TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Alan M – Famicom (Temple 1 Rmx)

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 18 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Autor
    versusio
    Člen

Freezer: vida vida časy se mění, děkuji za objasnění 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mno s tím nesouhlasím, že není příliš vyhledáván 😉 viděl jsem to v playlistu všech hlavních dj´s a hraje to i spouta béčkových djs…když sem projížděl playlisty na Crytslaclouds tak je to skoro v každým třetim playlistu 🙂 btw, hraje to i L-Vee a to už je co říct!

versusio
    Člen

Remix se výrazně odlišuje od monotonosti a nemeňné zetlelosti originálního výtvoru který bych se tedy nikdy neodvážil vypustit na světlo světa . Projekt Temple 1 se řadí mezi první třídu současné upliftové produkce přesto není příliš vyhledáván což je při jejich originalitě a nápaditosti obrovská škoda .
    Jemná cukrová melodie sice potěší každého vyznavače podobně laděného soundu na duši ovšem pochybuji ,že bude schopna na ní zanechat byť jen malinký podpis , brzy se ohraje , upadne do zapomění , tot můj názor .
    Myslím ,že se až tak vyrázně od ostatní produkce podobného ražení neodlišuje , řekl bych povedený uplift 7/10 nic víc…

mountainer
    Člen

já patřim k tradičním Freezerovcům, čiže Temple 1 Rmx jasných 10/10 :-D:-P

Binary
    Člen

Palda61: Určo jo, musíš hodně papkat! :oD

Palda61
    Člen

Binary: však jednou taky snad vyrostu :oD

Binary
    Člen

Palda61: Omlouvá tě, že jsi ještě malý a tolik tomu nerozumíš. :-! :oD 😉

Palda61
    Člen

Binary: kam to spěješ? :-D:-D:-D:oD

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já po dalším poslechu naopak přidávám bod, takže to je teď 11/10 :oP

Binary
    Člen

Tak po dalším poslechu ubírám 1 bod. X[] Já to fakt nechápu, dyť v Eleni je tak nádhernej melancholickej breakdown a tady se v podstatě 7 minut nic neděje… 😐

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jj Eleni taky sice ujde, ale tohle je úplně jiná liga 😀

Newman
    Člen

hehe, fakt co člověk, to názor :´-)) mně se třeba mnohem víc než Eleni líbí právě tohle

Binary
    Člen

meh 🙂 No já z toho odvázanej vůbec nejsem. Průměr. Když to porovnám s peckou Alan M – Eleni (Sunny Lax Remix), tak je to bída… Ale těch 7/10 si to s odřenejma ušima zaslouží. :´-))

Roman
    Člen

Tak sem to zkusil a teda nic moc…teda spíš nic…hrozná nuda :oP

dukelak
    Člen

chachá, tak u mě je to ještě jinačí :´-))

original: příjemná melodie, ale po chvíli nudí 6,5/10
    Temple One: trochu víc grádů, který tomu ale teda spíš ubíraj, průměrná tuctovka 5/10

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.