Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
28. 7. 2007 v 1:26 #32184
Anonymní uživatel
Neaktivní01. The Cary Brothers – Ride (Blake Jarrell Remix)
Aktuální epizodu otevírá nový remix Blakea Jarella, který má opravdu dobrý čuch na chytlavé popové songy, ze kterých následně vytvoří taneční pecky. Tak jako třeba v tomto případě, i když až tak dobré jako některé jeho starší počiny to není 8/1002. Global Experience – Madras [Black Hole]
Vcelku dobrý letní track s mužskými popěvky 6+/1003. Veracocha – Carte Blanche (Marcus Schossow Remix) [More Moor Music]
Kontroverzní remix známé klasiky, není to ale až tak špatné 6/1004. T4L – Alternative Route [In Trance We Trust]
Zajímavý a celkem chytlavý počin od T4L 7+/1005. Deadmau5 – Jaded [Mau5trap]
Pohodový progressive trance, který je možná na první poslech poněkud nevýrazný, ale své kouzlo má 7/1006. Solarstone & Alucard – Late Summer Fields (Deeper Sunrise Dub Mix) [Deep Blue]
Další letní pohodička, ale čekal jsem více 6+/1007. Kyau & Albert – 7Skies (Club Mix) [Euphonic]
Novinka od této známé dvojice se spíše opírá o tradičně výborné vokály, ale melodie mi přijde nezajímavá 6/1008. Keane – Try Again (Blank & Jones Remix)
Vcelku zbytečný a nepříliš povedený remix pěkného originálu 4/1009. Cape Town – Metaphorique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) [Camouflage] [Future Favorite]
Armin se sice podivuje nad výsledkem FF, ale to znamená, že zřejmě příliš nepročítá internetová fóra, kde hodně velká část trance fanoušků pasuje tento track na Tune Of The Year, a to zcela poprávu 10/1010. Kos Project – My World (D-Mark Remix)
Tuctový uplifting s průměrnou melodií. Vzdáleně mi tento track připomíná Motion Blur od Nicksona 5/1011. Mojado – Amarillo [Black Hole]
Breakdown je moc pěkný, ale zbytek je už v tradičním exotickém techy Mojado stylu 5+/1012. Gareth Emery – More Than Anything (Stoneface & Terminal Remix)
Poněkud cheesy záležitost s celkem příšernou basovkou, která mi připomíná německou rádoby hardtrance produkci, ale ona cheesy melodie je celkem líbivá, proto nebudu až tak přísný 6/1013. Digitalis – So Far Away (Michael Angelo & Jim Remix)
Další spíše tuctová záležitost s ohranou napodobeninou Steur melodií 5/1014. Ehren Stowers & The Viceroy – Way Of Life (Deepwide Remix) [Monster Tunes]
Track obsahuje pár dobrých pasáží, ale celkově přeci jen spíše nudí 6/1015. Freesoup – By Default [FiveAM] [Tune Of The Week]
Nový projekt, který se ale drží starého receptu…melodický breakdown a zbytek je vcelku nezajímavá techy záležitost 4/1016. Sean Tyas – Drop [Discover]
Jasný důkaz toho, že Tyas je prostě nadprůměrný trance producent. Tento track totiž v dnešní záplavě průměrností jednoznačně vyniká 9/1017. John Askew – Chime [Discover]
Askew zase nepřekvapil a drží se svého receptu tucající nic-melodický breakdown-tucající nic, ale zase na druhou stranu to není tentokrát až tak špatné a tento track považuji za vůbec jeden z nejlepších od Askewa, proto mu uděluji na jeho poměry vynikající známku 5/1018. Tiesto feat. BT – Break My Fall (Richard Durand Remix) [Magik Muzik]
Skvělá ukázka toho, co opravdu ničí trance. Hrozné vokály a Durandův rádoby cool-sound = 2/1019. Terry Ferminal – Deep Inside [High Contrast]
Toto je docela podobný případ, ale vokály nejsou zdaleka až tak příšerné a navíc je tu celkem chytlavý motiv, takže uděluji lepší známku 4/1020. Utah Saints – Lost Vagueness (Oliver Lieb Remix) [ASOT Radio Classic]
Abych se přiznal tak tuto klasiku slyším poprvé a zároveň taky určitě naposledy. Toto je určitě nejhorší Liebova produkce jakou jsem kdy slyšel 3/1021. 7. 2007 v 22:39 #31675ceero
Účastníkvoleeeeee ja z toho bakera nemozem :-O to je nareeeeeeeeeeez 10/10 B-] bezkonkurencne naj trance producent podla mna 😛
inac cim dalej pocuvam ten doornov riff tak tym viac sa mi to paci :-O ked som to pocul prvy krat tak by som dal tomu 3 body, teraz 9/10 😛20. 7. 2007 v 12:24 #31587Anonymní uživatel
Neaktivnínjn jsme noční pták, chodím spát až když se rozednívá 🙂
20. 7. 2007 v 12:12 #31586Hustey
Člen06. David West – Welsh Morpholgy [Anjunadeep] [Future Favorite]
dost brutalita 🙂
20. 7. 2007 v 11:57 #31585M.i.k.e
Členfreezer ten nikdy nespi…:oD
trochu offtopic…docela me zaujal ten Riff…me osobne se to libi docela dost a na DV se ukazalo,ze nazivo ten track ma docela grady…kor na hlavni stagei…a jak tak koukam a projizdim tracklisty jednotlivejch radioshow a djs z akci,tak je Riff snad nejhranejsi vec:oP20. 7. 2007 v 10:53 #31581Splach
ČlenSpíš vůbec někdy, Freezere? :oD
20. 7. 2007 v 2:45 #31567Anonymní uživatel
Neaktivní01. Ozgur Can – ID
Ozgurova poslední produkce směřovala spíše do minimalu, ale tato záležitost je spíše do progressive trance. Melodie tu je…a vůbec není špatná, ale přeci jen jsou v tomto tracku určité prvky minimalu, které mi tam příliš nesedí 6/1002. Second Skin feat. Vera Ostrova – Runaway (Magic Bells Mix)
Pohodová pomalejší progressiví vokálovka 7+/1003. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene – Invincible (Sied Van Riel Remix) [Armind]
Siedův remix mi sedí o něco více než originál. Sice v tomto remixu tolik nevyniknou výborné vokály, ale je určitě zvukově propracovanější než poněkud fádní originál 7+/1004. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Dub) [Armada]
Tento track už patří mezi stálice v Asotu. Ale opáčko mi nevadí, jelikož se mi ještě neohrál. Výborný chytlavý progressivní track 8+/1005. Lange – Angel Falls (Signalrunners Remix) [Lange]
Abych se přiznal, tak jsem od tohoto remixu příliš nečekal.Bylo mi totiž jasné, že originál prostě překonat nemůže. Přesto je remix docela zajímavě pojatý, i když z originálu toho příliš nezbylo. Navíc nějaké melodické orgie taky zrovna nečekejte 6/1006. David West – Welsh Morpholgy [Anjunadeep] [Future Favorite]
Očekávaný vítěz z minulé epizody, i když já osobně jsem to přál novému Cape Town singlu, ale nevadí, toto je také výborná volba 9+/10 😛07. Markus Schulz & Andy Moor – Daydream [Coldharbour]
Vokály jsou to jediné, co považuji na tomto tracku za opravdu vynikající 6+/1008. Julian Jeweil – Air Conditionne (Umek Remix) [Skryptom]
Originál považuji za jeden z nejoriginálnějších tracků poslední doby, který žádné remixy ani nepotřeboval. Tímto remixem Umek sice nic nezkazil, ale ani nic nevylepšil 6+/1009. Sander Van Doorn – Riff [Spinnin] [Tune Of The Week]
Když přivřu všechny oči a uši, tak řeknu, že se jedná o docela dobrý tech-trance, ale nějak zásadně SVD nevybočil ze své průměrné tvorby z poslední doby 6+/1010. SAS – Comin On (Mark Sherry vs. James Allan Dub Mix)
Co jiného čekat, když vidím v názvu jméno Mark Sherry, než nějakou tu melodii v breakdownu a jinak nezáživný tech-tranceový zbytek 4/10 😐11. Graeme Harrison – Xanthe
První upliftingový track této epizody. Skoro bych se vsadil, že v tomto tracku má prsty Sean Tyas a pokud ne, tak je to velmi solidní napodobenina právě jeho stylu 7+/1012. Evbointh – One Wish (Daniel Kandi & Andre Remix) [Anjunabeats]
Příjemný letní uplifting s pískavou melodií 8-/1013. Duderstadt feat. Anita Kelsey vs. Above & Beyond feat. Ashley Tomberlin – Cant Smile (Daniel Kandi Mashup)
Mashup je to zcela jistě dobře provedený, ale nevidim důvod proč mashupovat dva zrovna tak ohrané tracky 6+/10 😐14. Cape Town – Methaporique (Ferry Tayle Neverending Story Mix) [Camouflage]
Na chvilku se podíváme do ráje s novým singlem od Cape Town. Tady není vůbec co řešit, naprosto jasných 10/10 :-P:-P15. Onova – Platitude [Monster Tunes]
Pěkný uplifting, určitě nadprůměr 8/1016. Filterheadz – Yimanya (Digital Nature Bootleg)
Na tomto bootlegu se mi líbí, že byly odstraněny pro mně docela rušivé exotické pokřiky, nicméně to je to jediné co bych vyzdvihnul 6/1017. Dave202 – Louvre [Captivating]
Sean Tyas složil za Davea zřejmě jeho nejlepší počin, velmi pěkný uplifting 9/1018. Re:Locate feat. Sir Adrian – Times X [Armada]
Představte si nádhernou, uchu lahodící melodii a k tomu procítěné emotivní vokály…tak si to ale opravdu jen představujte, protože takový tento track rozhdně není 😀 Naopak bych si toto „dílo“ dovolil označit za naprostý odpad. Velký adept na propadák roku 1/10 :-!%-)19. Fred Baker vs. Greg Nash – Atlantis City [Spinnin]
Podle očekávání docela slušný tech-trance 6+/1020. Chicane – Saltwater [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic]
Letní dream trance od Chicane. Ve své době určitě velký hit…dnes mě až tolik neoslovuje 8-/1019. 7. 2007 v 20:21 #31518DanYjel
Člentohle byl boží přechod, wow :-O
jinak ten novej track od ozgura nic moc %-)
16. 7. 2007 v 1:25 #31100DanYjel
Členluxusní diskuse. hlavně ta část se sanderem.
(neni to ani tak tiësto, kdo trance posílá kde dnu, jako právě tyhle collinové, fakt zabít :oD)
15. 7. 2007 v 21:31 #31069TranceKeeper
ČlenCollin: ty si borec :_) 😀 já tě prostě žeru chlape.
15. 7. 2007 v 21:13 #31066Collin
Člen2 milan
Ano pochopil,ale asi ty si nepochopil moju….:ale na to som si uz u teba zvykol oD :oD
Milan o 22 00 ide moja radioshow….
tu mas stream winamp
mozno ti zdvihne naladu :oD15. 7. 2007 v 20:26 #31061milan
ČlenCollin – Tak takovou odpověď jsem fakt nečekal….pochopil si Sq4Rau vůbec?:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:oD:_)
15. 7. 2007 v 19:15 #31059Collin
ČlenSq4Raa
drzim palce..
15. 7. 2007 v 18:23 #31054Sq4Raa
ČlenProtože věříme v nápravu….
15. 7. 2007 v 16:00 #31046Collin
Člen2 milan
Si precitaj datum :oD
bolo to pisane pred 3 mesiacmi….ja som cely cas mal namysli tento topic….nevedel som,ze nexus na mna vyvali 3 mesacny stary post….Anoo,napisal som to….ale urazal som jeho produkciu….nie jeho osobnost…..aby bolo jasne…
A za tie 3 mesiace ma dost prekvapil….a preco sa mi tak strasne venujete?je to odvas mile :oD
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.