TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection / T-Mobile Arena, Praha / 2.5.2008

• Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 329)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

twe to aby tam rozdávali nějaký posilováky sm11sm15

Raduška
    Člen

co se týče lístků, tak jen tipuju podle ticketportalu, maj to tam nějak divně, ale tak kdyžtak koukněte sami. Plakáty fakt nejsou, ale tak zas koukni na tu reklamu na netu, ta je solidní.
    Andrewsi: k obědu to tam už bude děsná kalba, to se neboj, nebo spíš boj? já nevim 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

mike_h napsal(a):
    ——————————————————-
    > Raduška: Andrewsovo podani starsich tranciku by
    > mne moc zajimalo, ale moc se mi nechce rano si
    > privstat abych mohl jet do prahy na nejakej after
    > sm2

No ani by sis nemusel tak moc přivstat; nejspíš budu hrát někdy ‚k obědu‘, tzn. od dvanácti do dvou. Jsem fakt zvědavej, jak to tam v tu dobu bude vypadat sm2

Dolikus1
    Člen

Vůbec sem hlavně po Praze neviděl jedinej plakát na tuhle akci..nevim,možná se pletu,ptz ted hodně jezdím autem.Ale když si vzpomenu,že Transmission na mě koukala v každým metru…

No jsem zvědavý kolik přijde lidí a jak to celé vůbec dopadne. Jestli je pravda že je prodáno 3tis. lístků, tak to podle mně není nijak mnoho, vzhledem k tomu že na místě budou stát 700, což je docela dost… Já jsem se třeba pořád ještě nerozhodnul jestli jít, tak třeba bude takových lidí víc

Partygirl
    Člen

tahle akce de mimo me

Gizmo
    Člen

Už se těším a jsem zvědavej – After … uvidim … možná se na chvilku stavím to okouknout, ale spíš pojedu z5 do Plzně…

mike_h
    Člen

Raduška: Andrewsovo podani starsich tranciku by mne moc zajimalo, ale moc se mi nechce rano si privstat abych mohl jet do prahy na nejakej after sm2

Raduška
    Člen

no mě se zdá, pokud čtu správně, že je prodaných přes 3000 lístků a na tyhle akce se počet prodaných lístků v předprodeji a počet účastníků moc nemění, ne? spíš si ještě dost lidí kupuje lístky na místě, nebo ne?

a na afteru taky předpokládám dost lidí, koukněte na lajnap, ten je libovej!

mike_h
    Člen

Gizmo:jen hadam… to, ze je od konkurence?sm3

Gizmo
    Člen

Josh : to sem samozřejmě pochopil…. akorát úplně nechápu co tě k tomu vede …

Josh
    Člen

Na celý EC:o)sm13

Josh
    Člen

Na celý EC:o)sm13

Gizmo
    Člen

Josh : na afteru ???? sm15sm15sm15 to by byl nářez :-)))

Josh
    Člen

Já čekám max do 1500.lidí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 329)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.