TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 196)
  • Autor
    Kucas
    Účastník

Ono je to jedno jestli je to trance nebo house tady nemá šanci žádná akce sm15

Michal
    Účastník

OK, v tom pripade se omlouvam, ale asi by tu nemely byt topicy, kt. nesouvisi s trancem, kdyz je to trance.cz. Po SW totiz muzeme ocekavat to samé zde ( samozrejme od tech, kteri na na ní nebyli). Jinak Dolikus souhlas, TF3 mela opravdu proti Magnetu smesny projekce, lasery i svetla, ale to hlavni – vykony DJs byly famozni na obou akcích 🙂 Samozrejme to posuzuji, jelikoz jsme byl na obou akcích sm18 A na obou shodou okolností strizlivej sm15

Hustey
    Člen

Michal: vsak tady nikdo samotnou akci nekritizuje (naopak se mi zda ze to bylo chvaleno), bavime se pouze o hudebni urovni, kterou jde vyborne posoudit i bez navstevy takove akce 🙂

mareno
    Člen

[quote Michal]Podle videi se da vyvodit plno zaveru a kdo nebyl, tak necht se prosím nevyjadruje, je to docela trapné a neobjektivní. Peace[/quote]

Tohle je fórum, takže se může každý vyjadřovat k čemu chce, jak chce a to i neobjektivně. I když se to někomu může zdát trapné. Peace

Michal
    Účastník

Podle videi se da vyvodit plno zaveru a kdo nebyl, tak necht se prosím nevyjadruje, je to docela trapné a neobjektivní. Peace

Michal
    Účastník

Durand vs Tiesto v SSZ – a ja zvolil jen Duranda sm19 Do tedka mě to štve 😛

Anonymní uživatel
    Host

Aaaaa, tohle forum nikdy nezklame, diskutujou lidi, co tam ani nebyli a hned je to diskotékasm3 No nic…

Jak psal kolega Kucas, takovouhle atmosféru v čechách na halovce už asi nikdy nezažijem..Když to srovnám s poslední Transfůzí, tak je to asi podobný jako srovnání Durand-Tiesto pár let zpátky v SaSaZu. Pro mě asi halovka roku, možná i česká celkové, nepředpokládám, že takovéhle složení se ještě někdy u nas objeví..A to co se dělo při setech Chuckieho a Dada life, to už se opakovat asi nebude, proste masakr, masakr a s napětím očekávám druhej díl. Díky pořadatelům za tu odvahu!

Hustey
    Člen

mareno: nemuzes proste na halovce ocekavat nejaky hudebne zajimavy set, to jsem videl naposledy maximalne na prvni Sensation v Praze 🙂

mareno
    Člen

[quote Hustey]tak podle tech videi od Ronnyho to je totalni megadiskoteka, ale na takovou akci je to naprosto idealni, takze by meli byt spokojeni jak navstevnici, tak poradatele 🙂

edit: o co, ze na pristim Magneticu bude mit live-act Don Omar nebo Pitbull^^[/quote]

Tak jsem si to taky pustil a musím uznat, že děcka asi měla radost, ale každej podle svýho gusta samozřejmě.
    Co se týká atmosféry, tak ta se z těch videií zdá dobrá, ale že by mi z toho spadly trenky, říct teda nemůžu.

Hustey
    Člen

tak podle tech videi od Ronnyho to je totalni megadiskoteka, ale na takovou akci je to naprosto idealni, takze by meli byt spokojeni jak navstevnici, tak poradatele 🙂

edit: o co, ze na pristim Magneticu bude mit live-act Don Omar nebo Pitbull^^

edit2: abych tedy jen nehanil – mimohudebne vypada vse naprosto profesionalne, takze organizatori odvedli dobrou praci.

Sigix
    Člen

[quote Kucas]Zvuk byl na hovno ale atmosféra a sety to naprosto vynahradili .... takováhle už na trance akcích nikde neni a asi bohužel nebude house je prostě
    na párty mnohem lepší ....

Dadalife hráli poslední nejspíš kvuli chuckiemu kterej nestihnul svuj set a odehrál předposlední
    pro mě jedině dobře že nehrál ten šmatlák Culter a já si akci užil až do uplnýho konce[/quote]
    +1

mich0lin
    Člen

[url=http://www.techno.cz/clanek/40483/videa-z-akce-magnetic-festival-2012-od-ronnyho]http://www.techno.cz/clanek/40483/videa-z-akce-magnetic-festival-2012-od-ronnyho[/url]

Kucas
    Účastník
    Kucas
    Účastník

Zvuk byl na hovno ale atmosféra a sety to naprosto vynahradili …. takováhle už na trance akcích nikde neni a asi bohužel nebude house je prostě
    na párty mnohem lepší ….

Dadalife hráli poslední nejspíš kvuli chuckiemu kterej nestihnul svuj set a odehrál předposlední
    pro mě jedině dobře že nehrál ten šmatlák Culter a já si akci užil až do uplnýho konce

Sigix
    Člen

S těma laserama a světelnou show nevím – byla to paráda ale na TMka výrazně vyšší úroveň – ne že bych chodil na světla na akci, ale odvařenej bych z nich tolik zas nebyl prostě standard….

Oraganizačně zvládnutý na 1.

Aviccii – škoda, takovej divnej set
    ostatní – bezvadný!

Jediný co tak ten zvuk… od toho plechu se to nechutně vracelo a zbytečně nahlas občas… ve předu o uši i se špuntama, vzadu to ale už bylo parádní.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 196)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.