TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse <>

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 192)
  • Autor
    Starf
    Člen

behem par dnu (pokud bude mit mcjenik cas, tak uz dneska vecer) pribyde i par videek od nas, vim minimalne o Out of Blue, ze sme nahravali, takze je na co se tesit sm4

hlasi se katterina1234567sm11..no koukam ze za chvili se snad jeste rozrostu o nejaky dalsi cislasm15(vid Tigi a SHP)

jinak jsem vazne rada ze jsem mohla jet s vama. byla to neskutecna akce..nikdy jsem na tak obrovsky halovce nebyla a byla to vazne sila. Pro me osobne byli vrcholem Kyau & Albert a Ferry. Pri jeho setu jsem byla v trancovem nebism4

jinak bych chtela pozdravit vsechny ostatni spolucestovniky a podelkovat hlavne Terce, Scandy a Voky za opravdu uzasnou spolecnost. Moc se na vas tesim, az zase spolecne zaparimesm11

Lezim doma a davam se dohromady z vytrhnuty osmicky takze mam aspon casek dat dokupy videjka – jsou vazne uzasny. uz je jdu postupne davat na net..pak napisusm4

BoRo
    Člen

ogogo.respekt

M4RT1NEK
    Člen

Velmi hustě hezky pěkně :

Maturita sux sm13

Ajinka05
    Člen

To Tigi:
    Sem si měla nahrát Tvůj smích, ten mě zabíjel celou cestu sm15

TIGI
    Člen

Maturita saje sm13

Last
    Účastník

Když to tak čtu, proč jsem nejel?? sm19
    Tak snad na příští zájezd, po maturitě sm11

hoky
    Člen
    Ajinka05
    Člen

AJA A DENNY ZDRAVÍ TIGISÉGRUUUUU sm6

hoky
    Člen

tigi: jo no toho vocal schranzu bylo fakt máálosm15

TIGI
    Člen

Tak ja to taky nejak shrnu. Nejdriv podekuju Dejvovi ze me a SHPho nevyhodil z autobusu po tom bordelu co jsme dam delali sm0

No a ted k DJs:

Kyják s Albertem: Super. Uloha rozjizdejiciho DJje neni nikdy jednoducha. V tomhle pripade kluci dostanou ale za 1 jelikoz super. 9/10

Ferry Corsten: Jsem jeden z mala lidi kdo zustali na Ferrym nez aby sli na toho EMO zmalovance a muzu rict ze jsem udelal dobre. Vrchol setu pro me byl kdyz Ferry hral Andre Visior & Kay Stone – Something For Your Mind (Giuseppe Ottaviani Remix) 9/10

Marco V: A pak to prislo. Opet vrchol vseho sm0. Fakt muzu rict ze me potesil uplne kazdej track. Proste Marco V je hvezdou vecera. 11/10

Marcel Woods: Masakratorem pro tuhle noc se stal Marcel. Pri perspective space jsme se tam mohli dobre zblaznit sm0 10/10

Sander van Doorn: Sandere Sandere. Proc mi to delas ? Za sebe muzu rict ze horsi set jsem od nej jeste neslysel. I kdyz nektere veci potesili. Ale vzhledem k tomu ze tenhle pan je pro me TOP tak od nej necekam ani jeden spatnej track. A tedka se mu to vazne nepovedlo. 5/10

Mark Sherry: Masakr podruhe ale bouzel na konci. Opravdu skoda ze jsem uz nemel energii.
    9/10

Jinak kdybych to mel porovnavat s predchozim rokem kde jsem mel moznost bejt tak ted to bylo slabsi.
    Specialni cenu by si zaslouzil Jean. Ktery je schopen zahrat do dvou hodin 4x stejny track a jeste navic je to electro house rap sm15 Jean saje.
    Dale taky podekujem vsem kteri se mnou cestovali a prezili to snama :oD Specialni podekovani TIGIsegre ktera byla nejak divne hodna. Pouze by to pro priste chtelo trosku vic minimal dark pure techna a vocal schranzu sm15.

iamek
    Člen

M4RT1NEK : Hele nezapomel jsi na nekoho? sm15 … Jo uz vim… Malo jsem chlastal a blbe jsem cumel sm15sm15sm15

hoky
    Člen

martin: dobrý večer, už si svlečen josm0sm15

Ajinka05
    Člen

Teda zdravím samozřejmě i celý bus číslo jedna sm15

M4RT1NEK
    Člen

Dobrý večer sm15sm15sm15
    Tak já už vstal, tak tady taky něco přidám… začnu u organizace zájezdu s Davem, zase na sto procent perfektní, Dave, díkes sm4 . Pokracovat snad budu organizací TE, zase perfekt, po Mayday a SB v Amsterdamu další hodně dobře organizovaná párty, ČR, PL, … máme(te) se co učit …
    Teď trochu k Dj’s :
    Kyau & Albert : Krásné uvítání v mém životním snu sm5, taky příjemná podpora při kupování trika a klíčenky sm15 jejich výkon na začátek označím jako více než dobrý sm2 Pak jsem se spolu s JAGem, Hokym, Iamkem a Arminem přesunul na HIGH CONTRAST STAGE na Ronalda van Gelderena : jeho výkon mě až překvapil, super sm5 , díky Arminovi,Hokymu, jinak bych asi ztvrdnul na Ferrym (který prý taky nezahrál vůbec zle sm2), při návratu na Main Stage jsem si poslechli ještě dvacet minut Ferryho (to hořící efko, vážně nádherasm5) po něm nastoupil (alespoň pro mě) nejlespší Dj večera, MARCO V sm11, jeho výkon snad nedokážu ani slovy vyjádřit, snad jen = BOMBA od začátku do konce !!!! sm5sm5sm5, deset minut před koncem jeho setu jsme se rozhodli že se přemístíme na Marcela Woodse, ale Marco nás nějak nepustil sm15, v intru k Tijsovi …. ,,This is Hard Core …. “ = bezchybné sm15 . Marcel Woods zahrál co jsem od něj čekal sm5 = super… pak jsme si poslechli Ernesto vs. Bastian, kteří tomu ( teda alespoň ze začátku hezky dávali ) sm11, dále jsme pokračovali na
    Sandera na kterého jsem se vážně těšil a jeho výkon mě spíše zklamal, tudíž se přidávám k Arminovi, měli jsme utéct na Future stage sm4 ,náladu mi ale pak hezky zpravil Joop, 6:40 The Future sm0 = bomba sm11.

Akci z mého pohledu hodnotím jako velice úspěšnou a příští rok určitě zase rád zavítám sm5
    Chci poděkovat všem účastníkům zájezdu, hlavně osazení okolo mě sm2 (Tigi, Láďa, Tigiségra, Hoky, Armin, Bajkal, JAG a MILAN, Langy a Renča, Iamek = SPECIAL THX ) …

Tak doufám že se všichni uvidíme na MRDEJ 2008 a prozatím se mějte sm15sm15sm15

MINIMALU DARK PURE TECHNU ZDAR sm15sm15sm15sm13

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.