Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Konec Trance Energy -> Energy 2011
- Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (34 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
dance-event a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
26. 9. 2010 v 18:51 #182324
Jimmy-GellarÚčastníkTak pevně doufám že lineup bude silně zastoupený trancem a jen částečně třeba housem, že by byla třeba jen 1 stage na ten jiný žánr a zbytek hezky trance jako dřív…..no uvidíme za 14 dní 🙂
26. 9. 2010 v 18:47 #182323
HusteyČlendneska je moderni facebook nemit, stejne tak jako je moderni nekourit 🙂
26. 9. 2010 v 18:36 #182320
styk pohlavsonČlenHustey: Já sám FB nemám (jsem looser, já vím), ale chápu lidi, že budou-li mít podobný cíl, je na tuto FB nejideálnější..
Zase ale, bude-li line-up slabej, myslím si, ať lidí dají vědět „My tohle nechceme“.26. 9. 2010 v 18:13 #182316
HusteyČlenja nevim, prijde mi to tak. moderni strategie = pokud se mi neco nelibi, tak udelam skupinu na facebooku, zaspamuju vsechny at se pripoji a to by bylo, aby se neco nestalo : ) (imho samozrejme nesmysl a doufam ze ten trend skonci)
26. 9. 2010 v 17:51 #182310
styk pohlavsonČlenhustey: Z čeho soudíš, že si to každý myslí?
26. 9. 2010 v 17:49 #182309
HusteyČlentezko rict, ja si myslim ze ani milionove skupiny na FB s tim nic neudelaji, nechapu proc si kazdy mysli ze kdyz klikne na „stat se fanouskem“, tak zmeni cely svet 🙂
26. 9. 2010 v 17:32 #182307
styk pohlavsonČlenHustey: No nasranejch je prej zatím docela dost lidí, takže si myslím, že rozhodne asi fakt ten line-up,
kterej když bude mizernej, tak se něco určitě rozjede skrze FB..26. 9. 2010 v 17:18 #182302
HusteyČlenmyslim, ze protesty at uz jakekoliv s tim stejne nic nenadelaji.
26. 9. 2010 v 17:11 #182297
styk pohlavsonČlenSnad to nebude tak zlý.. Volně přeloženo do češtiny, sorry za místy kostrbatej překlad:
[b]TRANCE ENERGY je ENERGY
24/09/2010
Minulý týden jsme obdrželi a přečetli mnoho překvapivých reakcí věrných fanoušků Trance Energy,
které se týkaly oznámení, že Trance Energy bude do budoucna pokračovat jen jako „Energy“.
Jak je zřejmě vidět, naše zpráva nebyla příliš jasna, a tak jsme tady, abychom ji vysvětlili trochu více.Znepokojení následuje po důkladně přečtených různých zprávách týkajících se převážně změny jména,
korespondujících s myšlenkou, že by se celý event kompletně změnil. Taková hypotéza je zcela neopodstatněná.
Abychom jí vyvrátili, chceme jasně prohlásit, že Energy zůstává věrná svým hudebním kořenům!
Kromě toho bude mít celý event nový svěžejší vzhled a atmosféru, kterou zdědil od našich designérů.Síť Energy nezklame milovníky tranceu. Posuďte sami 7.října, kdy bude znám line-up.
Máte-li nějaké dotazy nebo chcete-li nám napsat, pište na „info@trance-energy.com“,
odpovíme tak rychle, jak to jen bude možné.JSME SÍŤ ENERGY
19. února 2011
Jaarbeurs Utrecht[/b]Já osobně tuten krok ID&T absolutně nechápu.. Proč měnit něco, co úspěšně funguje a na co je mnoho let X lidí zvyklých?
Podle mě není důvod ke změně jména eventu a hudebně už vůbec ne, pakliže nechceme,
aby se z „ENERGY“ stala druhá Sensation.. Nic proti houseu, ale myslím si, že by tuten event měl zůstat takovej,
jakej je a kdo má podobnej názor, měl by ho sdělit ID&T skrze ten mail.Do dnešního dne obdrželi už několik tisíc protestů
a myslím si, že jich ještě hodně přibyde..26. 9. 2010 v 16:12 #182293
dance-eventČlenTrance Energy končí .
ID&T se po 11ti letech rozhodla změnit koncepci této populární halovky.
Nový koncept přinese více stylů taneční hudby (house, hard trance… ) a také nový název ENERGY
Můžete se o tom přesvědčit už 19.2.2010 v Utrechtu. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.