TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Masters of Hardstyle 23.6.2007 Zabrze / Polsko

• Toto téma obsahuje celkem 174 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel SeTH a poslední změna proběhla před 17 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 175)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Hustey napsal(a):
    ——————————————————-
    > hohoho, tak to je tvuj velmi subjektivni nazor, ja
    > si nedokazu predstavit jak se treba lidi bavi na
    > toto B-]

Tvůj názor je taky velmi subjektivní.

SedRicK
    Člen

Hustey: To by ses divil jak se lidi bavili, opravdu jsem takovou akci s takovou atmosferou nezazil.

Hustey
    Člen

hohoho, tak to je tvuj velmi subjektivni nazor, ja si nedokazu predstavit jak se treba lidi bavi na toto B-]

SedRicK
    Člen

Hustey: Tohle se s trancem nedá srovnávat, sice tam bylo jenom 2,5 tisíce lidi, ale atmosféra jako by tam bylo 40 tisic :oP a všichni se bavili a žádnej dj nenudil, což se o trancových akcích říct bohužel nedá.:_)

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ta metalica je hustá :oD

a při tom poslednim se mi úplně ježí vlasyB-]

Hustey
    Člen

huste videa, ale ta „hudba“ %-)%-)

SedRicK
    Člen

Pro Sam.sharpa :oD

SedRicK
    Člen
    inferno
    Člen

pupi: Na Q-base jsou stále ještě cenově přijatelné letenky..

pupi
    Člen

Jsem chtěl psát report, ale po těchto dvou výpisech už možná ani není třeba :o) (ještě uvidím)
    Holt to bylo dobrý a hardstyle akce se nedá srovnávat si tijsem, že :_) 😀

Jináč já bych spíš klidně dal už v září Q-Base takhle ;o) když není ta stage na StreetParade %-)

sam.sharp
    Člen

Myslim, ze Sedrick to vystihl naprosto presne a hodnotit akci jinak nez 100% proste nejde. Na neprijemnou cestu zpatky zapomete, jak se svalite doma pod perinu a zustanou jenom vyborne zazitky. A cesta smerem do polska byla nahodu super, aspon jsme poradne rozebrali tanecni scenu :´-))

Hudebne jsem byl nadseny, na hardstyle akci asi ani jinak nejde ze B-] Nemame problem jako „trancove publikum“, ze je kazdou chvili nejaky interpret zklame :oP Znamych songu zaznelo opravdu mnoho, co se tyce novinek, tak naprosto vsechny…nejvetsi vycet jich naserviroval zany, ktery byl pro me headliner vecera a hodnoceni 95%!!! …. pobreceli jsme si na speakafreak od headhunterz :´-(, zazpivali nothing else mathers X[] a zaradili na front 2 back! :_) skoda, ze nepadlo i sky high a lass uns tanzen 😛 ostatni djs byli take super a nebyl prakticky usek, kdy bych se nudil..dale bych vyzvedl alpha2 a isaaca, maji odeme vice jak 90%..thilo byl take super, budu se muset vice popidit po jeho produkci, nebot hral zajimave, ale nezname songy a polaci na ne dost reagovali…blbnul jsem i chvili na skydrivera s enigmatem, jejich set byl zaplnen zejmena nemelodickymi a tvrdymi songy, ovsem HC to nebylo, jak je zvykem zakoncovat akce v holandsku..

z tracku, ktery me uvizl v hlave i po party a moje hlava si ho broukala i po cestu zpet se se stal brennan heart aka blademasterz – one blade a opet se mi potvrdilo, ze nazor na skladbu se mi pri zivem poslechu naprosto zmeni :-! ..kdyz byla tato skladba vydana nedal jsem ji vice jak 35%, v polsku me naprosto dostala a zrejme si desku s one blade poridim 😀

jeste bych pridal nejake zajimavosti, jako ze v polsku nemaji v restauracich ani na party tvrdy alkohol, takze pridel energie v podobe panaka jsme si museli tentokrat odpustit 🙁 jinak dalsi vec, polsko je zname znacnym poctem fotbalovych hooligans a na party byl opravdu znatelny nadprumer jedincu s vyholenou hlavou a poradnym chuliganskym tetovanim..

svuj prispevek timto ukoncuji, vsechny zucastnene pozdravujeme a budeme vsema deseti pro, kdyz v teto sestave vyrazime i na qlimax, bylo to super!! 😉

🙂 the best party:oD HARDSTYLE is my style!!!

SedRicK
    Člen

Zleva: Sam.sharp, Sedrick, Mrs.Sam.sharp, Pupi. Photo: Seth

Takže menší report:
    1.Cesta:Cesta byla celkem v pohodě, ale dlouhá. Všichni jsme se sešli kolem pul desátý na hlaváku v praze. Nakoupili jsme jízdenky z Prahy do Ostravy a z Ostravy do Zabrze a zpět. Rozdělili jsme to takhle kůli tomu, že v Ostravě k nám měli přistoupit dva lidi ( k našemu překvapení to byli 3 :-O) .
    Vlakem jsme vyrazili v 10:07 a kolem 16:00 jsme byly v Katowicich. Tam jsme čekali přes půl hodky na spoj do Zabrze a tak jsme si prohlídli město. Bylo to zajímavý a některý části vypadali spíš jak z počátku 90.let.

2. Zabrze:Je to menší městečko, ale takový normální, který nemá nic moc zajímavýho. Asi půl hoďky jsme hledali halu, kde se to má konat a po několika navedeních místních jsme se tam dostali. Bylo asi 17:30 a do začátku akce zbývalo asi 3,5 hodiny, tak jsme se usadili poblíž v jedné italské pizzerii, kde jsme se posilnili místim dost silným pivem a pizzou. A tam jsme zůstali asi do 20:45(jenom po 7 jsme si skočili koupit lístky).

3.MOHEE Musim říct, že mě překvapili kontrolama, procházeli jsme dvěma kontrolama, kde vyhazovali jídlo a pití a pak při druhé kontrole se podrobně probírali mym baťohem. Poněvadž jsme alergik, tak sebou vždycky táhnu celou lékárnu, a tak bylo dost zajímavý kontrole vysvětlovat, že tyhle kapky jsou na alergii, tyhle prášky jsou na alergii a tyhle prášky na bolest hlavy apod. Zajímavý, že vyhazovali i žvejkačky a energetický bonbony. Tohle ještě šlo, horší kontorlu měla Verča( Mrs. Sam.Sharp). Ta se musela dokonce v kabince slíknout do spodního prádla a pak jí prohledávali(ženská) i podprsenku a podobný věci, rozebírali mobil, rtěnku apod. Jako něco dostat dovnitř bylo docela těžký.
    No a pak jsme se ocitli v barovém patru, kde si člověk mohl sednout, koupit pití a jídlo.(Nic se nesmělo odnášet na parket!). No a v 20:57 jsme se přesunuli dolu na stage, kde se odpočítaval čas do začátku akce.
    21:00 – 22:00 Dj Malek [PL] – Začal přesně v devět. A začal pěkně od podlahy. Hrál perfektně a naprosto nás odrovnal. Už po půl hodce sem byl naprosto hotovej. Nechtějte po mě, ale nějaký přesný tracky, co hrál, protože tohle si nikdy moc nepamatuju. Určitě hrál Prophecy v nějakym remixu, řekl bych Alpha2. Pak hrál nějaký věci od Showteka, Headhunters a podobně. Možná Pupi, to pak dá nějak dohromady :oD
    Jinak Malek má ode mě hodnocení 90%.
    22:00 – 23:00 Dj Isaac : Taky masakr. Pouštěl perfektní songy, hlavně vlastní produkci a perfekně to šlapalo. Hodnocení: 85%.
    23:00 – 24:00 Dj Pila: Tohle je zajímavej týpek, perfektně sem se u něho bavil a on taky. Poskakoval tam, mával a blbnul. Hodnocení:87%.
    24:00 – 01:00 Lady Dana: Tahle paní byla asi podle pořadatelů hlavní hvězda, jako jediná měla při nástupu ohňostroj. Jinak hrála perfekně, hodila si tam pár svých songů a bavila lidi. Hodnocení: 90%.
    01:00 – 02:00 Dj Zany – Co dodat, prostě Zany, hrál dost svejch remixů a jeho set byl skvělej. Hodnocení:85%
    02:00 – 03:00 Dj Pavo – Byl sem už moc unavenej, a tak sem seděl a poslouchal. A musim říct, že kdyby mě neboleli nohy tak sem tam pečenej vařenej :oD. Hrál luxusně jak sem na něj zvyklej. Hodnocení: 87%.
    03:00 – 04:00 Alpha2 – Jedním slovem nářez. Tihle dva bráchové byli pro mě hvězdami celý akce. Celej jejich set sem proskákal, a se mnou celá hala. I u barů nahoře bylo skoro prázdno. Naprosto ovládli dav a dělali si s náma, co chtěli. Hráli dost svých songů. Ale sick_mf mi nezahráli, ale i tak prostě paráda. Hodnocení: 150%
    04:00 – 05:00 – Dj Thilo – Byl sem tak hotovej, že se jenom seděl a poslouchal. Thilo dost přitvrdil, řekl bych tak o 200%. Hrál pěkný songy, ale už sem neměl síli na to se hejbat. Hodnocení: 80%.
    05:00 – 06:00 Skydriver vs Enigmato – Tyhle týpky jsme už neslyšel, byl jsme nahoře u baru a odpočíval. Takže je ani hodnotit nebudu.

Organizace: Perfektní, naprosto neměla chybu. Nikde žádný fronty. Ceny na barech byli v pohodě. Nic nebylo dražší jak 5Zl. Na tancování, respektive poskakování tam bylo dost místa. Hodnocení:100%
    Efekty: Měli tam dost laserů, kouř. Prostě klasika a rozhodně s nima nešetřili. Už od začátku to jelo na plnej výkon.:-D Hodnocení:90%
    Zvuk: Čistej, po celý hale byl slyšet stejně, nikde se to nekopalo, nebyl přebasovanej. Jedině nahoře v barovym patře to bylo něco jinýho, dost to klepalo se sklama, takže to znělo dost strašně a obdivuju ty lidi, co tam pracovali, že to vydrželi. Hodnocení: 100%.

Celkově to byla naprosto úžasná akce, která až na tu únavnou cestu neměla žádnou chybu. Perfektní parta, perfektní lidi, oraganizace, zvuk, efekty a samozřejmě djs. Zatím moje nejlepší akce, na který sem byl. A určitě nejlepší HS akce.

DjDkD@ve
    Člen

to SeTH:

Me bude bohate stacit 200 fotek, tak vyber ty nejlepsi (hlavne nejake ty party kocky) :oD

SeTH
    Člen

tak panove byla to paradni akce.. 534 fotek rak se teste…. :oP

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 175)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.