TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse <>

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 192)
  • Autor
    Denny
    Člen

pro mě byl sice bůh Tiesto zahrál neuvěřitelně a ještě když se mi podařilo na něj prorvat se upe dopředu mám zážitek na celej život asi sm0 ale co jsem to chtěla joooo ten sanderek zahrál dobře donutil mě znovu začít pařit a to jsme už vážně s Ajinkou mlely z posledního ale jako takovej Riff…. chytla jsem druhý dech sm3

Leosh
    Člen

1. nevim a taky by mě to dost zajímalo – určitě to zní jako něco od nějsm18
    2. taky netušimsm17
    3. to mi něco připomíná…sm4

tak nic… to sem ti poradil, cosm13

Desire
    Člen
    Desire
    Člen

Nema nekdo playlist Jochena Millera?? PLS PLS?

sn@ke
    Člen

…………. ale jo celkem dobrá party ………… teda z toho co jsi pamatuji o))) ale ze by to byla nejaka mega maso brutal akce…… proste dobra akce o)) asi sem uz starej a moc rozmazlenej … ale je fatk ze uz sem pár akci v zahranici zazil o)))

……… taky sem chtel udelat nejaky fotky …ale rano kdyz se vratila pamet 😀 a byl sem schopen vnímat tak koukam do tel a tam 4 fotky sm6 asi sem moc kalil o))

…. btw co me trochu sralo byla ta stage co byla vzádu….nejak sem se asi nani nedostal.

…. co byl ale sok kdyz sem dostal za cca 25 Eur nakejch 8 nebo 9 žetonů :-(sm18

Paya
    Člen

direct link na můj report na rave.cz zde

Armin
    Člen

Tak konečně, tady jsou všechny videjka, které jsem pořídil na TE.
    http://youtube.com/user/Ritchiecz

Moc jich není 🙁 Ale bohužel jsem prostě musel pařit 🙂
    Jestli bude jen trochu zájem tak sem hodím videa ve full rozlišení

milan
    Člen

M4RT1NEK: No jo, ale trmácet se tisíce kilometrů a vypláznout několik tisíc… Není mnoho DJs kvůli kterým bych byl ochotný tohle absolvovat, a na TE nebyl žádný z nich sm4

M4RT1NEK
    Člen

beyond infinity : doma to není ono , měl jsi být tam sm2
    Armin : +1

Armin
    Člen

DanielPanek: Všichni se už moc těšíme! sm4

DJDkDave: Ten Ferryho set se mi taky líbí. Stala se mi neuvěřitelná věc, po několika letech jsem si doma zatančil na uplifting sm15

Tak lidicky, zatim pro info, nekteri z vas se me ptaji kdy co a jak s videem. Zatim vam prozradim, ze se muzete tesit na neco pres hodinu zaznamu ve 4 videich a dockate se i vasich oblibenych LIVE. Jelikoz modri ( ID&T ) uz vedi jak se dela zvuk muzete se tesit na kvalitku.

Dale velice zajimave i netradicni rozhovory. Vic vam zatim neprozradim, ale uz velice brzy se dockate sm3sm4

DjDkD@ve
    Člen

Zrovna posloucham ten Ferryho set a opet nemuzu vyjit z udivu, proste nadhera, ja se tam chci vratit !!!!!!!!!! sm15

Partygirl
    Člen

tak pro me nejdojemnejsi 3 chvile behem TE kdy sem uronila i slzu sm0

Tijs – EOL
    M.o.r.p.h- Let Go
    Rank 1 – Breathing

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.