TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Electronic Connection / T-Mobile Arena, Praha / 2.5.2008

• Toto téma obsahuje celkem 271 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Hustey a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 329)
  • Autor
    drobex
    Člen

Jasný, díky za upozornění na chybu. Grafik už to opravil a Karel to už vyměnil.

Díky.

milan: šak se bavíme o afterparty, ne o electronic connection přímo. afterparty je až po, ale co já vím, jak to mají?? sm11

Raduška
    Člen

řeč je o after, samozřejmě, že je hned po party

milan
    Člen

KreinerPhoto – Na vstupence je napsaný 2.5. a začátek 19:00sm2

asi chyba. má to být 3.5. v 5:00

andre
    Člen

koukám na banner co tu běží k afterparty v retro music hall a asi tam bude chyba – píše se tam že to je v NEDĚLI, přitom Electronic Connection je v pátek,ne? To Afterparty bude až obden, nebo je to error?

Raduška
    Člen

to je zas keců sm6 mě uplně dojímá, jak sou tady všichni děsně chytrý, aniž by něco věděli, samý spekulace!

Tracid
    Člen

Gizmo: no spíš ten termín je celkem nic moc…přeci jen v pátek chci mít dovču a ty čtyři dny se mi fakt trávit v Praze nechce, tak asi spíš tak…sm6…očekávám návštěvu podobné té, co by se bývala dostavila na AC2, ale nechme se příjemně překvapit

Gizmo
    Člen

Tracid: Čekal bys ohňostroj nad hradem do loga akce ??? ROFL … ne nic ve zlym …

Už se na tu akci mega tešim – tentokrát to budu mít napínací – pojedu po ose 29. nebo 30.4. Nymburk – Plzeň, 2.5. Plzeň – Praha, 3.5. Praha – Plzeň 4.5. Plzeň – Nymburk abych si už koupil větší paměťovku do mobila abych měl na cestách co poslouchat … sm15sm15

Těšim se a doufám, že UM konečně bude mít rozumnou konkurenci …sm11

Tracid
    Člen

Počkám si až teprve na 1.5. a pak se rozhodnu…, když budu doma, jestli zajdu…zatím mi přijde kolem téhle halovky nějak moc klíííídsm0

kreeki
    Člen

nu což o to, lupen na EC ještě nemam, ale to mě opravdu nedonutí zažít kombinaci Mecca+Schossow sm17

In Music
    Člen

Limitovaná edice lístků Electronic Connection k dostání pouze na akci Musica

Chystáte se 2. května na megapárty Electronic Connection a ještě nemáte lístky? Agentura NewEra ve spolupráci se skupinou In Music vám nabízejí speciální edici vstupenek na tuhle pražskou Megapárty. Vstupenky z této edice si můžete zakoupit jen tuto sobotu, speciálně na akci MUSICA – Electronic Connection warm-up, která se uskutečni v pražském klubu Mecca. Jako hlavní host zde vystoupí Švéd Marcus Schossow, společně s ním půvabná slovenská DJane Nifra a resident této párty Bon Finix.

Vstupenky budou k dostání v limitované edici, která čítá pouhých 100 kusů a je za exklusivní výhodnou cenu 500 korun za jeden lístek. Chcete-li se tedy dostat na megapárty Electronic Connection 2.5.2008 do pražské HC Sparta Areny levněji, přijďte teď v sobotu do Meccy.

Na akci Electronic Connection vystoupí taková hvězdná jména jakými jsou Pete Tong, Sebastien Leger, Dave Spoon, Johan Gielen, Cosmic Gate, Fred Baker, Laydee Jane a Martin Hloch. Tuhle párty byste si rozhodne neměli nechat ujít.

Hustey
    Člen

no kalit do 16:00 je uz i na me dost sm0

M4RT1NEK
    Člen

Po Mayday, ASOTu a EC určitě nééé 😀

Raduška
    Člen

to se bude končit tak brzo? sm10sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 329)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.