Úvod › Fóra › Trance Diskuse › MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha
- Toto téma obsahuje celkem 195 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
live61.com a poslední změna proběhla před 11 roky a 10 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9. 5. 2012 v 15:56 #208059
Kucas
ÚčastníkOno je to jedno jestli je to trance nebo house tady nemá šanci žádná akce sm15
9. 5. 2012 v 15:55 #208058Michal
ÚčastníkOK, v tom pripade se omlouvam, ale asi by tu nemely byt topicy, kt. nesouvisi s trancem, kdyz je to trance.cz. Po SW totiz muzeme ocekavat to samé zde ( samozrejme od tech, kteri na na ní nebyli). Jinak Dolikus souhlas, TF3 mela opravdu proti Magnetu smesny projekce, lasery i svetla, ale to hlavni – vykony DJs byly famozni na obou akcích 🙂 Samozrejme to posuzuji, jelikoz jsme byl na obou akcích sm18 A na obou shodou okolností strizlivej sm15
9. 5. 2012 v 15:37 #208057Hustey
ČlenMichal: vsak tady nikdo samotnou akci nekritizuje (naopak se mi zda ze to bylo chvaleno), bavime se pouze o hudebni urovni, kterou jde vyborne posoudit i bez navstevy takove akce 🙂
9. 5. 2012 v 15:36 #208056mareno
Člen[quote Michal]Podle videi se da vyvodit plno zaveru a kdo nebyl, tak necht se prosím nevyjadruje, je to docela trapné a neobjektivní. Peace[/quote]
Tohle je fórum, takže se může každý vyjadřovat k čemu chce, jak chce a to i neobjektivně. I když se to někomu může zdát trapné. Peace
9. 5. 2012 v 15:24 #208055Michal
ÚčastníkPodle videi se da vyvodit plno zaveru a kdo nebyl, tak necht se prosím nevyjadruje, je to docela trapné a neobjektivní. Peace
9. 5. 2012 v 15:18 #208054Michal
ÚčastníkDurand vs Tiesto v SSZ – a ja zvolil jen Duranda sm19 Do tedka mě to štve 😛
9. 5. 2012 v 15:14 #208053Anonymní uživatel
HostAaaaa, tohle forum nikdy nezklame, diskutujou lidi, co tam ani nebyli a hned je to diskotékasm3 No nic…
Jak psal kolega Kucas, takovouhle atmosféru v čechách na halovce už asi nikdy nezažijem..Když to srovnám s poslední Transfůzí, tak je to asi podobný jako srovnání Durand-Tiesto pár let zpátky v SaSaZu. Pro mě asi halovka roku, možná i česká celkové, nepředpokládám, že takovéhle složení se ještě někdy u nas objeví..A to co se dělo při setech Chuckieho a Dada life, to už se opakovat asi nebude, proste masakr, masakr a s napětím očekávám druhej díl. Díky pořadatelům za tu odvahu!
9. 5. 2012 v 13:54 #208052Hustey
Členmareno: nemuzes proste na halovce ocekavat nejaky hudebne zajimavy set, to jsem videl naposledy maximalne na prvni Sensation v Praze 🙂
9. 5. 2012 v 13:52 #208051mareno
Člen[quote Hustey]tak podle tech videi od Ronnyho to je totalni megadiskoteka, ale na takovou akci je to naprosto idealni, takze by meli byt spokojeni jak navstevnici, tak poradatele 🙂
edit: o co, ze na pristim Magneticu bude mit live-act Don Omar nebo Pitbull^^[/quote]
Tak jsem si to taky pustil a musím uznat, že děcka asi měla radost, ale každej podle svýho gusta samozřejmě.
Co se týká atmosféry, tak ta se z těch videií zdá dobrá, ale že by mi z toho spadly trenky, říct teda nemůžu.9. 5. 2012 v 13:35 #208050Hustey
Člentak podle tech videi od Ronnyho to je totalni megadiskoteka, ale na takovou akci je to naprosto idealni, takze by meli byt spokojeni jak navstevnici, tak poradatele 🙂
edit: o co, ze na pristim Magneticu bude mit live-act Don Omar nebo Pitbull^^
edit2: abych tedy jen nehanil – mimohudebne vypada vse naprosto profesionalne, takze organizatori odvedli dobrou praci.
9. 5. 2012 v 13:31 #208049Sigix
Člen[quote Kucas]Zvuk byl na hovno ale atmosféra a sety to naprosto vynahradili .... takováhle už na trance akcích nikde neni a asi bohužel nebude house je prostě
na párty mnohem lepší ....Dadalife hráli poslední nejspíš kvuli chuckiemu kterej nestihnul svuj set a odehrál předposlední
pro mě jedině dobře že nehrál ten šmatlák Culter a já si akci užil až do uplnýho konce[/quote]
+19. 5. 2012 v 12:43 #208048mich0lin
Člen[url=http://www.techno.cz/clanek/40483/videa-z-akce-magnetic-festival-2012-od-ronnyho]http://www.techno.cz/clanek/40483/videa-z-akce-magnetic-festival-2012-od-ronnyho[/url]
8. 5. 2012 v 19:55 #2080448. 5. 2012 v 19:28 #208043Kucas
ÚčastníkZvuk byl na hovno ale atmosféra a sety to naprosto vynahradili …. takováhle už na trance akcích nikde neni a asi bohužel nebude house je prostě
na párty mnohem lepší ….Dadalife hráli poslední nejspíš kvuli chuckiemu kterej nestihnul svuj set a odehrál předposlední
pro mě jedině dobře že nehrál ten šmatlák Culter a já si akci užil až do uplnýho konce8. 5. 2012 v 18:46 #208040Sigix
ČlenS těma laserama a světelnou show nevím – byla to paráda ale na TMka výrazně vyšší úroveň – ne že bych chodil na světla na akci, ale odvařenej bych z nich tolik zas nebyl prostě standard….
Oraganizačně zvládnutý na 1.
Aviccii – škoda, takovej divnej set
ostatní – bezvadný!Jediný co tak ten zvuk… od toho plechu se to nechutně vracelo a zbytečně nahlas občas… ve předu o uši i se špuntama, vzadu to ale už bylo parádní.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.