TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ARMIN ONLY 19.4.2008

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Autor
    Newman
    Člen

To může jen správce 😉 Nechej to být, přispívej do toho druhého a tohle jednoho krásného dne zmizí :oP

jendazaba
    Člen

poradíte mi někdo jak to tady smazat, aby to tu nebylo dvakrát ??? toto téma….. :´-))

Anonymní uživatel
    Neaktivní

právě proto :-|:oD

jendazaba
    Člen

plně souhlasim a pak někdo založí nějaké téma co už existuje a někteří z toho dělaj, že jde o život. Asi nejsem první a poslední

jendazaba
    Člen

z celééééééééééého srdce se tady všem mooooooooooc omluvuju, že jsem úmyslně a zároveň nevědomky založil téma, které již existuje….. strašně mi to mrzí a už nikdy v životě se to nesmí stát mně ani vám nikomu jinému……… pokud to prosím někdo umí, tak to smažte, s radostí budu chodit na forum o Armin Only 2008, které již existuje, jen jsem jej nemohl najít, proto jsem založil toto nové….. Mojí snahou je zjistit kolik lidí by rádo jelo na Armin Only, ne tady kazit forum 🙂
    s hlubokou omluvou honza

Hustey
    Člen

evidentne se toto forum rozrusta, podle me by to chtelo update fora a take neco noveho co se tyce designu / vzhledu : )

Sq4Raa
    Člen

Kdyby ses raději omluvil…

jendazaba
    Člen

nooooooooo to se toho stalo, holt nikdo není dokonalej :-D:oD

Starf
    Člen

karle hod sem prosimte nejaky sticky, at lidi pouzivaj vyhledavani a neni tu kazdej topic 10x 😐

Newman
    Člen
    jendazaba
    Člen

Armin Only 2008 je ještě daleko, ale asi by bylo dobrý se včas domluvit na případném zájmu o tuto „Akci“ , protože taky potom nemusí bejt lístky….. Už jsem tady někde četl, že by byl dobrý BUS, jasně že jo….. Tak jsem zvědav, kolik lidí by mělo zájem, to myslim fakt zájem, né : jooooo, docela bych jel/a, ale……:-!
    taaaaak, tohle si nechat ujít by byla škoda, nebo ne ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 11 příspěvků - 1. až 11. (celkem z 11)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.