Úvod › Fóra › Trance Diskuse › <>
- Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
25. 2. 2008 v 9:31 #69771
hoky
Členuu tak už si to opakuju a dávám si set marca v prostě uletsm0
btw já cu jet zpátky
25. 2. 2008 v 9:29 #69770Ajinka05
ČlenTak už jsem se vyhajala, takže můžu napsat taktéž něco sm4
Pro mě to byla nejluxusnější party, na který jsem byla – pro mě borci večera jsou Marcel Woods, Marco V a Sander Van Doorn sm0 a jedinej, kdo mě moc nezaujal byl Ferry Corsten, ale tak nekritizuju, jen mě nějak nenadchnul. A co jsem jediný čekala víc byly intra a nějaká ta show, ale prostě jinak i tak super zážitek, kterej mi nikdo nevezme.
Zdravím zadní část busu číslo 1. mějte se lidičkýýýýýýýý bych se vrátlila hned i do toho busu, kterej mě rozsekal sm0 pááááásm225. 2. 2008 v 9:04 #69769Star_Guitar
ČlenHustey: nj, běžný člověk si tohle dává k snídani, co? sm17 to je zase názor, proboha
25. 2. 2008 v 7:47 #69764Hustey
Člensteve: co se tyce drog .. trava prece neni zadna droga : )
25. 2. 2008 v 3:07 #69762Steve
Člencha tak sem uz taky doma sm19
co se tyka drog, tak kamkoliv sem se vrtnul tak nejaky decka tam hulily travu a taky nechapu proc mi pri kontrole prolezal penezenku.
co se tyka NL pritulnosti, tak sou fakt pritulny, ja kdyz sem si nachvilku nekam sednul tak do me valily kluci, holky, mlady, stary, no porad sm1725. 2. 2008 v 0:50 #69757Armin
ČlenHa, tak sem taky konecne docestoval domu, tak jen par dojmu.
Byla to moje prvni TE, ale doufam, ze ne posledni. Moje ocekavani to splnilo na stopero.
Kralem vecera se pro me stal pan Zárká V aka Marco V, jeho set nemel proste chybu.
Ale celkove cely vecer byll hudebne paradni, vybral jsem si djs ktere jsem chtel slysel, nebo me upotali tak, ze jsem se od nich nemohl odtrhnout (ad coj na kteryho sem chtel jit, ale bohuzel v tu dobu kraloval Zarká V)
Jediny kdo nepotesil, byl Sander 🙁 Ted fakt lituju ze jsem neutek na future stage…Jinak klobouk dolu pred organizaci, ktera byla paradni. Diky patri i Davovi za usporadani zajezdu, a vsem ucastnikum zajezdu sm13
to SHP: Jáán saje 😛
C ya váš EMO Armin sm1325. 2. 2008 v 0:36 #69756iamek
ČlenJa dorazil posledni…
25. 2. 2008 v 0:31 #69755milan
Členhoky – minimal pure techno sm0sm0sm0
Jinak já už jsem konečně taky doma a jak to tak vypadá, jeden z posledních…
Hodnocení si asi nechám na zítra. Nejlepší dj z mé strany jednoznačně Ferry Corsten. Zahrál přesně tak jak jsem čekal a jeho set se vyrovnal tomu vynikajícímu co zahrál loni v Dopleru. Překvapení večera Marco V (původně jsem na něho jít nechtěl, ale nedal mě odejít)..Další kdo dobře zahral, tak Dj Jean a nečekaně jeho MC, která to tam slušně rozjela…
Trošku zklamanej jsem z reakcí davu nejen během hraní djs, ale i odezvy po hraní. Mám takovej pocit, že na českých klubovkách bývává atmosféra daleko lepší. A pak mě taky naštvalo, že jsem si nevšiml prodeje cdček v hale.
Jinak zdravím posádku busu číslo jedna a speciálně pak Alču toho času z Utrechtu (jinak od nás z čr)..
Já se podívám chvilku na Oscary a valím spat, takže zbytek zítrasm1624. 2. 2008 v 23:47 #69751hoky
Členmno taxem taky konečně dorazil dom a než konečně po 3 dnech ulehnu tak tu něco sepíšu,omluvte případné chyby ale fakt toho na mě bylo mooocsm0
jako celkově se maximálně spokojenej,fakt to bylo mooc velky a povedený, moje první TE a určo nebude poslední.
djs
takže sme začli na Ronaldu van Gelderenovi, kterej nas na zacatek dost rozporoudil, v jeho setu padla jediná zpívanky (uplift) kterej sem za celou dobu TE slyšel a to big sky, jinač luxusní konec setu kdy podobně jako na ILNY vpolsku odzpíval 3 tracky a to jeho This way, dirty rocker a pak luxusní track od prodigy. Ronald dostává za hudbu 9/10 za visage 10/10 a za live zpěv 10/10
po ronaldovi sme se přeunuli na main stage kde dohrával posledních 2O minut Ferry, po rozjetým gelderenovi mi jeho set nesednul,potěšil na konec Gouryellou jinak nehodnotím
po něm nastoupil na main stage MISTR MARCO V a pro mě a nejen pro mě hvězda TE, jeho set byl našláplej od první do poslední minuty , ani jeden track kterej by mě nudil, nejvíc mě odrovnal trackama Tocadisco – Morumbi , SL2 – On A Ragga Tip (Klubbheads Remix) což je fakt dost ujetej tracksm16 dálepak Meck feat. Dino – Feels Like Home (Marco V Remix) a Pryda – Murani
celkem 10+/10po marco v sme se přesunuli na hard stage kde už tokroutil marcel woods a stejně jako marco mě totálně rozsekal,posledních 45 minut bylo naprosto nehorázná řežba myslímže tracklist to vystihuj
08. Pascal Feliz – Reflect
09. Ronski Speed feat. Sir Adrian vs. Rex Mundi – The Perspective Space (Markus Schulz Mashup Mix)
10. Three Drives – Greece 2000 (Marcel Woods 2008 Mash Up Mix)
11. Marcel Woods – Advanced
12. ID
prostě taky 10/10po marcelovi nastoupili autoři letošní hymny a to Ernesto vs Bastian, set zahájili jak jinak než Thrillem takže sem zapařili a pomalu se šli přesunout na main stage kde měl od 4:30 hrát Sander van Doorn
Sander začal poměrně vlažně, první půlka setu mě nějak moc nenadchla a od doby co pustil Riff to mělo patřičné grády a dostal ze mě poslední zbytky sil (aspoň sem si to myslel) potěšil Siou, riffem celkem ale jen 7/10
jako poslední dstance byl dj JOOP, jeho set klasicky tech-trancovej ostatně jako všechny co sem tu noc slyšelpotěšil opět Oxiou-dominem a pak svýma trackama The future a Prominent celkem 9/10
na závěr patří VELKEJ dík posádce našeho auta a to řidičovi Martinovi, Arminovi a Iamkovi a pak Bajkalovi že sme u něj na chvilu nalezli azyl, pak dík Dejvovi za uspořádání tohodle zájezdu a pak taky samo zdravím všechny učastníky zájezdu
tak toť vše jdu knečně spát
Ať žije minimal pure techno a vocal šruncsm15sm15sm13
24. 2. 2008 v 22:58 #69738DanielPanek
ČlenTak jelikoz jsem nebyl klasicky navstevnik tehle monstrozni akce, tak mam na to trosku jiny pohled sm2
Kyau & Albert – Krasne to privitani, kdyz jsem vylezl za klukama na stage a Kyau mi prstem nad pauzou prehravace pripomel Retro Music Hall sm0sm0 Jsme se zasmali, podali ruce a ja jsem opet zrudnul az na prdeli sm0sm0. Kazdopadne jejich hrani alespon to co jsem postrehl bylo na rozjezd cele Main Stage vic nez dobre.
Ronald van Gelderen – Jeho tvorbu jsem slysel uz drive a vychutnat si ho live bylo skutecne zajimave. Ne primo muj styl, ale hudebne poucne.
Ferry Corsten – slysel jsem pouze 20 minut, ale musim uznat, ze velice kvalitni poslech, velice kvalitniho DJ a producenta.
Marco V. – na tohoto pana jsem se tesil velice, ale bohuzel rozhovory v jine casti haly mi umoznili slyset pouze dojezd 🙁
Tiesto – Hudebne i atmosferou velice dobre, ovsem ja tuto marketingovou figurku nemusim.
Sander van Doorn – Luxus, zacatek sice slabsi a chvili trvalo nez naladil pro mne tu spravnou vlnu, ale po 15ti minutach se presne trefil a jeho tvrdsi styl s hodne melodickymi prvky mi velice sedl
Airbase – zajimave, mlade, lehce komercni, ale telo-pohybujici
Phynn – predvedl dle meho stejne kvalitni vykon jako loni. Neni co vytknout.
Rank 1 – Myslim, ze obcas nevedel jak se trefit do noty lidi, ale hudebne velice kvalitni !
JOOP! – Tenhle pan me vzdy dokaze rozproudit, pro me skvely dojezd cele party.
Celkove hodnoceni : 80%
Velka pochvala organizatorum a ochrance, velice dobry, vstricny a profesionalni pristup.
Naprosto uzasny 3x 256tkovy RGB LASER na Main Stage.
Ceny na barech, bohuzel jak zde uz nekdo napsal Holandske. Kdyby alespon za tu cenu dostal 0,5l a ne 0,2l
Trochu zklamani bylo ve vybavenosti Future Stage, prisla mi prilis zanedbane udelana.24. 2. 2008 v 22:55 #69737sheva
Členno tak tohle byl k***vskej mazec sm11, já sem teda s akcí maximálně spokojenej!! teda až na jednu vyjímku měly tam hnusný trička sm15
hudebně sem to měl takto:
Kyau & Albert- fajn setík na rozjezd 7/10
Ronald Van Gelderen-začátek horší, pak to byla jízda s Dirty Rocker live-bomba 9/10
pak sem slyšel poslední půlhodinku Ferryho a ten konec setu se mi líbíl
Marco V-ten mě mile překvapil, hrál pěkně od podlahy, užil sem si ho a mám od další důvod navíc proč nejít na swsm11 8/10
Marcel Woods-to byl náááááááááářez!!! výbornej tvrdej, energickej set, luxus 10/10
Ernesto vs Bastian-slyšel sem jen začátek a začali hymnou TE 08 a ta není špatná sm18, jinak nehodnotím
posledních 40 minut Tiësta-šel sem na Mainstage dřív abych našel vhodný místo na Sandera, ale do Tijsova setu sem se zaposlouchal a myslím že se mu povedl, aspoň soudím podle toho co sem slyšel, konec výbornej 8/10
Sander Van Doorn- když sem si několikrát poslechl jeho nový album, měl sem obavy z toho setu, ale SVD nezklamal, hrál opět nářezovej tech-trance a i nový tracky u kterejch sem navážkách byly super, pro mě nejlepší Dj večera 20/10 sm2já chci znova… sm19
24. 2. 2008 v 22:49 #69736Starf
Členlukin: dobre, ale bylo tam moc narvano (future stage byla fakt mini), po pul hodce uz se tam nedalo vubec hejbat (viz. streetparade) sm6
24. 2. 2008 v 22:43 #69735Lukin_
ČlenJak hral JOC? sm16
24. 2. 2008 v 22:29 #69733Leosh
Členmoje první párty v Holandsku a navíc ještě s takovým zájezdem…sm3 parádní servis!
party se mi moc líbila, hlavně pestrostí stages, takže jsem si měl z čeho vybírat… díky tomu, že jsem z jednotlivých djs slyšel vždy půl hodiny až hodinu, celá noc strašně rychle utekla…sm0
po úvodní proceduře se vstupem, šatnami a prohlídkou jsme se dostali až na Kyau & Albert, kteří však na úvod nezaujali a poté co pustili What the Fuck, kterou fakt nemusim, tak jsme utekli na Jochena Millera, kterej to slušně řezal. Jeho sound se mi hodně líbil, takže jsme se na začátek pěkně zahřáli. Ronald van Gelderen je velmi výrazná osobnost… set i závěrečné live vystoupení sem si fakt užíval a opravdu jsem to nečekal… Poté jsme zaběhli na závěr Ferryho Corstena, který nás potěšil OOB a na úplný závěr Gouryella – Gouryellasm5 EARGASMUSsm16
Pokračovali jsme ještě chvíli na mainu a byli jsme odměněni přehlídkou posledních 4 hymen + té aktuální letošní. Následoval Marco V, ale jeho sound moc nemusím, takže jsme po půlhodině utekli na JOC, kde bylo totálně narváno, zvuk totálně slabý a dj pult skoro na úrovni davu, takže na dje nebylo skoro vidět – bylo jediné řešení, protlačit se do první řady, kde už to bylo lepší. Na future stagi jsem vydržel až do půlky Seana Tyase, na kterého jsem se také hodně těšil – avšak přišlo největší zklamání…sm9 Tyas vůbec neuměl mixovat, nedal skoro jedinej mix bez brambory nebo nějakého záseku… To mi fakt zkazilo zážitek, a tak jsem se vydal na hard stage vyzkoušet na půl hodinky řezníka Woodse.
Pak aby se neřeklo, jsem si na půlhodinky zaskočil na Tiesta, ale když dal Armani & Ghost – Airport (podle mě nejstupidnější track široko daleko), opět jsem se vydal na future stage napravit si chuť při Airbase, který hrál spíš pomaleji a melodičtěji, takže byla aspoň šance si na chvíli odpočinout. Pak už jsem spěchal na hardstage, abych stihnul konec Ernesto & Bastian, ale taky se mi moc nezamlouvali. Po nich následoval Piet Bervoets se svým projektem Rank 1, od kterého spousta lidí hodně očekávala… Já už neměl moc sil a ani set mi moc nesedl… Možná to bylo způsobeno vyšší hlasitostí soundsystemu, která cvičila s mou bránicí. Po nástupu Joopa jsme už fakt byli unavení, takže jsme šli…
Takže celkově to hodnotim suprově, i tu bujnou zábavu při cestě autobusem… samozřejmě taky zdravim spolucestujícího a spolupařícího Sevenasm4
24. 2. 2008 v 21:53 #69728Partygirl
ČlenNEJVETSI,NEJMONSTROZNEJSI A NEJVELKOLEPJEJSI HALOVKA co sem kdy zazila !!! sm0
Dojmy az zitra..
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.