TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse A STATE OF TRANCE 2007

• Toto téma obsahuje celkem 1,643 odpovědí. Do diskuze (81 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PULPI a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,456. až 1,470. (celkem z 1,645)
  • Autor
    DanYjel
    Člen

hehe, já třetí serii začnu až začátkem dubna, fakt bych nevydržel čekat pokaždý celej tejden :oD teď sleduju prison break a jako nečekal jsem že druhá serie bude ještě příšernější než první, ale tak co :oD

jinak asot zatim docela ok…

Natix
    Účastník

Začal jsem až teď, koukal jsem ještě na nové Losty (doost good díl :´-))) a koukám, že už FF byl a zrovna věc, pro kterou jsem hlasoval já – supr! 😀

DanYjel
    Člen

:oD:oD:oD

Splach
    Člen

Ještě že tak, protože kdyby to vyhrál, tak vypínám 🙂

DanYjel
    Člen

Hmm, tak future favorite evidentně nevyhrál Death Cab for Cutie – Marching Bands Of Manhattan (Blake Jarrell’s Pacha NYC remix), ale Falling to Pieces taky neni špatný… Zatim pohoda

mountainer
    Člen

a jedeme, dneska jsem to stihnul akorát tak, aby mi začal hrát Armin k večeři :oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

:oD:oD:oD:oD

Splach
    Člen

Tak, za chvilku se rozjede 294. epizoda. Doufám, že bude pokračovat v zavedeném trendu epizod 2×4, které byly vždycky dobré.

Splach
    Člen

Koukám, že se svým hodnocením tu trochu vířím vody 🙂 Je fakt, že ASOT je teď v útlumu, a je to tím, že Armin nevybírá dobře. Mé hodnocení není kritické, jen nerad rozdávám devítky obyčejným trackům.

dukelak
    Člen

identickou atmosferu?:oP

Hustey
    Člen

mas neco proti? %-) :_)

Sonique
    Člen

ty ses nakej hustej ne :-O 🙂

Hustey
    Člen

me se treba zase moc nelibi TATW. je pravda ze je v posledni dobe hodne radioshows ale jen asot a global maji svou identickou atmosferu : )

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno je pravda, že se Asot zhoršil, ale pořádf je to ještě celkově nadprůměr a je tam sposuta zajímavých tracků, samozřejmě nemůže se každému líbit zrovna vše, pravda ale je , že Splach to spíš kritizuje než hodnotí, a kdyžuž se mu něco líbí, stejně tomu nedá většinou víc jak 8 🙂 moc tvrdé známky podle mě 😉 já to zase tak černě nevidím 🙂

Sonique
    Člen

Tak každýmu se nelíbí to stejný, ale opravdu slabota poslední dobou.
    Může to být způsobený buď tím, že AvB má špatný výběr tracků nebo tím, že momentálně nevychází tak kvalitní hudby, o čemž pochybuji viz. Deep Blue, GDJB a koneckonců i TAWT 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,456. až 1,470. (celkem z 1,645)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.