TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #10 (Binary)

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Binary a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 91)
  • Autor
    wenca
    Účastník

sakra, jsem myslel že nebudu s těm 3 bodama sám a vy mi takhle utečete, že se nestydítesm0

Binary
    Člen

Nápověd využili Freezer a Natix a vylepšili si skóre sm3 Novým soutěžícím je wenca. sm0

1. Roman…………………57 b.
    2. hellman……………….18 b.
    3. Natix…………………….17 b. (+14)
    4. K1aptcha……………..15 b.
    5. M.I.K.E………………….12 b.
    6. majklhauske………..10 b.
    7. Freezer…………………10 b. (+7)
    8. wenca…………………… 3 b.

Uniques:

Roman……………11
    hellman………….. 3
    Natix…………………2
    majklhauske……1

Roman
    Člen

Nápovědy sou good, tak taky ještě něco zkusim dohledat, protože by mě samotnýho štvalo, kdybych ty věci nepoznal :))

Natix
    Účastník

Tak nápovědy trochu pomohly, jsem zvědavej jak se to nakonec vyvine. sm3

Binary
    Člen

mountainer: taky všechno vykecáš sm15

mountainer
    Člen

41. Jožin z bažin od Milana? to tu rozdrtilo skoro každýho

Palda61
    Člen

Tak jsem to jen tak prolítnul a mám asi 3-4 sm0

dance-girl
    Člen

tak 41 už musí bejt asi jasná každýmu sm3

Binary
    Člen

Tak nahodim nějaký hinty, snad se někdo chytne. sm3

01. hodně temnej a lehce undergroundovej progressive ve kterym má prsty Andrew K.
    03. parádní vrzačka z roku 2006 od německo-finského dua
    04. projekt pána, který má dvě křestní jména a tohle je B-side vinylu z roku 2004
    09. dalším aliasem tohoto projektu je např. Estiva
    12. track poměrně známého skandinávského prog producenta, který se proslavil v letech 2004-05 a od té doby o něm nebylo slyšet. tento však vydal pod svou méně známou přezdívkou
    13. prvotina ruského producenta, která byla recenzována i na trance.cz, je skutečnou atrakcí
    15. dva Poláci se s námi rozhodli sdílet své pocity prostřednictvím labelu Solaris.
    20. ko-produkoval to pán, jehož jméno připomíná uzeninu, domyslíme-li si interpunkci
    22. remix dje, který tu hrál před necelým měsícem
    23. nepříliš známý belgický dj, který vydal tento track na nejznámějším belgickém labelu
    26. nemá to na svědomí nikdo jiný než polobůh z Belgie, ale někdo mu s tím pomáhal.
    27. tracky tohoto již neaktivního projektu s oblibou remixoval pan mlynář
    28. i tento pán zde před pár týdny vystupoval
    30. tento počin dvou Britů zremixovali dva Poláci
    31. Vítěz z Discoveru
    32. každý z nás zná alespoň jeden citát, někdo i víc citátů…
    33. jeden z vítězů soutěže Pimp my track.
    38. trochu pozapomenutý track jednoho z nejoblíbenějších a nejplodnějších producentů současnosti, který však nedělal sám
    41. tenhle chlapík letos rozdrtil většinu trance.cz, proto mě překvapilo, že ho nikdo nepoznal
    43. nebe je občas oranžové…
    45. i polovina tohoto projektu sem letos zavítala… umí nejen výborný (tech)trance, ale i brutální techno

Leosh
    Člen

v tomto contestu se fakt nechytám…sm6 večer pošlu ten svůj jeden track, abych se zařadil na poslední místo, ale jinak se neni v 95% čeho chytit… ani producent ani remixér nejde odtušit… prostě bída, takový tracky jsem v životě neslyšel…sm7

njn to je jiná já jen že léta davná jsem projíždej kdejaký mp3 a kdejaký shopy.. a jako fakt toho moc neznám.. 😉

Roman
    Člen

majklhauske: tak provařený věci tam nejsou, ale známý věci jo…a holt znam Binaryho vkus, kterej je podobnej mýmu no, já za to nemůžu :)) sm16

roman nechápu kdyby to byli alespon neco známýho..a le tech tracků tam zase tolik provařených není..

Natix
    Účastník

Tohle není vtipný! sm13

Bobr
    Člen

Tak mě něco řiká dvojka, tu myslim že bych i někde našel kdybych hledal, pak dloooouho nic, pak 20 mi připomíná jednu věc ale to se mi spíš jenom zdá, dál pak 24 a 25 poznávam, názvy ale netušim, takže zřejmě nemá cenu se vůbec snažit sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.