TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Masters of Hardstyle 23.6.2007 Zabrze / Polsko

• Toto téma obsahuje celkem 174 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SeTH a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 175)
  • Autor

Na mě tak milý nebyly. Nejdřív mě docela štvalo, že kontrolujou každou kravinu, nakonec proč ne… aspoň mě tam nikdo nespálil cigaretou a nepolil pivem :oD
    Maximálně sem si to užila, taky díky skvělý partě:oD! Zdravím Setha, Sedricka a Pupindu;-)

pupi
    Člen

Já teda nevím, ale ten co kontroloval mě, tak jsem na něj taky mluvil česky a ještě se mě hezky ptal odkud, že to jsem a chtěl město a pak mi hezky vyhodil žvýkačky a papírový kapesníky, fakt v poho 🙂

Ale třeba tužku a ořezávátko mi nechal.. že by ho nenapadlo, že se tam můžu zfetovat tuhou? B-]

Nechte si ty kecy nebylo to nic moc, když vám všechno rozeberou, boty, mobil, podprsenku…:-)
    a to vše jen proto že sem mluvila česky…..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

psychicky připravit = těšit se? :´-))

dance-girl
    Člen

Asi tak nějak :oD asi bych se měla nějak psychicky připravit, pokud se budu někdy v budoucnu chystat na HS akci do Polska……….

DjDkD@ve
    Člen

to SedRicK:

to radeji ani vedet nechci………. :oD

SedRicK
    Člen

DjDkD@ve napsal(a):
    ——————————————————-
    > Jinak k te prohlidce, pochopil bych, kdyby
    > prohledavali podezrele vypadajici individua, ale
    > holku……… si tam v kabince tocili nejake
    > homevideo, ne? :oD

No pro Mrs. Sam.sharp to nebyl moc příjemnej zážitek, ale z vybýrali namatkove, ne kazdou. Ale abych ti podorbne popisoval co tam delali ti nereknu (teda vim to), ale nereknu. 😉

DjDkD@ve
    Člen

to SedRicK:

tak to jsem zvedavej 😀

Jinak k te prohlidce, pochopil bych, kdyby prohledavali podezrele vypadajici individua, ale holku……… si tam v kabince tocili nejake homevideo, ne? :oD

SeTH
    Člen

gallerku dodelam do zitra.. dnes uz to nestiham.. takze zitra tam budou i fotky..;-)

SedRicK
    Člen

Seth: No jo, ale stejně tam nic neni, takže je to k ničemu. Ty fotky tam dejte co nejdriv.

SeTH
    Člen

no tak behem dvou dnu se nam kuli MOH na hardstyle.cz zvysila navsevnost na dvojnasobek toho co tam bylio pred MOH :oP

SedRicK
    Člen

DjDkD@ve napsal(a):
    ——————————————————-
    > Tak to cumim, jeste jsem neslysel o party, kde by
    > se delala osobni prohlidka jak nekde na letisti
    > :oD
    >
    > Ty videa jsou celkem navnazujici 😛 asi nevite
    > jestli nekdo delal zvukovy zaznam tech setu? 😛

To já do tý doby taky ne 😉
    Jinak co se týče záznamů tak nevim, ty kamery nahrávali celou akci, takže teoreticky se musel nahrávat i zbukovej záznam, takže se možná i něco objeví 😉 Uvidíme, třeba bude i dvd.

pupi
    Člen

DkDave: Jsem se snažil najít něco, ale ani žádný playlisty X[] takže o záznamech celkem pochybuji, teda krom těch kamerových, těch určitě někde bude dost ;o)

DjDkD@ve
    Člen

Tak to cumim, jeste jsem neslysel o party, kde by se delala osobni prohlidka jak nekde na letisti :oD

Ty videa jsou celkem navnazujici 😛 asi nevite jestli nekdo delal zvukovy zaznam tech setu? 😛

Hustey
    Člen

klide majkle, malokdy mam negativni komentare, tohle je vyjimka B-]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 175)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.