TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse Sensation White 6.6.2009 – O2 Arena Praha

• Toto téma obsahuje celkem 648 odpovědí. Do diskuze (121 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tweakman a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 650)
  • Autor
    prochi
    Člen

nekteri lide pristizeni pri cinu :
    [img]http://img199.imageshack.us/img199/4520/payaadave.jpg[/img]
    [img]http://img37.imageshack.us/img37/805/dolikusvakci.jpg[/img]

EDIT : Aha to snad vypada,že je vlastně z minulyho roku…ERROR

kameja
    Člen

uz aby byla TRANSMISSION, tady ta housova party me nejak nebrala,INTRO docela slo,HOUSEQUAKE desna nuda,cekal sem vic od MC GEE nic moc teda,kdyz si poslechnu nejaky sety z hollandu tak do toho porad keca a tedkom mluvil sem tam,ERIC PRYDZ desna nuda,temer sem na tribune usnul jak to bylo porad vse stejny,INGROSSO me pomalu zacal probouzet a na koncu setu sme se radsi na MEGAMIX presunuli na plochu pripravit se na SANDERA,kteryho sem si uzil,i kdyz sem cekal trochu vic, TOCADISCO me po 15 ti minutach prestal bavit tak sme se sli radsi uklidit na tribunu a vychutnat si podle me vynikajici zaver setu.

shrnuto a podtrzeno hudba 4/10 show 7/10

Anonymní uživatel
    Host

První půlku jsem se pořád nedostala na tu správnou vlnu, muzika se líbila, ale neuchvátila. Na chodbách PRISERNEJ vzduch, směs lidí rozhodně zajímavá k pokoukání : ) pak ale nastoupil Sander, kterej už mi trochu hrál do noty, a tocadisco to výborně zachránili, předvedli naprostej mazec, skoro jsem si kvuli nim udupala nohy 😀 byla jsem na nich již několikrát a nikdy nezklamali, začínám je mít celkem ráda. Oni včera nejlepší. Nebáli se toho 😀

Hustey
    Člen

tak po poslechu Sanderova setu musim i jako jeho fanousek rict, ze to je velke zklamani.

kde je ta energie, ktera byla v jeho setech na prvni SW v CZ ci hnedka potom v PL : /

malarkey
    Člen

jééé, a já se na ně těšil, a žádnýho kluka rovnýho jsem nepotkal 🙁 😀

*_Marek_*
    Člen

sm15lol

Sunrise
    Člen

[quote ondrab]z fora rave.cz:

[quote=Ingrosso i Sander jsem slysel jen kus a dost se mi oba libili,jeden z nich hral dost do techna a opravdu velice povedene. Tocadisco(!!!!)nejvetsi vykon vecera,neskutecny set,to bylo konecne to neco,na co jsem cekal,ze se povede,ze totalne rozjede celou halu poradnym tech-trancem(nebo co to bylo:))][/quote]

sm15sm15sm15sm15[/quote]

Šmarjáááááááááááááá !!!! jakej antitalent to psal???? sm15sm15sm15 jestli to nebyl ten hoper, co tam celou dobu jenom seděl a občas si něco natočil…hlavně, že měl prkno na hlavě….sm13

Palda61
    Člen

sm15

ondrab
    Člen

z fora rave.cz:

[quote-0=Ingrosso i Sander jsem slysel jen kus a dost se mi oba libili,jeden z nich hral dost do techna a opravdu velice povedene. Tocadisco(!!!!)nejvetsi vykon vecera,neskutecny set,to bylo konecne to neco,na co jsem cekal,ze se povede,ze totalne rozjede celou halu poradnym tech-trancem(nebo co to bylo:))][/quote-0]

sm15sm15sm15sm15

ondrab
    Člen

takze me skormne hodnoceni:
    nuda, nuda, nuda, ziv, nuda, zivacka a pak Tocadisco…ten zahral fakt luxusne…dokonce i muj oblibenec Prydz bravurne zachoval svuj syndrom velkych akci, kde hraje nic moc…v klubu je daleko lepsi…proc Ingrosso nedal svoleni k odvysilani svyho setu, kdyz hraje na kazdy Sensation skoro to stejny taky moc nechapu….megamix taky nic moc a SVD to brutalne uspal…skoda no, ale byl sem po ctvrte a uz me to asi tak nebavi jak driv…pristi rok uz na to dlabu…

Anonymní uživatel
    Host

Tak taky pár dojmů, jelikož už se letos zřejmě jednalo o mou poslední sensation, pokud teda něco nezmění line-up pro příští rok 🙂 téma bylo podle mě lepší než loňský rok, pěkně udělaný a ta voda pod pódiem byla aspoň osvěžující, jelikož chvilkama tam bylo na chcípnutí 🙂 Světla, zvuk, organizace atd. u akce jako je sensation snad netřeba hodnotit, jelikož se u takovéto akce čeká nějaká úroveň a kdyby nebyla tady, tak by snad už jinde být ani nemohla . K dj’s:

intro: ač to byla moje třetí sensation, tak intro sem letos stihnul poprvé a trochu mě to zklamalo, asi jsem čekal něco příliš mega na začátek, něco ve stylu megamixu, ale tohle bylo trochu slabé

houseqeake: na ty jsem šel mimo halu, jelikož sem ještě nebyl tak vylitej, aby mě ta smršť house vokálovek mohla bavit 🙂

eric prydz: hodně dobrý set, mělo to vývoj, šťávu a dobře že se prydz nenechal strhnout komerčně naladěnou atmosférou sensation a hrál svůj typický sound ve stylu progressive house. Ale pro příště si ho dám asi někde v klubu, protože tady bylo vidět, že lidi od něj čekali něco jinýho a koukali na něj jak brňák na pražský metro 🙂 mě každopádně nezklamal a dobře jsem si ho užil

sebastian ingrosso: alkohol už mi přeci jen trochu vstoupil do žil a tak ačkoliv to bylo diskotéková smršť předělávek starých hitovek, tak mě to bavilo 🙂

megamix: pěkné pěkné, rozhodně lepší než loni, letos lépe zvolená kombinace světel a hudby.. nevím co víc k tomu dodat

sander van doorn: pokračování dysko trysko… ale tohle mě teda fakt nebavilo, tady neudělal nic ani alkohol. duc duc, známá melodie, duc duc, tohle je prostě diskotéková nuda.. omlouvám se všem jeho místním fandům, ale sander už pro mě prostě neni…

tocadisco: a to nejlepší nakonec… na tohle jsem se vyblbnul parádně… čekal jsem asi něco jinýho, ale nakonec mě příjemně překvapil, hrál trochu tak ve stylu tigy, taková směs electro-house-disca. Bylo to zkrátka výborný… a btw. hrál nějaký remix Tiga – Shoes…

Celkově nelituji toho že jsem letos šel, ačkoliv jsem se letos netěšil tak jako na loňské ročníky, mě to nezklamalo. Sensation je prostě spíše show pro oči než pro uši, svým způsobem je to jako soutěž miss – důležitý je obal nežli obsah, ale i obal má své kouzlo, a když je pěkně udělaný, tak si své fandy získá. Druhá věc už je, jestli tohle může někoho ze 100% naplňovat, mě už zřejmě bohužel ne a proto 3. ročník sensation je pro mě zároveň posledním.

Buchtak
    Člen

Takže i já jsem nakonec poslouchal ze záznamu a opět se mi potvrdilo,že Sensation není už dávno pro mé uši.Bylo to všechno příšerné a to jsem neslyšel Ingrossa a Prydze.Takže jsem rád,že jsem ušetřil příjemných 3.400,-za mě a přítelkyni.Bohužel to samé platí i o Sanderovi,ať jsem se na to koukal ze všech stran jeho set byl nudnej a utahanej.Měl tam i světlé chvilky ale vždycky to zabil něčím příšerným.Takže se SW již do budoucna nepočítám.

Anonymní uživatel
    Host

Jo jenom ten set toho megamixu co je tady na stažení je nějak blbě nahraný protože je tam hodně dlouho slepé místo a začíná to až od madony a justina-4 minutes

Anonymní uživatel
    Host

[quote tweakman]Nevite, kde jsou ke stazeni ty sety? Dekuji[/quote]Podívej se pár příspěvků nahoru…

tweakman
    Člen

Nevite, kde jsou ke stazeni ty sety? Dekuji

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 650)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.