TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection / T-Mobile Arena, Praha / 2.5.2008

• Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 329)
  • Autor
    Tracid
    Člen

Muff: včera v noci jsem přesně tenhle odkaz zkoušel (přes jejich stránky – číslo akce 183017) a nebylo to tam, házelo mě to na default hlavní stránku http://www.ticketportal.cz, kde to také nebylo..tak asi tak, nemám proč bych si vymýšlelsm3

Muff
    Člen

Tracid: a zkoušel ses pořádně dívat ? Tohle vypadá jako předprodej. Kazdopadne reklama na tuto akci je mizerna a myslim ze navstevnost tomu bude odpovidat.

Klouci
    Člen

2Sexy:já bych ten lupen koupil…bohužel se moc často na net nedostanu tak mi písni třeba na telefon 739 467 097

Tracid
    Člen

bych teda celkem rád věděl, dle čeho soudíte, že je prodáno 3tis. lístků, každopádně se mi zdá, že Ticketportal již lístky nenabízí, čím tosm6

Raduška
    Člen

paldík: zapomeň, pokud bude venku takhle, tak budu chytat bronz a večer hurá do arény a ráno hurá na after sm11

Palda61
    Člen

hellman: no cosm15

raduš: ideálnísm11sm2

Raduška
    Člen

paldík: no hroznou, tak já můžu mezitím vyvenčit psa, umejt okna, ulovit mamuta, udělat večeři a vydělat peníze, ne? sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

palda: ty si děsná drbna sm15

Palda61
    Člen

Raduš: sm15.. btw, pokud bude v pátek stůl, tak jsem možná u hellmana před EC a hrajem.. Máš radost? sm2sm0

Raduška
    Člen

půlda: já ho tam křísit nebudu

kreeki: koukni se jim na špajs, tam sou tracky z produkce, to dost napoví, pokud nevíš vůbec

Palda61
    Člen

Raduška napsal(a):
    ——————————————————-
    > hellmo: posilováky si musíš vzít z domu

Ale no táksm18sm15

kreeki
    Člen

btw. jakožto ortodoxní trancer nemam moc přehled v ostatních stylech, poradí někdo, co přesně pánové Tong, Leger a Spoon hrajou? ..docela různorodá směska ne? díkes

.. a neříkejte že jsem lama sm15

Raduška
    Člen

hellmo: posilováky si musíš vzít z domu
    bijont infinity: no když může bej warm up na áčko kalbou roku, tak proč nemůže být after po EC akcí letošního roku, co ty na to?

2Sexy
    Člen

Nechcete nekdo 1 listek na EC ? Prodam za puvodni cenu 550Kč (ticketstream)…

Praha, 723067337 / #126-296.

Myslím že ti lidi co to vydrží až do konce budou posílení až až, (kdo byl někdy dopoledne ve Studiu 54, ví o čem mluvím sm0)
    Jinak ten after mně připadá pojatý trochu megalomansky (Retro, 2 stage…)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 91. až 105. (celkem z 329)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.