TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #10 (Binary)

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Binary a poslední změna proběhla před 16 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 91)
  • Autor
    wenca
    Účastník

K1aptcha: vyhraj to!!!!sm0 pak bych možná mohl mít šanci na nějaký lepší umístění, a hlavně pak nějaký Alphazone, DJ Space raven atdsm2

K1aptcha
    Člen

tak to mění situaci sm16 každopádně alespoň ty body jsou ale marný sm0

Roman
    Člen

K1aptcha: neni, já už contest dělat znova nechci, takže když bych vyhrál, tak ho bude dělat druhej v pořadí 😉

K1aptcha
    Člen

ty jo tak to je hodně marný sm15

Binary
    Člen

Takže, už se pár lidí zapojilo, tak zveřejňuju průběžné pořadí: sm3

1. Roman…………………57 b.
    2. hellman……………….18 b.
    3. K1aptcha……………..15 b.
    4. M.I.K.E………………….12 b.
    5. majklhauske………..10 b.
    6.-7. Freezer……………. 3 b.
    6.-7. Natix………………… 3 b.

Uniques:

Roman……………11
    hellman………….. 3
    majklhauske……1

Anonymní uživatel
    Neaktivní

drobex: Normálně jsou v contestech i starší věci sm4

Binary
    Člen

Tak pošlete aspoň to málo, co máte. sm4 Pak budou hinty a třeba si ještě vzpomenete.

drobex
    Člen

Heh jsem poznal 2 uplne a u jednoho vim interpreta ale ten track nemam a u jednoho vim ze to mam nekde na CD, ale jsem linej hledat. Takze to asi taky nema u me cenu. – skoda ze se tohle nedelalo v letech 94-2003 to jsem znal vsechno, ale ted na to uz nemam cas to vse poslouchat a ucit se to.

dukelak
    Člen

každej at napíše tu jednu-tři věci,co ví sm2já se taky zasek u tý jedný jistoty…ale jelikož mě dělá problém vzpomenout si i na proflákliny, nedávám si šanci, že bych na něco dál přišel

M.i.k.e
    Člen

no,já sem protentokrát úplně dutej…100% sem poznal 3 věci (2,34,35)…u dalších asi 5 tluču hlavou o stůl a nevzpomenu si…hlavně u 38 a 43 je to trága…

Binary
    Člen

Tak já nevim, uvažoval jsem, že bych přidal 10 superlehkých ukázek, aby aspoň někdo soutěžil. Co vy na to? Dal jsem si na tom docela záležet a mrzí mě, že hrajou zatim jen 3 lidi. Přitom to jsou všechno tracky z let 2003 – 2006, takže doba nedávno minulá. Ale holt to nejsou profláknutý hitovky.

Newman
    Člen

Přiznám se bez boje, že neznám vůbec nic sm0

Roman
    Člen

ehm jak tak koukam, má někdo víc jak 15 poznanejch IDs? sm15 sm16

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak to je první contest, ve kterém zvažuji svou účast…asi jeko většina zde jsem toho moc nepoznal, když bych hodně zapřemejšlel a projel si pár starších tracků tak bych mohl tak na 4-5 věcí přijít, otázkou je jestli to vůbec stojí za tu námahu sm2

btw 44 je pro mně jediná lehká sm3

Už abych se zase jednou dostal ke contestu já, abych vám opět předvedl jak vypadá lehký contestík, jenomže pokud to budete dělat takhle ultra hard, tak se k tomu už nikdy nedostanu sm0

makauskas
    Člen

Vzdávam sa dobrovoľne, bez boja a bez zbytočných výhovoriek….
    Btw, krása minulosti spočíva v tom, že tracky sa dali počúvať ako set s myšlienkou a názvy boli druhoradé…sm5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.