TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Sammy & Wippenberg – Decadance, SaSaZu 22.05.2009

• Toto téma obsahuje celkem 78 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
  • Autor
    TWElight
    Člen

.

Sq4Raa
    Člen

[quote TWElight]... vy kteří se tu neomaleně smějete těmto lidem jen ukazujete svou ubohost a netoleranci...[/quote]

Ó děkujeme ti, velký. Buď prosím tolerantní i za nás, nebohé hlupáky.

SHP
    Člen

Milan, the gay rights fighter!

milan
    Člen

TWElight – souhlas. když tady někdo napíše, že dj co tam bude hrát je teplej a nemá to nijak oveřený, tak hned podle ostatních je ta party jenom pro určitou komunitu lidí, ale to neřeš, tady je to běžný.

Palda61
    Člen

Twelight zas válí…. a milan takysm15

milan
    Člen

SHP – A pak to pokračovalo takto: „Sice nevím jestli si přímo on nechával říkat Loona, ale něco s tím singlem Bailandoo společnýho měl.“
    Tak si to čti vždycky laskavě celý, než něco napíšeš. To sem tam schválně ještě napsal, protože tě znám a věděl jsem, že přesně něco takovýho napíšeš!

TWElight
    Člen

Decadance není vyhrazena jen pro nějakou úzkou komunitu ale je pro všechny , vy kteří se tu neomaleně smějete těmto lidem jen ukazujete svou ubohost a netoleranci . Vidím ,že někomu stačí jen pouhopouhé předsudky k tomu aby zůstal doma…

Newman
    Člen

Binary: tak podle Poláků jsou teplí i Bolek s Lolkem, tam bych opravdu v tomto směru toleranci nehledal sm13

kreeki
    Člen

a Love Parade jako co? Zadek ne zadek, hlavně když je dobrá lajna a free entry, že? sm15

Binary
    Člen

Newman: tak na tuhle bych klidně šel, kdyby v ten den nebyli First State v Roxy. (nevymlouvám se sm0 )

ale jako myslim si, že je dobře, že se tu pořádaj takový akce… přece jenom to svědčí o vyšší úrovni společenské tolerance než třeba v klero-fašisitickym homofóbním Polsku…

Newman
    Člen

Binary: ale na to, abys tam šel, máš svůj zadek hodně rád, co? sm0

Binary
    Člen

Co já vim, tak Decadance je normální halovka, kam chodí i spousta pěkných holek a heterosexuálů, takže vaše představy, že vás tam někdo bude znásilňovat na parketu jsou dost mimo.

SHP
    Člen

Co já si pamatuju, tak Sammy si nechával říkat i Loona ne?

Ne, nechával si říkat Sammy sm15

milan
    Člen

shp – nějak nechápu tvou zprávu. Aji když se podíváš na releasy sammyho na jeho www, tak tam uvidíš Loonu a všechny singly. a já jsem někde psal, že sammy je loona?psal jsem akorát že s Loonou měl něco společnýho, tak se prober a čti si moje příspěvky pořádně.

kreeki
    Člen

[quote sompet][quote kreeki]špunt do pr**** a můžeš pařit až do rána sm4[/quote]

tak to ti nic nezaručí....přijde galantní jelen a jsi v prdeli sm0[/quote]

..nebo SHP, že? sm15 (peace)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.