TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse MAGNETIC FESTIVAL presents AVICII, Hardwell, Chuckie… – 7.5.2012 – Praha

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 196)
  • Autor
    dukelak
    Člen

jak to bylo s Dada Life? prej hráli až od půl šestý…vzhledem k tomu, že kdybych jel, tak jenom kvůli nim, tak by pro mě akce byla pořádnej provar :))

Michal
    Účastník

iamek: Magnetic 2 bude letos na podzim / zima, ale urcite doporucuju jit, i kdyz obavam se ze 1ku to neprekona uz, precejenom tady potrebovali udelat si renomé. To stejny bylo i u Pleasure Islandu, kdy 1ka byla bezkonkurencni, ale samozrejme to muze byt jinak, kazdopadne uz ted se nemuzu dockat sm5

Michal
    Účastník

[quote prochi]Organizace skvěle zvládnutá, dva dlouhe bary po straně parketu, kdy na každém metru byl jeden barman/barmanka, světla super, vizualizace jsem mimo akce UM ještě lepší neviděl....skvělá světla, lasery, zvuk...organizačně fakt nejde co vytknout.

Párty byla fakt super, atmosféra ještě lepší....jde vidět, že house lidi opravdu baví a i já se královsky bavil. Králem večera byl Laidback Luke, hned po nem Hardwell vyborné byly prakticky vsechny sety, jen mi trochu nesedl Chuckie a Dimitri Vegas and Like Mike, ale pořád jsem se nenudil. Avicii se opravdu překonal, nic jsem od něj neočekával, obvzlášť co jsem si poslechl prá jeho setů, ale jak už bylo řečeno, přizpůsobil se konceptu večera a hrál víc remixy svých hitů a diskoška se skoro vůbec nekonala.[/quote]

+1

Anonymní uživatel
    Host

Michal : Kurnik :(. Mel jsem i listek vsechno, ale musel jsem nakonec do prace. Snad bude dvojka a snad bude taky tak luxusni.

prochi
    Člen

Organizace skvěle zvládnutá, dva dlouhe bary po straně parketu, kdy na každém metru byl jeden barman/barmanka, světla super, vizualizace jsem mimo akce UM ještě lepší neviděl….skvělá světla, lasery, zvuk…organizačně fakt nejde co vytknout.

Párty byla fakt super, atmosféra ještě lepší….jde vidět, že house lidi opravdu baví a i já se královsky bavil. Králem večera byl Laidback Luke, hned po nem Hardwell vyborné byly prakticky vsechny sety, jen mi trochu nesedl Chuckie a Dimitri Vegas and Like Mike, ale pořád jsem se nenudil. Avicii se opravdu překonal, nic jsem od něj neočekával, obvzlášť co jsem si poslechl prá jeho setů, ale jak už bylo řečeno, přizpůsobil se konceptu večera a hrál víc remixy svých hitů a diskoška se skoro vůbec nekonala.

Michal
    Účastník

iamek: no tos udelal teda velkou chybu – urcite nejlepsi svetelna a laser show v CR a sety taky luxusni, Avicii se hold prizpusobil konceptu lineupu , a kdyz uz hral svoje hity, tak v remixech nebo mashupech, zadny originl mixy jako ve Vidni…Viz: http://www.youtube.com/watch?v=RSNhSlbVk5c&feature=share, at vis , o co jsi prisel sm5

Hustey
    Člen

iamek: ano, nejde to takto rict dopredu, bral jsem to spis jako muj odhad 🙂

Aviciiho beru zatim jako one-hit-wonder (Bromance)

Obelix
    Člen

Už se těším na fotky, když takovýhle jména hrajou v USA jsou většinou vidět nahý holky, u nás malý děti 😀

Michal
    Účastník

Veronika Hrešková prosim pekne, videli sme 13rocne deti v doprovode ich mamy + dokonca rovno vpredu bol tusim 8rocny vietnamec 😀

Anonymní uživatel
    Host

Hustey : Nikdy nevis co budou produkovat pozdejc. Jinak Prydz uz legenda je. Ja od nej neslysel snad spatny track.

hectic
    Člen

Když se tu řeší Sensation tak se mi chce blít, ale takováhle akce tu podle mě chyběla… lehce lituju, že sem nebyl

K1aptcha
    Člen

Hustey: myslel jsem mezi komerčnim publikem… tam lidi od Prydze znaj tak Call On Me a Proper Education a tim to tak končí, ne? sm3

Michal
    Účastník

Pak hodim dojmy vecer, atmoška byla vynikajici, ale kupodivu nebyla nejlepsi na Aviciiho sm15 Nejlepsi byl Laidback, po nem Hardwell 🙂 Pro zatim dobrou 🙂 Jen pro info, bylo tam par i tak cca osmiletych, mozna i jeste mladsich partypeople sm15

Hustey
    Člen

legendy to v budoucnu imho nebudou, ani jeden nevyzniva nijak vyrazne nad celkovym house-balastem 🙂

legenda bude diky svoji produkci treba Eric Prydz 🙂

K1aptcha
    Člen

budou, ale ne spojované s trancem sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 196)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.