TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection / T-Mobile Arena, Praha / 2.5.2008

• Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 329)
  • Autor
    tracidek
    Člen

teď jsem rád,že jsem lístek včas prodalsm16

pokoko
    Člen

posekal to no chlapec…..stejne doufam že bude dobřesm3

K1aptcha
    Člen

jen nevim co mu ta tom line upu-vadí sm6 vždyť třeba na Amazing City vystupoval ještě před tim machýrkem Divolim sm15 navíc tady jsou Cosmici (i Baker) aktuálně větší hvězdy bych řekl

andre
    Člen

už nevím jak to konkrétně bylo, ale taky už mě jednou kdysi napadlo, že Johan bude asi trošku jednodušší, ale nemůžu soudit podle jedné situace… ale pokud je toto fakt, tak to s mou domněnkou bude asi pravda, a to mě teda mrzí.. sm6

Palda61
    Člen

Tak já budu hrát místo něj.. a zadarmo sm0

kreeki
    Člen

dmnce sm13

Flash2001
    Účastník

Jestli je to pravda, co je v tom prohlaseni, tak mohu rict jedine: Johane, cos nam to provedl…sm18

editka
    Člen

jo to už taky vim, objevilo se to az jsem to odeslala… no co na to rict, je to v pr..

Dolikus1
    Člen

tak podle vyjádření pořadatele je snad jasný,že nebude…to je v pitchesm17

editka
    Člen

do prcic tak bude tam Gielen nebo ne?

deivis
    Člen

Převzato z http://www.rave.cz

2.5.2008 12:43:54team EC viz Johan Gielen
    Vyjádření organizátora akce Electronic Connection k nevystoupení Johana Gielena na akci.

Dnes v noci v 1:00 nám managment Johana Gielena poslal oficiální vyjádření, že nevystoupí na party Electronic Connection a to z důvodu nevyhovujícího časového line upu, který organizátor akce EC zaslal managmentu Johana Gielena měsíc před akcí a ze strany jeho managmentu nebyl ohledně jeho času vystoupení nijak připomínkován. Jeho požadavky na změnu jeho hraní v line upu nastaly až několik dní před akcí, kdy se už se změnou času nedalo nic dělat. Johan Gielen trval na svém, že v daný čas prostě není ochoten vystoupit a jeho vyjádření je tudíž nepochopitelné.
    Team EC na toto reaguje prohlášením, že Johan Gielen dostal dopředu zaplaceno 100% ceny honoráře, včetne booking fee, letenek, rider cateringu,hotelu a všech s tím souvisejících věcí a rozhodně není chyba na straně pořadatele.Vyjádření Gielenova managmentu o náhradním termínu jeho vystoupení je nyní úplně vedlejší, protože jeho krok pokazil jméno samotné akce ještě před jejím začátkem.

j.djsyky
    Člen

Gielen prý nebude, se mu nelíbí čas kdy má hrát a na poslední chvíli odřekl – bábovka jeden
    je to jeho ostuda

kreeki
    Člen

doufám že bude, páč když byl v mecce tak jsem musel z zdravotních důvodů vynechat, takže bych si na něj rád zapařil…

Tak až v tom bude jasno tak dejte vědět

káčko
    Člen

grrr

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 329)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.