Tak uz jsem taky schopen neco napsat sm15
Ja osobne jsem byl v celku spokojiny, lonsky Nature One to sice nepredcilo, ale urcite tuto party radim hodne vysoko.
Ted k hodnoceni DJs:
Kyau & Albert – moc me nenadchli, ale spis jsem bral jejich set jako kulisu k nakupu reklamnich predmetu TE a rozkoukani se 6/10
Ferry Corsten – tento setik se me osobne maximalne libil, hral pekny melodicky trancik, presne jak to mam rad a predvedl asi jeho nej set, co jsem od nej nazivo slysel 10/10
John O’Callaghan – po Ferryho setu se mi zdal lehce slabsi, ale i tak to byl luxusni vykon s famoznim zaverem v podobe Big Sky 9/10
Vecere – hamburger sm15 , poprve jsem dostal v hambaci vetsi kus masa, nez byla houska (to by meli zavest povinne vsude sm15 ), dokonce to melo i dobrou chut, takze 10/10
Airbase – fantasticky upliftovy setik, proste nadhera, melodicka euforie, jsem rad, ze jsem se rozhodl pro Future Stage 10/10
Phynn – tak toto byl pro me jednoznacne set vecera, absolutne paradni melodicky setik slozeny z proflaknutejch veci a naprosto uzasnych IDcek, dostal jsem se nekolikrat az do absolutniho tranzu, coz se mi az tak casto nestava 100/100 BOMBA!
Mark Sherry – relativne slusny setik na konec, byl jsem uz celkem unaven, tak mi v par pasazich prisel jeho set lehce monotoni, ale i tak se mi to celkem libilo, no a Blade nakonec me jeste nakonec i rozpohyboval 8/10
Pak jsem slysel vzdy par minut jeste: Marcela woodse, Rank 1, Seana Tyase, Toma Clouda a Sandera van Doorna, ty nemohu hodnotit, protze to bylo vzdy tak 10 – 30 minut……..
Zdravim samozrejme vsechny ucastniky zajezdu a zde je par slov k organizaci:
Jsem rad, ze jste se vsichni dostali ve zdravi domu s veskrze kladnym hodnocenim, ze se v pohode podarilo dodrzet casovy plan a nenastal zadny vetsi problem, ktery by se nevyresil domluvou sm15
No a samozrejme diky i vsem, co mi po vetsinu akce delali spolecnost (nebudu jmenovat, abych nekoho nezapomel sm15 ).
Uvidime se na Mayday 2008!!!! sm4