TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 1,645)
  • Autor
    BoRo
    Člen

a je tam Gabriel s Dresdenem-Sensation….

Natix
    Účastník

vizuel:
    Rusky umět nemusíš. Buď je to hned na první stránce nebo stačí kouknout tak na jednu dvě starší. Anebo můžeš použít hledání, to je taková ta kolonka vpravo, třetí panel shora. Až požadovaný ASOT najdeš, tak klikni na ruský odkaz se šipkou podtraklistem, tím se dostaneš na stránku s linky.;-)

tak dneska od osmé opět sraz ve STÁLÉ místnosti Trance na Xchatu B-]

vizuel
    Člen

Hustey:
    No děkuju, ale já rusky neumim a nevim kde to tam hledat%-)-((

Nešlo by ještě nějak poradit??

Hustey
    Člen

puresound.ru

vizuel
    Člen

Zdravim trencaře!

Chtěl bych se jen zeptat, kde jsou k mání ty arminovy sety ASOT, dříve jsem je stahoval z jedněch stránek, ale tam od dílu 299 zřejmě přestali fungovat, takže jsem skončil u tohodle dílu, kde se dají schánět nové a nové??pokud to nepude napsat sem, písněte mi někdo prosím na mejl…jinak Sensation byla úžasná!!

mountainer
    Člen

Sub Runneru bych dal taky víc, ale jinak vcelku souhlasim…Oceanic jasná desítka všech desítek :-P:-P

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 Newman: dík za info, já si říkal, že to zní nějak jinak než ten Resound z asotu 300, nicméně hodnocení zůstává, je to výborný, a podle mě v tom má Bronzwear prsty možná taky, zní to podobně jako jeho sound

Sq4Raa
    Člen

Teda, dát takový tuctovce jak je Oceanic 10 ….

Newman
    Člen

Freezere, track č. 16 je podle oficiálního tracklistu Kyo & Gil – Ultima 😉 Bronzwaer to není, toho hrál v třístovce…

A jinak s hodnocením vesměs souhlasím až na Sub Runner, který je pro mě 9/10, tady se lišíme hodně :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

01. Sunlounger – Another Day On The Terrace
    Příjemný pomalejší track, který sice nemá ambice stát se nějakým velkým hitem, ale určitě je mnohem lepší než In And Out z minule 8/10

02. Orkidea feat. Marc Mitchell – Eternal Love Intuition
    Tento výtečný track s moc pěknou piano melodií se konečně dočkal oficiálního releasu po 2 letech 9/10 😛

03. Dash Berlin – Till The Sky Falls Down (Dub) Armada
    Track známý z minulé epizody. Velmi výrazná melodie dělá z tohoto tracku vyloženě hitovku. Povedená záležitost 8+/10

04. Headstrong feat. Tiff Lacey – Symphony Of Soul (Tenishia Progressive Mix) Sola Records
    K tomuto tracku vyšla kupa remixů. Armin ale vybral jeden z těch pro mně méně atraktivních. Mnohem lepší mi přijde například Karl G remix, ale tento progressivní remix od Tenishia má také své dobré pasáže, bohužel ale nepřevažují 6/10

05. The Thrillseekers feat. Aruna – Waiting For You (Night Music Edit) Adjusted
    Pohodovka, která se mi na první poslech moc nezamlouvala, ale nakonec jsem si jí docela oblíbil 8/10

06. The Blizzard – Kalopsia Armada Future Favorite
    Vítěz FF z minulé epizody je pro mně celkem překvapením. Tento track mi nepřijde ničím vyjímečný, pouze celkem obstojný trance track 7/10

07. Super8 & Tab – Suru (Martin Roth Electrance Remix) Anjunabeats
    Martin Roth původní track doslova překopal k nepoznání. Není to vyloženě špatné, ale na mě to nijak zvlášť nezapůsobilo 5+/10

08. Rio Addicts – The Distance Electronic Elements
    Toto je také jeden z těch tracků, které si mě získaly až na několikátý poslech, velice zajímavý breakdown a celkově příjemný proggy sound 8+/10

09. Above & Beyond pres. Tranquility Base – Oceanic
    Anjunabeats Z progressivních vod jsme se přesunuli k čistému upliftingu a to hned k takto brilantnímu tracku s parádní piano melodií 10/10 :-P:-P

10. Sean Tyas pres. Logistic – One More Night Out Armada
    Tento track má rozhodně své dobré pasáže, především breakdowny, příliš se mi ale nezamlouvá to, co příchází bezprostředně po nich… 6/10

11. Airbase – Garden State (Ronski Speed Remix)
    Na tento remix jsem byl opravdu velmi zvědavý. Originál je totiž opravdu prvotřídní uplifting. Tak trochu se ale naplnily mé obavy a po prvním breakdownu přijde rušivá techy část. Po druhém už sice přijde melodická část, která se ale nijak zásadně neliší od originálu, takže celkem zbytečný remix 7-/10

12. Vast Vision – Summer Blush Armada Tune Of The Week
    Optimistický až euforický uplifting, to mi vyhovuje, ale chápu, že pro někoho může být tento track až příliš happy 9/10

13. FKN vs. Aly & Fila feat. Jahala – How Long
    Známá záležitost ze setu Aly And Fila z epizody 300. Osobně mi to nepřijde příliš dobré, cheesy vokály a řekněme poněkud nenápaditá melodie dělají z tohoto tracku spíše průměr 6+/10

14. Sophie Sugar – Day Seven Armada
    Je to velmi podobné jako Fallen To Far, takže pokud se Vám líbila, určitě se bude líbit i tento uplifitng počin 8+/10

15. Kimito Lopez – Sub Runner Intuition
    Uplifting se Steur melodií. Průměr 5+/10

16. Thomas Bronzwaer – Resound Yakuza
    Po poněkud průměrnější Constellation tu máme zase pořádnej uplifting nářez, paráda 9+/10 😛

17. Factoria – Revive (Static Blue Remix) Breathe Music
    Příjemný euforický uplifting, preferuji ale originál 8-/10

18. Tiesto – Flight 643 (Dave Schiemann Rework)
    No Comment, akorát mi to zkazilo náladu 🙂 3/10 %-)

19. Marcel Woods – Lemon Tree High Contrast
    Vcelku cool techy track 6/10

20. Perpetuous Dreamer – The Sound Of Goodbye (Tribal Feel Mix) Armind ASOT Radio Classic
    Příjemná letní klasika 9/10 😛

milan
    Člen

The sounds of goodbyeeeeeee:-P:oP

hoky
    Člen

no parádní klasika na závěr:-P

milan
    Člen

Dokonce se zmínil i o Praze:oD

ceero
    Účastník

tak toho flighta si mohol odpustit %-) … aj ked si stale myslim ze je to perfektna skladba a najlepsia od tiesta pre asot sa urcite nehodi :_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 421. až 435. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.