TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Skladby, Alba, Kompilace Alan M – Famicom (Temple 1 Rmx)

• Toto téma obsahuje celkem 17 odpovědí. Do diskuze (10 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Anonymní uživatel a poslední změna proběhla před 18 roky a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

koukám, že Lord Sickboy opravdu nepřekvapil 🙂

Sickboy
    Člen

Freezer: Ale prosim tě… :´-)) Jako jde to. Má to slušnej drive, ale letos tu už podle mě bylo spoustu lepších upliftů.

Originál je teda bída neskutečná – 2/10
    Temple One mam poměrně rád – 7/10

Palda61
    Člen

Slyšel jsem to v setu.. čí to byl set krucinál…X[].., no nevzpomenu si, je to jedno. A uchvátilo mě to, orig jsem ani nestahoval :-D, protože Temple 1 má prostě 23253/10 :-P:oD

wenca
    Účastník

tak jsem si to poslechnul, a rozhodně se mi ta melodie nezdá božská, spíš jsem pořád čekal, kdy přijde ještě něco víc, bohužel pak jsem pochopil že to co hraje už je ta hlavní melodie….podle mě průměrnej track od začátku do konce, nic z čeho bych spadnul ze židle…

Newman
    Člen

Tak na tohle jsem čekal od doby, co jsem to slyšel ve Spiritual Moment 056, tohle je přesně moje, uplift s božskou melodií 😛 Je mi fuk, co si ostatní budou myslet, ale letos na tomto poli moc lepších tracků nevyšlo :-O

jj, Temple One a Temple 1 jsou podle discogs jen různé variace pro jeden projekt 😉

Anonymní uživatel
    Neaktivní

Tak nám vyšla dnes tahle paráda, která se odlišuje od ostatních upliftingů přímo nebeskou až nadpozemskou melodií a celkovou atmosférou, ale rovnou vím kdo sem napíše, že je to jen průměr a bude to Sickboy a asi i Binary 🙂 ale věřím, že Newmanovi, Hellmanovi a spol by se to mělo líbit 🙂
    btw, originál je taky moc pěkej

orig 8+/10
    temple 1 rmx 10/10

jinak to je ten samej projekt, jako temple one? kterej dělal remix třeba pro I Love Trance?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 16. až 21. (celkem z 21)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.