TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse <>

• Toto téma obsahuje celkem 185 odpovědí. Do diskuze (55 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel 2Sexy a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 192)
  • Autor
    DjDkD@ve
    Člen

Tak uz jsem taky schopen neco napsat sm15

Ja osobne jsem byl v celku spokojiny, lonsky Nature One to sice nepredcilo, ale urcite tuto party radim hodne vysoko.

Ted k hodnoceni DJs:
    Kyau & Albert – moc me nenadchli, ale spis jsem bral jejich set jako kulisu k nakupu reklamnich predmetu TE a rozkoukani se 6/10
    Ferry Corsten – tento setik se me osobne maximalne libil, hral pekny melodicky trancik, presne jak to mam rad a predvedl asi jeho nej set, co jsem od nej nazivo slysel 10/10
    John O’Callaghan – po Ferryho setu se mi zdal lehce slabsi, ale i tak to byl luxusni vykon s famoznim zaverem v podobe Big Sky 9/10
    Vecere – hamburger sm15 , poprve jsem dostal v hambaci vetsi kus masa, nez byla houska (to by meli zavest povinne vsude sm15 ), dokonce to melo i dobrou chut, takze 10/10
    Airbase – fantasticky upliftovy setik, proste nadhera, melodicka euforie, jsem rad, ze jsem se rozhodl pro Future Stage 10/10
    Phynn – tak toto byl pro me jednoznacne set vecera, absolutne paradni melodicky setik slozeny z proflaknutejch veci a naprosto uzasnych IDcek, dostal jsem se nekolikrat az do absolutniho tranzu, coz se mi az tak casto nestava 100/100 BOMBA!
    Mark Sherry – relativne slusny setik na konec, byl jsem uz celkem unaven, tak mi v par pasazich prisel jeho set lehce monotoni, ale i tak se mi to celkem libilo, no a Blade nakonec me jeste nakonec i rozpohyboval 8/10

Pak jsem slysel vzdy par minut jeste: Marcela woodse, Rank 1, Seana Tyase, Toma Clouda a Sandera van Doorna, ty nemohu hodnotit, protze to bylo vzdy tak 10 – 30 minut……..

Zdravim samozrejme vsechny ucastniky zajezdu a zde je par slov k organizaci:
    Jsem rad, ze jste se vsichni dostali ve zdravi domu s veskrze kladnym hodnocenim, ze se v pohode podarilo dodrzet casovy plan a nenastal zadny vetsi problem, ktery by se nevyresil domluvou sm15
    No a samozrejme diky i vsem, co mi po vetsinu akce delali spolecnost (nebudu jmenovat, abych nekoho nezapomel sm15 ).

Uvidime se na Mayday 2008!!!! sm4

hoky
    Člen

dance_girl: no my sme šli už ani nevím na kterou stage a on tam jen tak stál a dělal že nás neznásm0

dance-girl
    Člen

Armin saje, ale na Pattersona jste mohli upozornit…sm3

Partygirl
    Člen

Coze on tam byl Armin? asi sem blbe koukala sm19 jinak s vlajkou me taky poslali do skrinky sm8

vlada2.4
    Člen

Čauky lidi.
    Zdravím všechny účastníky zájezdu všech busů a hlavně busu I. 🙂 Bylo to poprvé, co jsem vyrazil do ciziny na akci a bylo to fakt masížní jak má být.Jediný zápor, co jsem tam našel bylo, že mi vzali vlajku a musel jsem ji dát do „šatny“.Dokonce i ten II. securiťák mě vyhodil s vlajkou pryč 🙂 Tak jsem poslechl.
    Musika, pití, jídlo vše perfektní.Plán DJs, které jsem chtěl slyšt od začátku do konce vzal za své hned ve 23.30 kvůli FUNKERMANOVI .-)) A pak už jsem na to kašlal.
    Takže next time na nějaké zahraniční akci.Viděl bych to na NATUR ONE sm2sm2

Vl

SHP
    Člen

Tigi: Ty nevíš, že holandsky se řekne kola ferjnet? Vypadlo ti tam j sm18

Starf
    Člen

ja sem tam myslim zahlid i Cora Fijnemana sm3

hoky
    Člen

komar:no on to říal aj v asotu že se tam objeví, my tam zas viděli simona pattersona,slyšel sem že se tam byl kouknout i wippenberg a spousta dalších

TIGI
    Člen

SHP: To se ti ta kola zýrou prelila sama do flasky od ferneta ?

komar: Presne tak. Prijel zakalit sm3

komar
    Člen

Jůů, asi to bude znít nezasvěceně, ale kde se tam vzal Armin? sm11 Přijel zapařit?

hoky
    Člen
    hoky
    Člen

tak na to video se ku..vsky těšíím

Starf
    Člen

2SHP: porad lepsi nez 60-90-60sm15

SHP
    Člen

OMFG, my sme se hromadne fotili. ještě, že jsem si nezapomněl na fotku vzít dobrou vodu a kolu zýrou

kateřina 90-60-90: Tak pokud se ti to vejde na občanku, tak proč ne sm4

Jinak ti, co nepochopili žánovu mixovací techniku okořeněnou minimal dark pure technem, tak sajou

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 192)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.