TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,141. až 1,155. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Splach
    Člen

Hustey: Samozřejmě že to poslouchám na sluchadlech. Ono taky v paneláku není zbytí, protože je lepší, když si člověk užívá hudbu pořádně nahlas s vědomím, že nikoho neruší, než když má osolenou věž na plné pecky a lidé v okolních bytech nadskakují do rytmu :oD

Freezer: Rush Hour nemá v téhle konkurenci šanci a s největší pravděpodobností to vyhraje Cerf, Mitiska & Jaren – Saved Again (3rd moon remix). Já hlasoval pro Black Mambu B-]

Hustey
    Člen

splach: HA! tak tedka jsem prisel na to, proc davas tak nizke hodnoceni! ono to je kvuli panelaku! jakmile poslouchas asot na nizke volume ihned to ma jinou atmosferu nez kdyz se to poradne osoli 😀 B-]

BoRo
    Člen

Kluci,jsem myslel tento dil:oD:oP

Anonymní uživatel
    Neaktivní

není špatnej nápad jsem psát pro co jste hlasovali jako FF, já se rozhodoval mezi Rush Hour a tím 3rd Moon remixem, ale nakonec jsem to dal 3rd Moon remixu, pže pro Rush Hour bude hlasovat hodně lidí a podle mě to stejně FF vyhraje jak prd 🙂

Splach
    Člen

One day in Moscow už myslím jednou byl FF, takže zřejmě proto nebyl na výběr. Black Mamba je opravdu neskutečně luxusní věc, ale chtěl bych to slyšet z repráků a pořádně nahlas, aby mě to rozervalo na kousíčky, ale tady v paneláku to opravdu nejde.

Natix
    Účastník

Tak po důkladném poslechu a VELMI těžkém rozhodování se pro FF (rozhodl jsem se pro Eddieho Sendera, ale ten nebyl na výběr, takže jsem nakonec vybral Orjana) bych řekl, že tohle byl snad nejlepší ASOT za celý letošní rok.:-P

Natix
    Účastník

Splach napsal(a):
    ——————————————————-
    > Natix: Vem si, že budu hodnotit tracky takto 5/10,
    > 7/10, 9/10 a Freezer takto 9/10, 7/10, 5/10.
    > Průměr bude v obou případech stejný a to 7 bodů na
    > track, ale průměrná odchylka bude (4 + 0 + 4)/3 =
    > 2,66 bodů na track.

No to jsou mi ale věci!:oD

Nulda
    Účastník

Splachuv vypocet odchylky tedy zarucuje jednoznacne objektivnejsi velikost odchylu :oD

Splach
    Člen

Natix: Vem si, že budu hodnotit tracky takto 5/10, 7/10, 9/10 a Freezer takto 9/10, 7/10, 5/10. Průměr bude v obou případech stejný a to 7 bodů na track, ale průměrná odchylka bude (4 + 0 + 4)/3 = 2,66 bodů na track.

Natix
    Účastník

Splach napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jestli to nevychází, tak jsem musel udělat chybu
    > při zadávání do kalkulačky. Příště to nacpu do
    > excelu…

Možná se pletu, ale není průměr odchylek stejný jako odchylka průměrů? Čili když:
    Průměrné hodnocení: 6,1bodů/track
    Freezerovo průměrné hodnocení: 7,34 bodů/track

… tak by průměrná odchylka měla být 7,34 – 6,1 = 1,24 a ne 1,55?:-!;-)

Splach
    Člen

Jestli to nevychází, tak jsem musel udělat chybu při zadávání do kalkulačky. Příště to nacpu do excelu…

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 BoRo: asi bude chyba v matrixu 😉

BoRo
    Člen

Tak jsem na kalkulacce spocital prumernou odchylku Freezera a Splacha a nejak mi to nesouhlasi:oD
    error:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

2 DJ Cobra: mně to zase naopak vyhovovalo takhle víc, takže škoda jak pro koho 😉

DJ Cobra
    Člen

Splach napsal(a):
    ——————————————————-
    > 5. Summer Channel feat. Fisher – A Thousand Miles
    > (Dj Cobra & Brian Howe remix) (Libra Rising Music)
    > – U této skladby mě moc zamrzelo to
    > odříznutí těch vokálů po breakdownu, ty totiž byly
    > to nejkrásnější na této zdařilé skladbě. Ovšem
    > čert vem úpravy, je to moc pěkná skladba. 7,5/10

ano suhlasim, armin to trochu editoval a odstranil nejaku tu pasaz. zaroven odstranil hlavny refren. skoda, neviem, co ho to napadlo…. :-!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,141. až 1,155. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.