TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse ID Contest #10 (Binary)

• Toto téma obsahuje celkem 89 odpovědí. Do diskuze (29 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Binary a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Autor
    wenca
    Účastník

2Sexy: no já bych zase řekl, že ty co byly víc na začátku byly o dost lehčí než teď ty poslední 3-4, to kdybych udělal contest já, tak bystě měli všichni 100 bodůsm0

2Sexy
    Člen

Tak mam takovej pocit ze zadnej z 10 contestu nebyl nikdy uplne lehkej sm2

Natix
    Účastník

Star_Guitar:
    Myslím že lam nás tu bude víc. Po zběžném poslechu jsem poznal taky jenom 34. Fakt děsně lehoučký kontest. sm13

hmmm tak jestli je tohle lehkej contest, tak jsem opravdu lama na entou, nepoznala jsem prakticky nic a u toho, co je nad slunce jasný, bouchám do stolu a nadávám si… sm0
    myslím že to zase skončí stejně jako minule a předminule, budu se koukat pěkně z povzdálí sm3

2 to je mega luxus ono všeobecne na tohodle pána jsem jezdil kam se dalo nejel producentsky mi sedl

jinak jsem poznal ješte..

8 , 11,

a možná bych odhalil..

19 , 21, 42

takže nevím nevím.. 🙂 asi z toho nic nebude..

wenca
    Účastník

Honzin: to jsi na tom líp než já, já poznal jen 34ku sm2 ale jako nějaký ty skladby fakt parádní…..

Binary
    Člen

majkl: To je moje oblíbená sm3 Dá se říct, že všechny tracky z tohohle contestu jsou moje oblíbený. sm0

Honzin: jen hraj, třeba časem na něco ještě přijdeš. sm4

binary ty máš tu dvojku jako oblibenou nebo si to dal jen tak.. ?

Honzin
    Člen

no tak ja nehraju sm18 aspon ne v tomto kole, se dvouma trackama bych jsitil prvni misto od koncesm19

Roman
    Člen

tak po prvnim poslechu sem něco poznal (něco sem i čekal, že tam bude) a něco mi je povědomý, tak uvidim, jestli si vzpomenu…aspoň, že už nesoutěžim o 1. místo :))

dukelak
    Člen

úplně jistej jsem si jen 24kou sm2
    …pak asi 15 tracků úplně k zešílení 😀

Flash2001
    Účastník

Vecer se na to podivamsm4

M.i.k.e
    Člen

super…díky…snad poznám aspon něcosm0

K1aptcha
    Člen
    M.i.k.e
    Člen

2Binary : nemoch bys to prosim te upnot jeste nekam…nejlip trebas na rapid?sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 91)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.