Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
22. 4. 2007 v 0:11 #16980
majky
Člen2 freezer:
:-! jedna vec ti tam chyba,moja absolutna srdcovka momentalne Lemon & Einar K. – Autumn radicals21. 4. 2007 v 23:53 #16976Anonymní uživatel
NeaktivníJinak tady je konečně ta moje avizovaná prozatímní top 50 roku 2007
top 20 2007
01 Planisphere – No Sugar Added
02 East Cafe – My Island (Original Mix)
03 MIKE – Changes R Good (Tranco Mix)
04 Cape Town – Percivalesque
05 Elevation – Blinding Truth
06 AFK – Lush
07 Planisphere – Alizé
08 Daniel Kandi – ID
09 Sunny Lax – Blue Bird (Original/Daniel Kandi Rmx)
10 Miika Kuisma – One Step Behind The Mankind (Miika Lost Method Mix)
11 J And P – Another Skyline
12 Richard Gale – Tonewashed
13 Super8 & DJ Tab – Needs To Feel (Original Mix)
14 Sultan & Ned Shepard – Together We Rise
15 Art-B – Mindstorm (Original Mix)
16 Gary Jules – Mad World (Stefan’s Journey Into Madness Mix)
17 Tranquility Bass – Oceanic
18 Emotional Horizons – Autumn
19 Perch – Silent Creek (Original Mix)
20 Planisphere – Nothings Slave
21 Paris Hilton – Nothing In This World (Dave Aude Dub)
22 Ormantie – Glossow (Original)
23 Planisphere – Tokyo Skyscraper
24 DJ Shah – Palma Rosa
25 Airbase – Garden State
26 Marscruiser – Not Alone Tonight (Blake Jarrell Remix)
27 Super8 & Tab – Suru
28 Death Cab for Cutie – Marching Bands of Manhattan (Blake Jarrell‘ Remix)
29 Orion – Adamantica
30 Renov8 Presents Tricker – Essence Of Life
31 Code Blue – In Balance
32 Mike Wind pres. Staircase – Oxygen Essential (Osip Remix)
33 Activa – Genetix
34 Bobina Feat. Elles De Graaf – Lighthouse (Original Mix)
35 Alex Bartlett & Andy Guess – Universe Inside (Push Remix)
36 INXS – Afterglow (Randy Boyer & Eric Tadla Remix)
37 Chris Lake feat Emma Hewitt – Carry Me Away
38 Sophie Ellis Bextor – Me And My Imagination (Tony Lamezma Remix)
39 DJ Fire – Midnight In Beijng
40 Kenneth Thomas – Achems Razor
41 3rd Moon – DNA
42 Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix)
43 Armin Van Buuren – Rush Hour
44 Sunfreakz feat. Andrea Britton – Counting Down The Days (Original Extended Vocal)
45 Robbie Rivera Ft Justine Suissa – Float Away (Fonzerelli Vocal Mix)
46 Arabella – Nabucco (M.I.D.O.R. Remix)
47 Headstrong Feat Tiff Lacey – The Truth (David West Progressive Mix)
48 Iron Clash – Solar Track
49 Slam – Azure (Part 1)
50 Benz And MD – The Sundownerno a jako bonus ještě přidávám svojí top 16 non-electronic dance music, což bude možné pro mnohé z vás spíše k zasmání, ale já se za to nestydím :oP
top 16 pop songs 2007
01 u2 – window in the skies
02 sophie ellis bextor – if you go
03 keane – crystal ball
04 faithless – bombs
05 keane – bad shaped
06 peha – spomal
07 robbie williams – she´s madonna
08 sophie ellis bextor – catch you
09 muse – starlight
10 take that – reach out
11 erasure – storm in a teacup
12 keiser chiefs – ruby
13 moby feat. mylene farmer – slipping away (crier la vie)
14 lily allen – LDN
15 red hot chilli peppers – desicration smile
16 nelly furtado – say it right21. 4. 2007 v 23:35 #16973BoRo
Člentaky bych se chtel vratit zpatky,“kdyz jsem zacinal“,to byla hezka doba-Tiesto byl hustej frajer,van Dyk s Angels a podobne.-((
21. 4. 2007 v 23:12 #16971Anonymní uživatel
NeaktivníNo nezbývá mi než souhlasit s Andrewsem…jenom mě překvapilo, že tento topic vůbec navštívil :´-))
Jinak kvalitní a nekvaltiní hudbu jde jen těžko rozlišit, u mě je to o tom prostě co mě chytne a zaujme něčím a nemusí to být třeba kolikrát ani nějak propracované…ale je pravda , že hudba se dá rozdělit na tu která je dělaná pro prachy (zdravím Tiesta, Katanu, SVD) a na tu která je dělaná od srdce (hello L-Vee :-D)
Málokdy se s někým v hudně shodnu, někdy si u nějaké skladby říkám, to se snad musí líbit každýmu, to je úplná nádhera, a druhej mi na to řekne, že mu to přijde tuctový, průměrný….a tak jsem rád, když se shodnu s někým alespoň malinko….a to se Splachem…i když to hodnotí jaksi agresivněji… 🙂 já jsem trochu objektivnější (třeba i kvůli tomu, že tyhle moje hodnocení dávám na stránky djz.cz) jinak bych to taky sázel trochu razantněji 🙂
21. 4. 2007 v 22:48 #16970Anonymní uživatel
NeaktivníSplach: To netvrdím, každý si může pro sebe ohodnotit co chce a jak chce; otázka je, jakou to má ‚vypovídací hodnotu‘. Představ si, že bys dal třeba tenhle ASOT poslechnout člověkovi, kterej v životě neslyšel jedinou tranceovou skladbu, set ani jinou elektronickou hudbu. Jak by asi vypadalo jeho hodnocení? Pravděpodobně by nedokázal odlišit jedno od druhého a pokud by jednotlivé tracky rozeznal, dost možná by je hodnotil dost podobně.
Tím chci jenom říct, že na té teorii, kterou jsem výš popsal, něco může být a na extrému se to dá svým způsobem dokázat.
21. 4. 2007 v 22:14 #16967versusio
ČlenSplach — tvé hodnocení mi připadá jako kdyby jsi to uplně střílel od boku podle nálady , takové skoro až agresivní , servítky si teda rozhodně nebereš :oD , z většiny s tvým známkováním nesouhlasím ale to není problém každýmu se líbí jiné tracky to co je pro mě skvělé je pro tebe propadák , v tom nevidím zádrhel jen zkus ten styl posuzování tracků trochu obměkčit 🙂
jinak osobně mě zaujala jediná skladba – Randy Boyer and Hydroid – Strike Again :-P:-P:-P
21. 4. 2007 v 21:46 #16963Splach
ČlenNo a v tom to právě je. Abych rozlišil (podle mě) kvalitní skladbu od (podle mě) nekvalitní nepotřebuji znalosti, ale pouze svůj zdravý rozum 🙂
21. 4. 2007 v 21:40 #16960Anonymní uživatel
NeaktivníTo nechápu… Proč? Protože jsi toho tolik neslyšel? To ale neznamená, že se ti bude všechno líbit.
21. 4. 2007 v 21:03 #16956Splach
ČlenAndrews napsal(a):
——————————————————-
> No ona existuje taková teorie, která vždycky
> vyvolá hodně rozruchu, a ta říká, že poslech hudby
> je v podstatě dovednost, která se dá ‚natrénovat‘.V tom případě bych teď musel rozdávat samé desítky :oD
21. 4. 2007 v 20:01 #16951Sonique
ČlenAndrews: Přesně tak!
21. 4. 2007 v 19:57 #16950Hustey
Členpodle me je nazor na hudbu ciste individualni vec a maaaalokdy se nekdo shodne : ) proto porad nadavam na splacha a jeho hodnoceni, protoze mi vubec nesedi 😀
21. 4. 2007 v 19:39 #16948Anonymní uživatel
NeaktivníNo ona existuje taková teorie, která vždycky vyvolá hodně rozruchu, a ta říká, že poslech hudby je v podstatě dovednost, která se dá ‚natrénovat‘. Teoreticky čím víc nový a rozdílný hudby člověk poslouchá, tím víc by měl bejt schopnej hudbu co nejobjektivnějc hodnotit.
Ale vysvětlete 13ti-leté puberťačce, která má doma jedno cd od Tokio Hotel, že poslední číslo jedna z Esa je sračka :´-)) Na tom to všechno stojí a padá.
21. 4. 2007 v 18:27 #16942Anonymní uživatel
Neaktivnínn jen piš…rád si to vždy přečtu, vkus máme celkem podobnej…většinou.
Jinak all-time top sice nevedu, ale možná udělám aspon takovou přibližnou a taky jí sem hodím…21. 4. 2007 v 17:40 #16934Splach
ČlenProč by to měl být důvod mých hodnocení? Nezdá se mi, že bych hodnotil nějak přísně nebo nespravedlivě. Moje hodnocení nemůže ovlivnit absolutně nic a hodnotím jen proto, že mě to baví. Vím, že se na trance scéně orientuji jen velice obtížně a pokud se vám zdá, že hodnocení od člověka, který před rokem 2006 nevěděl, co to je trance, jsou nesmyslná, tak je samozřejmě mohu přestat psát a bude klid.
21. 4. 2007 v 16:41 #16926Hustey
Člensplach: trance poslouchas pres rok? tak to je potom duvod tvych splachujicich hodnoceni B-]
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.