TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,645)
  • Autor
    Loobosh
    Člen

ja asot pocuvam uz len zo zvyku, od asot 177 som pocul vsetky casti kazdy tyzden, a mozem len potvrdit ze posledne za vela nestoja… kde su tie stare casy? ja ked som znechuteny z tychto novch setov, pustim si nejaky asot 001-200 a hned sa mi zlepsi nalada :´-))

Hustey
    Člen

dost smutne je podle me akorat to, ze tady na asot tak nadavate, tak to klidne neposlouchejte kdyz se vam to tak nelibi :_)

Splach
    Člen

No tak na TOP 100 si opravdu netroufám. Za tu krátkou dobu, co poslouchám trance jsem nasbíral 43 skladeb, které považuji za vrchol umění a kdybych je ztratil, tak bych to asi nepřežil. Bude opravdu hodně těžké z nich vybrat 20 tracků.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hh no já už pomalu taky seskupuju svojí top za tenhle rok, taky jí sem kdyžtak prsknu, akorát je to top 46 zatim 🙂 na konci roku to bude top 100 🙂

versusio
    Člen

2Splach: jeeeeeeeeeeeeeee:-):-)

Splach
    Člen

Mimochodem, příští týden slavím svůj 50. poslechnutý ASOT a uveřejním tu svoji TOP 20, tak se těšte na kupu desítek 🙂

Splach
    Člen

Jo, jsou to opakovačky a už pátý týden slyším ty samé tracky. Asi se na ASOT vybodnu a budu spíš poslouchat TATW. Ono jde o to, že z obrovského množství tracků vybírá Armin zrovna ty nejhorší viz. ten hnusnej remix Firefly. Už nějakou chvíli to není the best of trance and progressive, ale spíše slátanina všeho možného dohromady. Chápu, že každý týden pouštět do světa nový set je hodně náročné, ale aspoň s tím výběrem by se mohl Armin umoudřit. Když jsem včera poslouchal techy set od Christophera Lawrence, tak jsem si říkal, proč v ASOTu nezazní třeba něco takového. Už mě to vážně nebaví. Navíc je smutné, že jsem zatím rozdal v ASOTech jenom dvě desítková hodnocení, což si myslím je dost smutné.

versusio
    Člen

přesně tak jako byli pěkný věci ale i shity řek bych pruměr no B-]

Natix
    Účastník

Docela pěkná epizoda, poslechnu pak ještě jednou ze záznmau, protože teď jsem při tom dělal partu dalších věcí.:-) Ale přišlo mi, že spoustu věcí hrál minule nebo v posledních pár epizodách.X[]

FDI
    Člen

mooc hezky dneska… po poslednich epizodkach konecne jedna svetlejsi 🙂

klasika good, jinak mind1, schossow, prodigy…. 🙂

DanYjel
    Člen

exhale krása, jinak jeden z nejhorších asotů, co jsem měl kdy tu čest slyšet.

posledná polhodka je úplne luxusná….super 🙂

Natix
    Účastník

Supr klasika: System F feat. AvB – Exhale:-D, ale s tím Durandem to přehnal, myslím, že zahrát to jednou je víc než dost.:-!

Splach
    Člen

To zas stálo za prd. Arminovi se ty sety vymykají kontrole a jsou neuvěřitelně splácané.

DanYjel
    Člen

no, tak líp už nebude, nemůžu už se reconnectnout… supr 😀

ok tak už to funguje, uf…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.