TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection / T-Mobile Arena, Praha / 2.5.2008

• Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 329)
  • Autor
    alexx
    Člen

Gielen pry nakonec bude

káčko
    Člen

wooooohoooo !!!! tak to se sakra těšim ještě víc, zrovna Gielena jsem chtěl procestovat arénou a prosedět a propít.. jj, to to PĚKNĚ začíná 🙂 (teda doufám, že místo něj nebude jinej tralala)

Flash2001
    Účastník

Doufam, ze se nerozmohl nejaky „Clearvisionsky syndrom“sm13

Binary
    Člen

No to je síla teda. A kdo bude místo něj? Jsem tam chtěl jít jen kvůli němu, ale teď teda fakt nevim. sm6
    Vidim, že amatérismus českých agentur (kromě UM) nezná mezí. sm13

deivis
    Člen

Autor: Muff (IP zapsáno) – sme to už řešili na icq ne? 🙂
    Píšu české texty a Vyrys (případně i Star Guitar) mě je překládá a já poté odesílám. Takto bookuji. Normálka. Jsem zvyklej 🙂
    Odpovědi si občas přeložím. Když je tam jen OK atd 🙂

Tracid
    Člen

Mno na akci mám volnej vstup, tak vyrazím, abych poté mohl poreferovat, jak vše dopadlosm4

Muff
    Člen

Deivis a jak bookujes dje na E-Motion ? sm10

deivis
    Člen

LastHunter, Tracid

Díky moc!!! Angličtina fakt není moje doména sm6

Tracid
    Člen

We regret to inform you that Johan Gielen will not be performing at the „Electronic Connection“ event on Friday May 2nd at the T-Mobile Arena in Prague. Due to an unreachable agreement between Johan’s management and the organizers of the event in a number of areas, unfortunately, Johan’s performance has been canceled. We will be working on some new dates in the coming months, and thank you all for your continued support. DJLinks.com (Johan Gielen’s Management)

český překlad:

S politováním oznamujeme, že Johan Gielen nevystoupí na akci Electronic Connection v pátek 2.května v T-Mobile aréně (tady asi mělo být HC Spartasm3) v Praze. V důsledku neshod mezi Johanovým managementem a organizátory akce v mnoha bodech, bohužel bylo Johanovo vystoupení zrušeno. Připravujeme nový termín vystoupení v následujících měsících. Děkujeme za podporu.

Last
    Účastník

Tenhle organizátor se fakt nezapře…

Litujeme, že vás musíme informovat o tom, že Johan Gielen nevystoupí na akci „Electronic Connection“ v pátek 2. května v T-Mobile aréně v Praze. Kvůli „nedosažitelné dohodě“ 😀 mezi Johanovým managementem a organizátory akce ve spoustě bodech, bohužel, Johanovo vystoupení bylo zrušeno. Zapracujeme na nějakých nových termínech v nadcházejících měsících a děkujeme vám všem za pokračující podporu.
    DJLinks.com (Johan Gielenův management)

deivis
    Člen

Šlo by to prosím pro neaglicky mluvící občany (mě) přeložit prosím? Děkuji moc!

Flash2001
    Účastník

Dopr…, na Johana jsem se tesil jako na jednoho z nejvicsm19

iamek
    Člen

Toto nam pekne zacina sm19

iamek
    Člen

Toto nam pekne zacina sm19

Tracid
    Člen

předpokládám českej překlad pořadatele…btw důvod ze strany Johanova managera je jasný, prostě se nedohodli , jak psáno výše, v mnoha bodechsm6

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 329)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.