TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse DJ Sammy & Wippenberg – Decadance, SaSaZu 22.05.2009

• Toto téma obsahuje celkem 78 odpovědí. Do diskuze (39 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel K1aptcha a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 81)
  • Autor
    2Sexy
    Člen

no teda to je otresny…

ics
    Člen

lol 😀 kdo tu tvrdil ze to nebyla gay party? 😀 😀

ondrab
    Člen

vlastig:mrkni na videa Sammy feat. Nyah a pochopis dle ceho tak soudim…

to z.p.: ano omlouvám se, jsem pako. ovšem z videí, kde týpek během minuty dvacekrát pronese „Put your hand in the air“ a u toho má výraz „Ku***, to nerozumíte anglicky ?!“; případně borka kroutíc se jak kdyby měla žaludeční potíže u toho oblejzaná nějakým slimákem – to mi bohatě stačí na to, že tuhle party s klidným srdcem můžu zařadit do cirkosovýho představení aniž bych musel být nutně přítomen na samotné akci. je možné, že pár lidí z prvních řad si z toho ucvrnklo, ale u mě tohle nemá šanci uspět …

Vlastig
    Účastník

ondrab: A dle ceho tak soudis? Elektornika vsude kolem nassm15

ondrab
    Člen

z.p:dle toho co hral dj Sammy(aspon dle videii) ajak u toho lidi jasali, bych rekl, ze 50% lidi v zivote nebylo na zadne jine vetsi akci elektroniky…to je potom jasny, ze z toho budou totalne na hadry…

Anonymní uživatel
    Host

No, nechapu trosku paka,ktery hodnotej nejakou akci podle shlednutych fotek. Lidi,ktery tam byli osobne mluvi v superlativech a vy tady melete nesmysly jako zakomplexovany kreteni. Sasazu bylo plny a ohlasy ze vsech stran dobry. Tak pls hodnotte neco az pote, co tam osobne budete, ne ? Tohle fakt nechapu.

Stoupa
    Účastník

No piškotéka nehorázná koukám… sm17

BoRo
    Člen

boze boze

Dexx
    Člen

Uf…. strašná šílenost podle fotek a videa.

ondrab
    Člen

hmm..z karnevalu sem uz vyrostl

[b]ondrab [/b] – ani ne, spíš jsem nečekal že se to tak zaplní. Lidí bylo hodně.

Jinak párty celkem solidní.

[url=http://www.poslouchej.net/fotky-Fotky-z-Party-Decadance-1495-1.html]Fotky z Decadance[/url]

Hustey
    Člen

uff tak na tuto party bych nesel asi ani zadarmo O_o

Podle těch videí to je ještě větší skopčárna než jsem původně myslel …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 81)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.