Toto téma obsahuje celkem 78 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
TWElight – souhlas. když tady někdo napíše, že dj co tam bude hrát je teplej a nemá to nijak oveřený, tak hned podle ostatních je ta party jenom pro určitou komunitu lidí, ale to neřeš, tady je to běžný.
SHP – A pak to pokračovalo takto: „Sice nevím jestli si přímo on nechával říkat Loona, ale něco s tím singlem Bailandoo společnýho měl.“
Tak si to čti vždycky laskavě celý, než něco napíšeš. To sem tam schválně ještě napsal, protože tě znám a věděl jsem, že přesně něco takovýho napíšeš!
Decadance není vyhrazena jen pro nějakou úzkou komunitu ale je pro všechny , vy kteří se tu neomaleně smějete těmto lidem jen ukazujete svou ubohost a netoleranci . Vidím ,že někomu stačí jen pouhopouhé předsudky k tomu aby zůstal doma…
Newman: tak na tuhle bych klidně šel, kdyby v ten den nebyli First State v Roxy. (nevymlouvám se sm0 )
ale jako myslim si, že je dobře, že se tu pořádaj takový akce… přece jenom to svědčí o vyšší úrovni společenské tolerance než třeba v klero-fašisitickym homofóbním Polsku…
Co já vim, tak Decadance je normální halovka, kam chodí i spousta pěkných holek a heterosexuálů, takže vaše představy, že vás tam někdo bude znásilňovat na parketu jsou dost mimo.
shp – nějak nechápu tvou zprávu. Aji když se podíváš na releasy sammyho na jeho www, tak tam uvidíš Loonu a všechny singly. a já jsem někde psal, že sammy je loona?psal jsem akorát že s Loonou měl něco společnýho, tak se prober a čti si moje příspěvky pořádně.