TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,645)
  • Autor
    FDI
    Člen
    mountainer
    Člen

Pattersonův výpadek proudu :oD:oD ale jo, zní to tak

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Moussa Clarke vs. The Police – She Wants Him
    Poměrně zdařilý bootleg, housový rytmus a vokály ze staré pecky od The Police do sebe dobře zapadají 7+/10

02. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene – Invincible [Armind]
    Skalní příznivce Louder a Wouldnt Change A Thing to zřejmě nadchne, ale je to opravdu až příliš podobné předchozím singlům. Chybí mi tu něco výraznějšího, kromě opravdu dobrých vokálů 7/10

03. Pryda – Ironman [Pryda]
    Po výborném singlu Armed jsem byl zvědavý na tento nový počin, ale nedopadlo to tentokrát tak dobře. Sirénovitá melodie není příliš mému uchu lahodící 5/10

04. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Dub Mix) [Armada] [Tune Of The Week]
    Tento track již zazněl v Asotu několikrát, ale až teď je zvolen jako TOTW. Trochu to chápu, také se mi totiž hodně zalíbil až na několikátý poslech 8+/10

05. Solarsun – Overjoyed (Cold Blue Remix) [Afterglow]
    Velmi příjemný melodický track. Tento remix se mi líbí více než ten od Hydroid, který zazněl v minulé epizodě.8+/10

06. Shah & Cosmo pres. Purple Mood – One Night In Tokyo (DJ Shah Savannah Mix) [Anjunabeats]
    Moc pěkný zasněný trance song, který se ale možná celkem rychle oposlouchá 8+/10

07. Markus Schulz feat. Dauby – Perfect [Coldharbour]
    Jeden z těch tracků, u kterých se opravdu povedly vokály. Bez nich by to prostě nebylo vončo. Jeden z nejlepších tracků z Markusova alba 9/10 😛

08. Optik – Object [Banshee]
    Čekal jsem něco ve stylu parádního singlu Claim, ale Object spíše zklamal. Melodie je velmi podobná Addagiu, což ale nehodnotím příliš pozitivně, jelikože Adagio je jen jedno 6+/10

09. Cold Blue & Del Mar – 11 Days (Sebastian Brandt Rework)
    Melodický trance s možná až příliš přeslazenou melodií 8/10

10. Markus Schulz vs. Andy Moor – Daydream [Coldharbour] [Future Favorite]
    Troufám si říci, že tento track vyhrál FF bez ohledu na svou kvalitu, jelikož na něm opravdu nevidmí nic moc zajímavého, kromě ucházejících vokálů 6/10

11. SAS – Comin On (Mark Sherry vs. James Allan Dub Mix)
    Nevýrazný track bez melodie či nějakého zajímavého momentu 5+/10

12. Paul Van Dyk feat. Jessica Sutta – White Lies (Berlin Vocal Mix) [Vandit]
    Vyloženě průměrná záležitost od PVD, která po chvilce začne nudit 5+/10 😐

13. Onova – Platitude [Monster Tunes]
    Pěkný uplifting. Pokud se Vám líbí styl Seana Tyase nebo Aly And Fila, tak je tento track přesně to pravé 8+/10

14. Kyo & Gil – Ultima [Enhanced]
    Výborná energetická trance pecka 9/10 B-]

15. Menno De Jong & ReLocate – Solid State [Intuition]
    Od tohoto spojení jsem příliš neočekával, ale dopadlo to dobře. Vcelku originální a výborná melodie je hlavním tahounem tohoto tracku 9/10 😛

16. Simon Patterson – Bulldozer [2Play]
    Zpočátku jsem byl k tomuto tracku skeptický. Patterson nepatří mezi moje oblíbence, ale přichází breakdown a ozývá se skvělá energetická a čistě tranceová melodie, po ní přichází gradace jako hrom a po ní potom…nevim jak to nazvat, asi nějaké zkraty v elektřině nebo něco takového, jinými slovy hrůza, velká škoda 5/10

17. B.E.N. vs. Mr. Pit – More Manners Please [Coldharbour]
    Track pokračuje přesně ve stylu Pattersonova výpadku proudu, prostě hrůza a děs, zvukový chaos, melodie se na chvilku ozve jen v breakdownu 3/10 %-)

18. Vast Vision pres. Mungo – Summer Blush (Aly & Fila Remix) [A State Of Trance]
    Byl jsem zvědav co s tímto pěkným tranceovým trackem provedou egyptští hoši, ale kromě změny beatu a basové linky nezměnili nic, za to strhávám bod 8/10

19. Hemstock & Jennings – Mirage (Of Hope) (Lange Remix) [FiveAM] [ASOT Radio Classic]
    Určitě výborná klasika, ale ještě lepší je originál nebo skvělý Chilled mix 8+/10

Sonique
    Člen

Progression – Loving Memories musí bejt v nějakym remixu či co, protože tu skladbu mam staženou a Originál zní tak 5x lépe nebo ji ještě upravili před zařazením na album, ale to se mi vůbec nezdá. Zkus si to stáhnout Freezer 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

veškerá diskuze se přesunula na chat pokud vim 😉

DjDkD@ve
    Člen

Tak je fakt, ze se tu uz tak zive nediskutuje, podle me se zase zacne az prijde nejake jubileum 😀 , treba 350 :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hehe to jsem rád že bysme se shodli 🙂 ale tak mohl si sem fláknout aspon známky 😉 a ostatní taky, je tu už tak 14 dnů úplně mrtvo :-/

Splach
    Člen

heh, tak jsem hodnotil hodnotil a pak srovnal s Freezerem a zjistil jsem, že ho prakticky opakuju, takže dnes téměř u všeho souhlas. Jinak tahle epizoda byla jedna z nejlepších které jsem slyšel.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. ATB – Desperate Religion (Joshua Cunningham Remix) [Kontor]
    Z mého pohledu určitě přijatelnější verze než je originál. Joshuovi se povedlo velmi pěkně track převést do poklidného tranceu 7+/10

02. Terk Dawn – Barent Blue (Marninx pres. Monogato Remix) [Well Mixed Records]
    Také spíše pomalejší track, avšak melodie je přeci jen o něco agresivnější. Na první poslech možná poněkud nevýrazný track, ale své kvality bezpochyby má 8/10

03. Shah & Cosmo pres. Purple Mood – One Night In Tokyo (DJ Shah Savannah Mix) [Anjunabeats]
    Příznivci pořadu TATW jistě tento track velmi dobře znají. Výborná záležitost se zasněnou melodií 8+/10

04. DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Who Will Find Me (Original Summer Sunrise Mix) [Armada]
    Letní pecka ve své nejlepší verzi 9/10 😛

05. X feat. Jennifer Rene – Invincible (Sied Van Riel Remix)
    Vcelku pěkný vocal trance, jen mi trochu nesedí ta trhavá melodie 7/10

06. Milan Lieskovsky – Elenya (Introida Mix) [Future Favorite]
    Špičková progresivní záležitost od slovenskného producenta, tentokrát už uděluji známku nejvyšší možnou 10/10 :-P:-P

07. Markus Schulz vs. Andy Moor – Daydream [Coldharbour] [Tune Of The Week]
    Na tento track jsem se tešil asi nejvíc, ale o to více jsem nyní zklamán. Poměrně nevýrazný track, který postrádá nějaký chytlavější element, nezachraňují to ani ucházející vokálky 6/10 😐

08. Progression – Loving Memories [Black Hole]
    Jeden z těch lepších tracků z jejich aktuálního alba, ale přesto nic vyjímečného, jen lehce nadprůměrný progressive trance 7+/10

09. Galen Behr feat. Elle – Weak (Vocal Club Mix)
    Hned v úvodu mě naštvaly zasekávané vokály, tohle napodobování nemám rád, naštěstí track zachraňuje velmi příjemná kytarová melodie 7/10

10. Solarsun – Overjoyed (Hydroid Remix) [Afterglow]
    V průběhu breakdownu mi hlavou poletovaly známky 9 nebo dokonce i 10, nakonec však dávám méně a to z toho důvodu, že po breakdownu už se nic zajímavého nestane 7/10

11. The Thrillseekers feat. Aruna – Waiting Here For You (Breakfast Remix) [Adjusted]
    Vcelku dobrý remix ve stylu jeho tracku Sunlight, ale dávám přednost originálu 7+/10

12. Vast Vision pres. Mungo – Summer Blush [A State Of Trance]
    Tadiční účastník Asotu. Velmi pěkný euforický trance, který dnes povyšuji na 9, a to proto, že tento track na oplátku povýšil mojí náladu 🙂 9/10 😛

13. Ferry Tayle & Tonks – Vol De Nuit (Terry Bones Remix) [Camouflage]
    Velmi energetický remix. Jeden z těch lepších z celého releasu, který obsahuje celkem 8 remixů 8/10

14. Sean Tyas – Drop [Discover]
    Jak už jse psal minule, výborný uplifting 9/10

15. Dave202 – Louvre [Captivating]
    A další velmi kvaltiní uplifting. Tyas opět odvedl za Davea 202 kvalitní práci 9/10

16. Meridian – End Phase (Mike Nichol Remix)
    Spíše jen lehce nadprůměrný uplifitng 7/10

17. Natlife – Black Sea (2007 Rework)
    Opět vcelku dobrý energetický uplifting s dlouhým a zajímavým breakdownem 7/10

18. Mainx – 88 To Piano (D-Factor Rework)
    Nadupaný spodek doplňuje old-school melodie, která mně ovšem tolik nebere 6/10 😐

19. BT – Flaming June [ASOT Radio Classic]
    Určitě klasika a jeden z mých nejoblíbenějších tracků od BTho 8+/10

Hustey
    Člen

vse od Woodse bori kluby a haly, je to silenec : ) a Perspective Space je pro me uplne TOP vec. ma to brutalni najezd.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Moussa Clarke – Lovekey (Jody Wisternoff Remix)
    Na začátek tu máme breakbeatovou vokálovku. Na rozjezd je to použitelné, ale jinak mě na tom nezaujalo v podstatě nic 4/10 %-)

02. Steve Angello & Sebastian Ingrosso – Umbrella (Marcus Schossow Remix)
    Hned od začátku je tu patrný Schossowův rukopis. Tento track již kdysi v Asotu zazněl. Kytarka se zde střídá s temnějšíma pasážema. Celkově je to ale spíše chaos, kerý mně také nijak neoslovil 5/10

03. Dave Lambert – House In Play (Dub De Luxe Remix)
    Po tak zajímavém breakdownu jsem byl v očekávání co přijde a ono…nic, další prosím…4/10

04. Sunlounger – Another Day On The Terrace [Armada]
    Pohodovka od Shaha, příjemná změna 8+/10

05. Welsh – Morphology
    Už minule se mi tento track hodně zamlouval. Progresivní track s velmi zajímavou melodií. Výborné 9/10

06. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Dub) [Armada]
    Tento track také není v Asotu zrovna poprvé. Naštěstí mi zde repete nevadí, tento melodický progressive se mi líbí čím dál více 8+/10

07. Terry Ferminal vs. Mark Sherry – Walk Away (Terry Ferminal Mix) [Captivating Sounds]
    Po klidnějších záležitostech tu máme tech.tranceovou vokálovku, která funguje možná jen v klubech 5/10

08. Dubfire – Road Kill (Breakfast Remix) [Tune Of The Week]
    Sice poměrně originální track, ale nevim čím si vysloužil TOTW, chybí mi tu nějaký výraznější prvek 6/10

09. Airbase – Garden State (Ronski Speed Revamped)
    Celkem zbytečný remix, výbornému originálu nic nepřidává 7/10

10. Vast Vision pres. Mungo – Summer Blush [ASOT]
    Velmi melodický track, který může určitě někomu připadat až cheesy. Mně veselé melodie rozhodně nevadí a proto dávám 8+/10

11. Algarve – The Longest Journey (Alex M.O.R.P.H. Remix) [Supra]
    Originál patřil mezi moje velké favority loňského roku. Alex příliš track nezměnil, jenom z něho prostě udělal uplifting a tento kabátek mu také sluší 9/10

12. Menno De Jong – Nolthando [Intuition]
    Oproti opusu Tundra je to slabota, ale to neznamená, že by to bylo špatné, prostě solidní melodický trance 8/10

13. Orkidea feat. Marc Mitchell – Eternal Love [Intuition]
    Velmi rozmanitý track, který obsahuje jak snové melodie, tak tvrdší beaty a celkově se to moc fajn poslouchá 9/10

14. Bissen – Quicksand [Armada]
    Lehce nadprůměrný uplifting 7/10

15. Sophie Sugar – Day Seven [ASOT]
    Velmi podobné jako Fallen Too Far, takže dobré 8+/10

16. Sean Tyas – Drop [Discover]
    Není moc co vytknout, prostě výborný uplifting 9+/10

17. Vincent De Moor – No Hesitation (2007 Rework) [More Moor Music]
    Jasný vítěz titulu nejhorší track dnešního Asotu, houkačka a bicí a to je vše 2/10

18. Super8 & Tab – Suru (Martin Roth Electrance Remix) [Anjunabeats]
    Preferuji originál, ale Roth rozhodně vytvořil zajímavý remix 7+/10

19. Three Drives – Greece 2000 (Marcel Woods Rework)
    Musím se přiznat, že Woods mně překvapil s tímto remixem. Líbí se mi ten nadupanej spodek a celkové přepracování do tech-tranceu se Woodsovi povedlo celkem dobře. Myslím, že tento track zboří kluby 8/10

20. Marcel Woods – Lemon Tree [High Contrast]
    A další nářez od Woodse 8+/10

21. Rex Mundi vs. Ronski Speed – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup)
    Je to sice zajímavě vytvořená mashup, ale preferuji Perspective jako normální nemashupovaný track 🙂 6+/10

22. Airwave – Alone In The Dark [ASOT Radio Classic]
    Nezapomenutelná klasika od Airwave, sice se mi více líbí od tohoto projektu například Save Me nebo Lightspeed, ale i tento track si zaslouží 9+/10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak dneska to musim pochválit i já:´-))

hoky
    Člen

tak to du na xchat taky:-)

Natix
    Účastník

Na hlavní stránce -> hudební styly a kapely -> trance.;-)

iamek
    Člen

jak je presny link a kde to najdU? 😛

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.