propadák. Prostě tam pustil svoje album, RNB a tečka….polovinu jsem prospal…

seven
    Účastník

Když se řekne marlbora jsou marlbora, Tiesto je jen jeden, má to svůj význam, to samé pro mě znamená Trance Energy.

23.2 – 24.2 2008 jsem si splnil své dva malé sny, byl jsem na Trance Energy a slyšel jsem Rank 1hrát Airwawe. sm19

Když hrál Tiesto vrchol tracku Airwawe, stál jsem s rukama nad hlavou, křičel jsem, brečel jsem, rozhlížel se a viděl tisícovky lidí kteří cítí něco podobného, usmíval se, křičel, brečel,……

Tiesto potvrdil nepsané pravidlo „Verwest před domácím publikem neskutečný“ . Propařil jsem celý jeho set krom asi půl hoďky a He is a pirate nebo jak se ta s*ačka jmenuje, komerce=fuck off.

Rank 1 propařil jsem celý jejich (jeho sm7) set, přál bych si od něj jen uplift, nicméně byl jsem na high contrast stage, ale i tak to byl das masakr.

Jochen Miller zahrál skvěle, parádní trance, pařba luxusní.

Ronald Van Gelderen hudebně na výbornou, pařil jsem moc, image sm17, chápu že se chce prosadit, ale rancí nebo tiesto taky nechodí počmáraný a nedělají nějaký sm17 gesta a jaký to jsou hvězdy.

Chci poděkovat DjDkD@ve za to že mi umožnil tenhle neskutečný zážitek. Thxsm3
    Zdravím spolupařmena Leoshe, příště si to dáme znovu (dance smajlík)

Paya
    Člen

upřímně, slyšel jsem Sandera podeváté a Tigi poosmé a oba dva jsme se shodli, že to byl jeho nejslabší výkon ze všech sm4 ale no flame, v porovnání s ostatními to je samozřejmě úplně jiná otázka sm3 p.s. od předpokládaného budoucího světového krále prostě musíme očekávat maximum sm0

sheva
    Člen

hoky: přesně sm5

hoky
    Člen

sheva: tak mě ty tracky z jeho alba dost potěšili a znělo to na akci fakt gooodsm3

F!sh
    Člen

pro mě byli výborné sety od Tiesta a Sandera a pak Gelderena sm16

djtomino
    Člen

2 sheva: Přesně tak! SvD předved mazec…A o slzách nepochybuju… Minimálně kvůli nám z první řady přímo před nim, co jsme se mu doslava klaněli… sm0 Zasloužil si to! sm4
    Kdyby někdo prosím věděl o celym setu, flákněte sem odkaz…dííík sm3

Langy
    Člen

Tak uz jsem se konecne vratil z prace (dnes po TE fakt vycerpavajici) Zdravim vsechny z busu č.1 a Dejvovi special thanks za dalsi skvely zajezdsm4

sheva
    Člen

2 hoky: tak to není o čem jeho set na Cybertronicu byl fantastickej!! psal sem to v hodnocení že sem se bál jak zařadí nový tracky do svých setů, a nakonec si myslím že to byl nářez, podle mě sám Sander byl zvědavej na reakci lidí, přece jenom hrál věci z novýho alba (až na pár vyjímek teda) hrál tady poprvé…

DjDkD@ve
    Člen

to djtomino & sheva & Starf & iamek:

Jeste ze kazdy mame jiny vkus, jinak by to byla celkem nuda sm15

Me osobne se jeho poslednich cca 25 minut co jsem slysel celkem zamlouvalo, nevim co hral predtim, ale urcite si to uzival na plne koule jako ostatne dycky, ja ho jeste nevidel, aby se mracil sm15

hoky
    Člen

tak já nevím mě se sander líbil, je fakt že začátek byl takovej nic moc a na set ze cybertronicu to teda nemělo ale nakonec sem si sandera náramně užil

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.