Úvod › Fóra › Trance Diskuse › Masters of Hardstyle 23.6.2007 Zabrze / Polsko
- Toto téma obsahuje celkem 174 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
SeTH a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25. 6. 2007 v 19:53 #28241
majklhauske
Členhmm a co až se rozjede? maximálně zmiží topiky z akcí diskuze o hudbe jako takové tu bude stále..
připadáš mi jak dimitry na raveu .. i když mi něco nezajímá tak stejně budu to toho fora chodit a neustále tam vysírat.. takovýhle lidi miluji :_) své sis k tomu řekl ano řekli si i druhý ale pokud se o tom chcete hádat použijde komunikačný kanály.. tohle je topic o akci zabrze ne o vašich domenkách o tom jak se kdo na co baví atp…
25. 6. 2007 v 19:36 #28240Hustey
Člennechcete si konecne spustit hardstyle.cz at se nemusime hadat? :_)
25. 6. 2007 v 19:21 #28239SedRicK
Člensam.sharp: už ho necháme bejt, čím víc do lidi tohodle typu rejpáš, tím víc prudí a jim to dělá dobře. My máme svuj Hardstyle (a já k tomu Tijse , že Pupi:oD ) a je nám dobře.
25. 6. 2007 v 18:44 #28238Hustey
ČlenX[]X[] precti si moje posty jeste jednou radeji B-]
25. 6. 2007 v 18:06 #28235sam.sharp
Členhustey: nez neco napises, tak si to nejdrive rozmysli, protoze srovnavat hardstyle a schranze je asi stejne jako srovnavat trance s diskem..z tvych nazoru je mi smutno, protoze urazeni a schazovani neceho, co ma nekdo rad, neni nic hezkeho..mel jsem zato, ze techto excesu jsou schopny hlavne pankaci, diskanti a podobni, kdyz si clovek napr. pusti nejakou trancovou skladbu v baru v jukeboxu..nazor je nazor, ale ty tady vylozene prudis, az jsem se z toho snizil na tvou uroven a rypnul si do toho, co mam vlastne sam rad..zkratka a jednoduse mi prijdes jako patnactiletej kluk, co se snazi podepsat na skolni lavici napisem „fuck this school“…ja taky nelezu na stranky britney spears a neprudim, kdyz me to nezajima a nelibi se mi to..timto koncim a uz se nebudu nikdy vyjadrovat k zadnym prudicum…
25. 6. 2007 v 17:56 #28234Hustey
Členna akcich je kazda hudba hned o necem jinem nez doma, to je prece jasna vec B-]
25. 6. 2007 v 17:55 #28233inferno
ČlenHustey: To máš pravdu, já bych taky nevydržel hardstyle celou noc. A proto je na většině akcí hardtrance, hardhouse, jumpstyle, hardstyle a hardcore dohromady…plus oldschool, early rave atd. A já mám nejradši od každého něco. Mně přijde, že se člověk do tohoto stylu musí zaposlouchat na party, pokud nemá podobné hudební kořeny. Trance, house, progressive mu k tomu nepomůže. Já na to taky přicházím až na parties..
25. 6. 2007 v 17:47 #28232Hustey
Členhaha neposloucham jen asot apod. ale take dost jine a dost tvrdsi muziky. nejde o tvrdost, ale o rozmanitost, prijde mi ze by se hardstyle nejlepe hodil na konec apokalypsy primo za maria ranieriho B-]
inferno: ne to urcite ne, lidi se tam urcite chodi bavit, to jsem prece nerekl a jestli jo tak akorat vzhledem k me osobe, ze ja bych se na tohle nedokazal bavit. i kdyz mozna kdybych to slysel nazivo kdo vi.
25. 6. 2007 v 17:44 #28231sam.sharp
Členhustey: ja myslim, ze uz ses vyjadril, tak si bez poslechnout nejakej asůtek….ruc, tuc, tralala, prd, prd, lalala…. a nas nech byt napospas hardstylu, my se o sebe postarame i bez tebe B-] hold nekteri lidi vetsi naloz beatu jen tak nerozdychaji :oD
25. 6. 2007 v 17:37 #28229inferno
ČlenHustey: Defqon.1 je v současnosti žádanější akce než Sensation White, svědčí o tom prodej lístků a diskuse kolem. Myslíš, že se tam ty lidi nechodí bavit?
25. 6. 2007 v 17:27 #28225Anonymní uživatel
Neaktivníceero: :oD já to slyšim poprvý, tak nevim.. ale ani mi to moc jako HS nepřišlo
25. 6. 2007 v 17:12 #28223ceero
Účastník2 hellman : jj to si trafil …. blademasterz – one blade – podla mna najhorsi hardstyle vsetkych dob %-)
25. 6. 2007 v 17:02 #28222majklhauske
Členhe he vítejte na hard akcích ono poradát tyhlůe akce je nekdy o hubu jak kdysi veghementně psala do nějakýho rozhovoru laydee jane ve švajzu to dost zničilo klubing na hardcore (gabber) akcích v nemecku a rakousku se to tu a tam pomydlí a svého času i v holadsku byly rvačky na podobných akcích uplně bežné.. proto se nedivte těm kontrolám..;-) ješte že u nás chodí jenom 5 a půl člověka a já nemusím schánět lidi kteří by mi potom pomáhali krotit dav.. 😀
25. 6. 2007 v 16:51 #28218Hustey
Člento je pravda, nevidim v teto hudbe absolutne nic co by me pritahovalo, tak se radeji komentaru vyvaruju, at nejsou zbytecne flamy B-]
25. 6. 2007 v 16:33 #28215pupi
ČlenKaždý se baví, když se mu to líbí ne? B-] chjo..
A není snad nic subjektivnějšího než osobní vkus a nic blbějšího než jen trapný odsuzovaní, ale to je jedno no :o))No a jináč report jsem zkusil sesmolit, tak to můžete zkusit přečíst…když kliknete tady na ty slovíčka 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.