TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #10 (Binary)

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Binary a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 91)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

ale moc hardstylu tam nebude (předběžně jeden sm0) spíš plánuju ještě nějakej country trance sm16 ba ne sm4 a ukázek bude 60 (ať mam co prezentovat sm2)

SHP
    Člen

K1aptchuv ID contest bych si mozna i dal 🙂

wenca
    Účastník

K1aptcha: doufám že v tom tvým si konečně vrznu!!!sm0 svižnější skladby mě vyhovujou

Natix
    Účastník

Já bych dal další pokud možno co nejdřív, nějaké přestávky podle mě nemají moc smysl, vždycky se najde někdo, kdo zrovna nebude mít čas, a udělat si tu půlhoďku na projetí ukázek může snad každý, zvlášť když kontest trvá týden nebo i dýl.

Jinak tenhle kontest byl dost těžký, nebýt hintů, mám jenom jeden track (34), snad Klapčka udělá trochu lehčí (ne „lehčí“!), možná jsem ještě mohl trochu zabojovat, ale vzhledem k tomu, že včera a dneska jsem psal zkoušky, tak jsem to vzdal.

K1aptcha
    Člen

M.i.k.e: nech se překvapit sm15

M.i.k.e
    Člen

K1aptcha : a dáš tam Anthem?sm11

Binary
    Člen

dukelak: Vidíš, kdyby ses nestyděl, mohls mít 3 body (1 unique) a předposlední místo. sm2

dukelak
    Člen

tak to jsem moh napsat to Lume a měl bych unique,sakrblé sm2…snad příště…podle mě hodně těžkej contest…jak jsem říkal,dost melodií jsem v hlavě měl,ale dohledat je…snad téměř nemožný

po velkém přemýšlení EDIT… z pravděpodobně velmi jasných důvodů se (ač mi to srdce trhá, protože to bude asi jediný contest kde budu dost věcí znát) nezúčastním… sm4

K1aptcha
    Člen

takže s Romanem vyřešeno po ICQ, příští Contest pořádám já sm3

teď záleží, kdy byste šli do dalšího dílu? za 2 týdny? nebo třeba až po prázdninách? diskutujte sm2

každopádně slibuju lehčí výběr tracků, tak 10 záchytných skladeb, samozřejmě čekejte více svižnější a tvrdší selekci než v předchozích dílech (i na handz up dojde sm0)

Honzin
    Člen

ja si rvu vlasy taky tech znamejch veci na ktere jsem nemohl ani za boha prijit hold to pro me bylasm15 nejak min provarena pasazsm15

Palda61
    Člen

Pumu jsem poznal taky, ale to bylo skoro jediný sm0

Anonymní uživatel
    Neaktivní

6. David West – Envy [Silver Planet Rec.] sm10
    9. Gyala – Silver Rain (Hawk Remix) [Real Deep] já věděl, že sem gumák 😀
    24. Lume – Lume (Original Mix) [Monster Force] málem sem si ty vlasy vytrhal
    28. Woody van Eyden – Si-N+R-Je
    36. Sam Sharp – Hoover [Reset] sm19

no určitě jeden z těch těžších kontestů, ale i tak super práce a zajímavej výběrsm3

K1aptcha
    Člen

tohle byl super výběr, 20ka byla teda kruciální že jsem nepoznal sm19
    gratulace Romanovi, ještě si počkám na jeho ofiko vyjádření, zda chce nebo nechce dělat příští díl…

makauskas
    Člen

No 7 som tušil ,že je to Schulzov remix, takže hned to idem sosnuťsm4
    No 30 je super vec, takisto 2 ale aj tak asi 60% TL vôbec nemám v archívesm4

Btw, klapča dufma bude poriadať ďalší kontest, ak si už nevrznem ani tam , tak rezignujem na funkciu rostlinářesm4sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.