Úvod › Fóra › Trance Diskuse › DonauInselFest 2007 with Paul van Dyk, Wien, 22.-24.6.07
- Toto téma obsahuje celkem 70 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Fox Mulder a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25. 6. 2007 v 12:15 #28181
deivis
Členinferno – co muze byt horsiho nez to ze te nekdo bezduvodne napadne?
Aha asi smrt??Andrews – nebavime se zde o klubech.. Tam je to asi o necem jinem.. Ochranka atd..
25. 6. 2007 v 12:09 #28179inferno
ČlenAndrews: Já tam byl loni v létě na Greenroom a mé dojmy z tamních lidí ještě horší, než zde lidé popisují..
25. 6. 2007 v 12:00 #28176cigi
ČlenTo ANDREWS: Jo asi to tak bude. Proste jsem momentalne jenom hodne nasranej……az zapomenu bude lipB-]
25. 6. 2007 v 10:30 #28167Anonymní uživatel
NeaktivníTo asi jo, předpokládám, že i Dyk tomu přizpůsobil hraní. Jako kdyby nestačilo, že už poslední dobou hraje hodně shit, tak tohle asi už tuplem nebyla vhodná příležitost si ho poslechnout…
Jinak věřte tomu, že kluby ve Vídni mají perfektní úroveň; jak už trochu komerčnější Garden Club (kam jezdí třeba právě Axwell), tak hlavně Flex, ve kterém jsem sice bohužel ještě nebyl, ale jsou na něj samý pochvalný reference a zcela určitě má nejlepší program široko daleko.
Nedělejte si špatnej obrázek o ‚klubový‘ scéně ve Vídni na základě jedný blbý free party.
25. 6. 2007 v 10:25 #28166Hustey
Členandrews: ten vstup zadarmo se na DonauInselFestu asi hodne podepsal co se tyce lidi, ale tak co by clovek za takovou „cenu“ mohl ocekavat. buhvi, kdo by prisel u nas, kdyby byla nejaka party zadarmo B-]B-]
25. 6. 2007 v 9:56 #28164cigi
ČlenJa kdyz byl naposledy na Vandit Night ve Vidni v Gasometru tak absolutni bomba.Lidi super, zadnej problem, ale tento krat to bylo uplne jinak a dalsi krat uz to riskovat nebudu. Rozhodne se na tom podepsal fakt, ze ta akce byla zadarmo. Uz nikdy na akci zadarmo.!A uz nikdy do Vidne!
25. 6. 2007 v 9:49 #28163Anonymní uživatel
NeaktivníMy když byli naposled ve Vídni na Axwellovi, tak většina Rakušanů neuvěřitelně fajn lidi a hlavně holky takový ‚kontaktní‘ :´-))
Ale je fakt, že i tam se našla arogantní nalitá hovada, co tam neměla co dělat, ale to je skoro všude.
25. 6. 2007 v 9:09 #28160Partygirl
Členeste,ze sem nejela :oD
25. 6. 2007 v 1:19 #28153Hustey
Členno jak to tak ctu, tak nakonec snad je dobre ze jsme si dali s kamarady afterparty v Brne nez zajezd do Vidne na PvD B-] (mysleno jako afterparty po AvB a MIKEovi v Blave)
24. 6. 2007 v 23:10 #28145cigi
ČlenNo tak, konecne mam silu neco vyplodit ohledne tehlete akce. Jednim slovem humus. Videnaci jsou proste kokoti! Totalni vidlaci. Uz nikdy v zivote nepojedu na akci, ktera bude zadarmo. DJ Observer hral paradne, Mogwai byl celkem slusnej, hlavne prvni pulka setu, druha byla takova nejaka stereotypni, bez napadu. Ale presto se jeste dalo tancit a lidi se chovali celkem slusne. Kdyz nastupoval Dyk stoupl si prede me borec a zacal na Dyka heilovat. Vykaslal jsem se na to a radeji se snazil si to uzit. V tom se predemnou nekdo zacal mlatit, takze zacatek totalne posranej. Dalsi vec, ktera me srala byli lidi ktreri porad nekam chodili, ale porad. Proste se nedalo vubec tancit, celou dobu jsem jenom uhybal. Porad do me nekdo vrazel. Bylo tam neskutecne moc Turku, kteri se neumeli vubec chovat. Porad jeli do moji holky. Byly to totalni nadrzeny prasata a vubec je nezajimalo, ze tam jsem. Verim, ze nejsou vsichni takovy, ale od vcerejska je nemam rad. Byla tam spousta decek a starych lidi, ktere tam nemeli vubec co delat. Proste se prisli jenom podivat a zkazit to tem lidem, kteri si to prisli opravdu uzit. Totalne to bylo nevyreseny se zachodama, za ktere se platilo 50 centu, takze kdybych to mel dodrzovat tak bych tam procural majland. Proste ti lidi byli absolutne nechutny. Kdyz jsem se teda nakonec presunul uplne dozadu, abych si alespon trochu zatancil, tak poceste, hned napravo 5 metru od stage, si to nekdo uplne v pohode rozdaval. Koukalo na ne tak 30 lidi vcetne malych decek. Nikde jsem snad nevidel zadne poradatele. Absolutne na to srali. Do Vidne uz nikdy! Jsou to hovada.
Jo a jeste jedna poznamka a to k MC´s. Musi se nechat, ze zatim co jsem videl byli nejlepsi, presto pri Dykovi me zacali nehorazne srat. Chtel zahrat a prezentovat svoje nove album. Ale kdyz ti dva do te jeho nove veci v klidnych pasazich zacnou zpivat We will rock you od Queenu, tak jsem mel penu u huby. Myslim, ze i Paul byl celkem nasranej a kdyz zacali do toho kecat tak tu hudbu proste ke konci setu uz ztlumil a pak zas pokracoval. Problem byl ze ti MC´s kecali porad. Rikam, do Vidne uz nikdy!!!
24. 6. 2007 v 22:55 #28143inferno
ČlenObyvatelé Vídně jsou na party naprostro hrozný… Chodí davem rovně, vůbec neregistrují lidi – asi je na ně ten Heineken moc silnej 😀
24. 6. 2007 v 22:35 #28142beyond infinity
ČlenTemelín na ně 😀
24. 6. 2007 v 22:07 #28141TranceKeeper
ČlenJo se škopkem a bratwurstem.
24. 6. 2007 v 21:51 #28138deivis
Člentak presne toto si myslim takle ale vseobecne z drivejska vim ze rakusaci stoji se skopkem v ruce a cumi. slovo tanec neznaji.
24. 6. 2007 v 21:45 #28137TranceKeeper
ČlenDeivis: To mi opravdu zkazilo party, ale bylo to asi tím že to bylo zdarma a že to bylo multikulturni.
Plno těch lidí by na PvD třeba jen tak nešlo, ale tím je nechci omlouvat jsou to hovada:-) -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.