Úvod › Fóra › Trance Diskuse › A STATE OF TRANCE 2007
- Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
12. 4. 2007 v 20:32 #15536
Nevim
Účastníkja taky 😀 ale vymecne:´-))
12. 4. 2007 v 20:30 #15535mountainer
Členjsme tu…zamlklý, ale jsme 😀
12. 4. 2007 v 20:25 #15534Splach
ČlenJá tam nebudu nikdy. Ale samozřejmě poslouchám 🙂
12. 4. 2007 v 20:21 #15533dukelak
Člen:-O dneska nějak mrtvo,ne? sem myslel,že zase bude někdo na chatu a nic…
6. 4. 2007 v 22:13 #14933Anonymní uživatel
Neaktivní2 Splach: tak dnes celkem shoda, to je fajn 🙂 a jinak máš pravdu, ten Nitrous jsem si spletl s Orient Expessem, dík za upozornění 😉
6. 4. 2007 v 19:38 #14920versusio
ČlenBreakfast – The Sunlight Nitrous 9/10 naprostý souhlas další kvalitní track tohoto projektu
Oxide – Morning Light dávám 10/10 sice už naposlouchaný z TATW ale pořád užasný
Chicane – Autumn Tactics (The Thrillseekers Club Mix) krásná klasika dle mne jeden z nejlepších projektů co se kdy na tanečním poli zjevil CHICANE 😛 navíc řízlé podařeným remixem Thrilseekerse 10/106. 4. 2007 v 19:31 #14917Splach
Člen1. Pryda – Armed (Pryda) – Velice zdařilý progressive. To, že je od Erica mě dost překvapuje, ale autor není tak důležitý. Hlavně že to pěkně šlape. 7,5/10
2. Marcus Schossow – Mr. White (Electronic Elements) – Tady se jedná spíše o pořádný nářez, než o náročný poslech a mně se tento techo-proggy nelíbí. 4/10
3. Dubfire – Roadkill – Tento track zní, jak když přeskakuje gramofonová deska a zdá se, jakoby k podkresu někdo zapoměl dodat melodii. Tohle nemá s trance nic společného. 2/10
4. Sultan & Ned – Together We Rise (Remy & Roland Klinkenberg remix)(Yoshitoshi) – Tenhle remix je rozhodně lepší, než originál z epizody 293. Rozhodně lépe šlape. 7/10
5. Chris Lake feat. Emma Hewitt – Carry Me Away (Rising) – Nemůžu si pomoct, ale tahle vokálovka mě prostě neoslovila a asi už nikdy neosloví. 6,5/10
6. 4Mal – Time is Burning – Do doby, než začnou vokály to působí, jako fajn progressive. Ty vokály mi tam dost vadí. 6/10
7. Three Drives – Greece 2000 (Leama remix) (Hooj) – Tenhle remix známé klasiky toho z ní moc nezanechal. První část sice malinko kulhá, ale po breakdownu je to výborné a zamlouvá se mi to. 7/10
8. Breakfast – The Sunlight (Flashover) [TOTW] – Zdařilý melodický uplifting. 7/10
9. DT8 – Hold Me Till the End (Ronski Speed vs Stoneface & Terminal remix)(Euphonic) – Souhlas s Freezerem, tenhle remix je opravdu hodně špatný. 3,5/10
10. Alex M.O.R.P.H. + Ferrin & Low – Chimaera (Climax 69 dub) (Profuse) – Jsem moc líný na to, abych procházel moji sbírku skladeb, ale jsem si jistý, že melodie uprostřed je vykradená z jiného tracku, ale nemůžu si vzpomenout na název. Každopádně celkem fajn uplifting 6/10
11. Danielo Ercole – Sea Shadow – A tenhle uplifting je zase velmi poprůměrný 3/10
12. Extreme Trax – So Lonely (Banshee) – Celkem povedený uplifting, ale za srdce mě to nechytá. 6,5/10
13. First & Andre – Cruiser (Alex M.O.R.P.H. Remix) (High Contrast) – Freezer to opět vystihl skvěle po rozjezdu v breakdownu se nic neděje i když by mohlo, potenciál by tu byl. Škoda. 5,5/10
14. Dogzilla – Frozen (Dub) (Maelstrom) – Bez těch vokálů je to ještě horší, než originál, protože se už prakticky není čeho chytnout a tak se track mění na dokonalou uspávačku. 4/10
15. Forerunners – Lifecycle (Deep Blue) [FF] – Já sázel na Orient Express, ale i tento FF mi je velmi sympatický. Relaxační melodický track s velice dlouhým breakdownem. 7,5/10
16. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate remix) (More Moor Music) – Freezer to opět vystihl naprosto přesně a já nemám, co bych dodal. 8,5/10
17. Octagen vs DJ Dazzle – Continuous (Five AM) – Průměrný techy track. 5/10
18. Nitrous Oxide – Morning Light (Anjunabeats) – Freezere, tenhle track v minulé epizodě vůbec nezazněl a spletl sis ho s Orient expressem. Vydařený uplifting, ovšem ne tak vychytaný, jako Northpole či Orient express 7,5/10
19. Ben Gold – Rollcage (Aly & Fila remix) – Krásný uplifting s pořádnou porcí energie. 8/10
20. Chicane – Autumn Tactics (The Thrillseekers Club Mix) [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic Of The Week] – Arminovi se poslední dobou výběr klasik opravdu daří a důkazem toho budiž tato perfektní skladba. 9/10
6. 4. 2007 v 16:49 #14892Hustey
Člen05. Chris Lake feat. Emma Hewitt – Carry Me Away [Rising] Velká hitovka, přijemný sound a pěkné vokály, není co dodat, výborné 9+/10
souhlasim s vysokym hodnocenim, je to paradni track
6. 4. 2007 v 16:37 #14891Anonymní uživatel
NeaktivníDj Bobo presents A State Of Trance 295.
01. Pryda – Armed [Pryda] Na rozjezd tu máme novinku od tohoto projektu Erica Prydze. Musím říci, že jsem příjemně překvapen. Jedná se o velice zdařilou atmosferickou progresivní jízdu 8+/10
02. Marcus Schossow – Mr White [Electronic Elements] Další progresivnější záležitost. Ústřední motiv se mi ale moc nezamlouvá. 6/10
03. Dubfire – Roadkill Funky house záležitost, která mi vůbec nesedí. 3/10
04. Sultan & Ned Shepard – Together We Rise (Remy & Roland Klinkenberg Remix) [Yoshitoshi] Originál mám velmi rád, ale čekal jsem, že toto duo ho přepracuje k nudnému progressivu, ale jsem rád, že tomu tak není a jedná se o velmi melodickou záležitost 8+/10
05. Chris Lake feat. Emma Hewitt – Carry Me Away [Rising] Velká hitovka, přijemný sound a pěkné vokály, není co dodat, výborné 9+/10
06. 4Mal – Time Is Burning Velmi dobrý vokální track, později se ještě přidá kytarová melodie 8+/10
07. Three Drives – Greece 2000 (Leama Remix) [Hooj] Tento remix se mi příliš nelíbí, známý ústřední motiv byl použit jen v breakdownu, jinak je to až příliš progresivní 6/10
08. Breakfast – The Sunlight [Flashover] [Tune Of The Week] Podle mého názoru nejlepší track od tohoto producenta od The Air Between, velmi chytlavá melodie 9/10
09. DT8 Project feat. Andrea Britton – Hold Me Till The End (Ronski Speed with Stoneface & Terminal Dub) [Euphonic] Nejhorší remix, který znám k tomuto jinak báječnému tracku. Techy náboj tomuto tracku příliš nesvědčí 5/10
10. Alex M.O.R.P.H. feat Ferrin & Low – Chimaera (Climax 69 Dub) [Profuse] Tímto trackem se Asot přehoupl do upliftingové části. Ústřední melodie sice není příliš chytlavá, ale celkově je to dobrý uplifting 7+/10
11. Danilo Ercole – Sea Shadow Tento uplifting je o něco horší, poněkud tuctovější 6+/10
12. Extreme Trax – So Lonely [Banshee] Pod tímto projektem dříve produkovali MIKE a Yves Deruyter, vytvořili třeba takovou pecku jako Final Fantasy. Tento track už produkoval čistě jenom Yves DeRuyter (možná mu s tím pomohl i L-Vee) a je to povedený uplifting 8/10
13. First & Andre – Cruiser (Alex M.O.R.P.H. Remix) [High Contrast] Tento styl nemám rád, kdy po nadějném breakdownu přijde prázdná pasáž, ve stylu Johna Askewa 5/10
14. Dogzilla – Frozen (Dub) [Maelstrom] Určitě přijatelnější verze než verze s full vokálama 7/10
15. Forerunners – Lifecycle [Deep Blue] [Future Favorite] Možná trochu překvapivý vítez. Je to pěkný melodický uplifting, přesto jsem měl jiné favotity z minula 8+/10
16. Vincent De Moor – Fly Away (Cosmic Gate Remix) [More Moor Music] Opravdu výborný remix, který se mi líbí více a více, je to určitě říznuté trucho tech-trancem, který nemám v oblibě, ale pokud je to podáno takto, tak je to paráda. Líbí se mi, že je zachována melodie z originálu a po breakdownu je track nesmírně enregetický, pecka 9+/10
17. Octagen & DJ Dazzle – Continous Loop [Five AM] tento track je také trochu do tech-tanceu, ale v tomto případě je to slabota 5+/10
18. Nitrous Oxide – Morning Light [Anjunabeats] Čekal jsem, že tento track vyhraje FF, povedený uplifting 8+/10
19. Ben Gold – Rollcage (Aly & Fila Remix) Fantastická melodie dělá z tohoto upliftingu mého velkého favorita 9+/10
20. Chicane – Autumn Tactics (The Thrillseekers Club Mix) [Xtravaganza] [ASOT Radio Classic Of The Week] Dobrý vývěr klasiky, příjemný letní dream trance 9/10
5. 4. 2007 v 21:38 #14814Star_Guitar
Člentak všichni na xchat a vy ostatní se nenechte rušit 😀 příjemný poslech 😉
5. 4. 2007 v 21:36 #14813Splach
ČlenMožná v příštím životě
5. 4. 2007 v 21:35 #14812dukelak
Členvšichni taaaam :oP
5. 4. 2007 v 21:32 #14811Star_Guitar
Člentak baf!! Hudební styly a kapely –> Trance 😛
5. 4. 2007 v 21:31 #14810Star_Guitar
ČlenNatix: ok jdu založit místnost s názvem Trance…. až bude, udělám baf 😀
5. 4. 2007 v 21:30 #14809Newman
Člennexus666 napsal(a):
——————————————————-
> Tam pujdem az bude techy pasaž 🙂podle tracklistu soudím, že ta už byla na začátku 😀 ale jinak dobrý nápad
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.