TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,591. až 1,605. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Sq4Raa
    Člen

2 Nuld@

Nikde. 😀

Nulda
    Účastník

jo :-/ tusim odpoved nikde %-)

FDI
    Člen

nulda: gratis ?

nexus666
    Člen

Zacaaaatek moooc dobry…. Go go go, jen tak daaaal B-]

Nulda
    Účastník

kde naladim lip nez 96 kbps

nexus666
    Člen

Tuned in nigazzzzzzz:-D

FDI
    Člen

tak celý odpolko jsem se těšil, tak snad to bude stát za to

FDI
    Člen

Myth – Sjamaan (Fundamental)
    Filo and Peri feat Eric Lumiere – Anthem (Vandit)
    Vincent de Moor – Flowtation (Signum Signal Remix) (Deal)
    Perpetuous Dreamer – Sound Of Goodbye (Nic Chagalls Drumbeat Edit)

… tohle byla pro mě řekněme silnější stránka minulýho asotku, na FF bych volil SoG n. anthem… uvidíme:-)

Hustey
    Člen

porad si poustim 291 tu prvni pul hodinu, je to naprosto silene :-O 😀

Desire
    Člen

Jinak 291 jedna z nejlepsich episod tohodle roku… Upliftingovej narez… Uvidime s cim prijde Armin dneska B-]

Desire
    Člen

Filo & Peri feat. Eric Lumiere – The Anthem (Original Mix)… Jedna z veci kterou hral PVD v listopadu v Inchebe.. Ja myslel ze se p.oseru blahem, kdyz to pustil.. Konecne vim co to je…. :´-))

Splach
    Člen

Mé hodnocení nebude, protože nemám čas si ASOT poslechnout znovu. Takže hodnocení bude až příšě.

Sq4Raa
    Člen

Jeden z nej vokálů, co jsem slyšel 🙂

Hustey
    Člen

Freezere podle me jsi prilis prisny : ) Touch The Sun si zaslouzi urcite vice nez 7.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Jonas Steur feat. Jennifer Rene – Falling Into Pieces (Original Mix) [Black Hole] na úvod tu máme docela pohodový vokální track, který není ovšem není ničím zapamatovatelný 6,5/10

02. Alex Bartlett – Touch The Sun (Rank1 Remix) [Drizzly] další vokální pohodovka, známá z minula, podobné jako předchozí track 7/10

03. Cerf, Mitiska & Jaren – Light the Skies (Retrobyte Light The Sidechain Mix) [Baroque] pro změnu další vokální track, který nedávno vyšel na vinylu, tato verze je ze všech nejlepší, přesto si myslím, že s tímto trackem by se dali dělat i větší divy 8/10

04. Menno de Jong pres. Myth – Sjamaan [Fundamental] tento spíše progresivnější track se v asotu objevuje již po několikáté, stále se mi však nezalíbil natolik, abych dal více než 7/10

05. Filo & Peri feat. Eric Lumiere – The Anthem (Original Mix) [Vandit] Tune Of The Week konečně po opravdu po dlouhé době udělala tato dvojice něco alespoň trochu zdařilého, melodie sice žádná a vše tak zachraňují melodické vokální breakdowny tak trochu ve stylu Love U More 6,5/10

06. DJ Shah & The Diggerman pres. Shadimen – By Morning (Freek Geuze Remix) standartní pohodový trance se Steurovskou melodií, která nijak nenadchne 6/10

07. Ferry Tayle & Tonks – Vol De Nuit (Manuel Le Saux Remix) [Banshee] [Future Favourite] tímto trackem jsme se definitivně přesunuli do upliftingové pasáže, tento track však není žádným zázrakem a přesládlá melodie mi příliš nevoní 6,5/10

08. Mike Foyle – Firefly [Armind] ačkoliv po několika prvních poslesích na mně tento track dojem příliš neudělal, tak musím uznat, že nyní se mi líbí poměrně dost, celkem chytlavá piano melodie 8/10 09. Digitalis – Sea of Dreams (Static Blue Remix) [High Light] celkem povedený uplifting 7,5/10

10. Re:Locate vs Cliff Coenrad – We Feel (Re:Locate Remix) [Galactive] novinka v tradičním Re:Locate stylu, nijak extra mě nezaujala 6,5/10

11. Miika Leinonen pres. Lush – Discover Me (Deep & Shallow Mix) [Inspired] Leinonen mě opět utvrdil v tom, že je to opravdu velmi kvalitní producent, výborný track 9/10

12. Robert Gitelman & Michael Tsukerman- Memories From The Future [White] toto už tak slavné není, spíše průměrnější uplifting 6,5/10

13. Thomas Datt – Distance [Discover] homas Datt, podobně jako Leinonen, také patří mezi mé oblíbence, ovšem tentokrát to není tak vynikající jako obvykle, melodie je až příliš jednoduchá a není až tak zajímavá, celkově je to ale ještě dobré 7,5/10

14. Volition – Evolver 2007 (Selu Vibra Remix) [Profuse] je to tak trochu podobné jako Devine, je to podobně euforické, i když tak dobré jako Devine to zase není 7,5/10

15. Jose Gonzales – Crosses (Danilo Ercole Remix) [White] neoslovila mě příliš ani jedna ze 3 verzí, které jsou na vinylu, tato je však asi nejlepší, vokály to ale dosti kazí 6,5/10

16. Orion – Gobstice [Dedicated] ani tento track mě stále příliš nezaujal, b-strana Adamantica je podstatně lepší podle mého názoru 6,5/10

17. Vincent de Moor – Flowtation (Signum Signal Remix) [Deal] techy kabát této klasice ublížil snad ještě více než ten remix z minilé epizody 4/10

18. Marco V – Possible but Unlikey [In Charge] spíše experimentální track s elektro prvky, což ale u Marca V není nijak překvapivé 5/10

19. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Nic Chagall Drumbeat Edit) Chagall pojal remix v jakémsi tribal-tech duchu, což zní sice zajímavě, ale zlatý originál 5/10

20. Moon Project – Moments Are Forever [Bonzai] [ASOT Radio Classic] a opět trefa do černého s výběrem klasiky, někteří dnešní rádoby producenti by si mohli z těchto starších MIKE pecek vzít příklad a poučit se jak vypadá opravdový a dechberoucí uplifting, extratřída a absolutně a suvereně nejlepší track z dnešní epizody 10/10 nebo také 100/100 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,591. až 1,605. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.